2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 427
  • 775
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Това беше преди законодателните промени, които направиха, след като избухна скандалът с надплановия прием в СМГ. Същите значително ограничиха надплановия прием. Все още се намират вратички, но далеч по-малко от преди. По 32 в паралелка вече няма и го няма от години. Надплановият прием при смяна на местожителство е нормативно уреден, не са парашутисти.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 23:49 от sanaka

# 691
При дъщеря ми са 28, като и двете деца са близнаци.

# 692
В паралелката с руски език (8-ми, а вече 9-ти ж) момчетата май са с две повече от момичетата.
Това ми се струва невъзможно - както пише в горното мнение, започват 26 - 13/13, при нас в момента са 29, но пак допълнителните три деца не са от един пол - май са 2 момчета и 1 момиче.
Не знам, Olive, така казва дъщеря ми, но затова има "май", защото не ѝ се броеше...

# 693
Дами, благодаря за отговорите. Като бивш възпитаник на АЕГ навремето имаше паралелки по езици с по 2-3 момчета, та затова питам. Явно вече не е така. Но пък ме застреляхте с тези бройки деца в клас - 32 - това е страшно много. Кой позволява такива числа. Нали максимума е 26?

# 694
  • София
Дами, благодаря за отговорите. Като бивш възпитаник на АЕГ навремето имаше паралелки по езици с по 2-3 момчета, та затова питам. Явно вече не е така. Но пък ме застреляхте с тези бройки деца в клас - 32 - това е страшно много. Кой позволява такива числа. Нали максимума е 26?
А моя пост прочетохте ли? Няма такова нещо. Това беше преди много години и преди съответните законодателни промени. 26 е по ДПП, но има съвсем законен надпланов прием - близнаци, деца с еднакъв бал, промяна на местожителство.

# 695
А моя пост прочетохте ли? Няма такова нещо. Това беше преди много години и преди съответните законодателни промени. 26 е по ДПП, но има съвсем законен надпланов прием - близнаци, деца с еднакъв бал, промяна на местожителство.
По-горе една майка пише, че в момента са 29 и то не с близнаци. Надявам се обаче да сте права и да прекратяват тази порочна практика.

# 696
  • София
Ми, не е задължително да са близнаци. Тя писа, че са преместени през годините - две от чужбина и едно от друг град.

# 697
Здравейте, успех и от мен на всички новоприети деца във 2 АЕГ! Моето голямо момче през юни завърши 2 АЕГ с втори чужд език испански. Ред е на малкият, който тръгва по същия път - отново сме във 2 АЕГ АЕ/ИЕ. Чакаме да разберем коя паралелка ще бъдем.
Бихте ли споделили и на мен линк към Инстаграм група 8 клас?

# 698
Тази група в инстаграм само за АЕ/ИЕ ли е или за целия випуск?

# 699
За целия випуск.

# 700

Може ли тогава и на мен линк към групата?

# 701
  • София
Вчера някои от децата са разбрали в коя буквичка паралелка ще са. Предположих, че дамата, отговаряща на телефонните обаждания, ще е вече изнервена  - оказах се права Joy Та попитах само кога ще разберем разпределението - след 02.09 на сайта щяло да има инфо.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 19:48 от beb4o_fb

# 702
Привет! Относно служебните бележки за получаване на еднократна помощ за осмокласник - след 15. Септември ли се получават ?

# 703
По спомен от каката първите три паралелки бяха с немски, следващите три с испански и последната по буква с руски. Паралелките с немски почнаха с първа смяна в 8 клас. Но това си беше преди 5 години

# 704
  • София
Така беше и преди 11 години, и досега. Вероятно и сега ще е така, въпреки че тази година за първи път паралелките са без обявени трети и четвърти профил.

Общи условия

Активация на акаунт