2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 428
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Предвид, че 8е е класът на моя син, а класната я познавам лично по друга линия, ще взема да я питам какви са вариантите за екскурзия през фирма, а не  през училище.

Моя грешка. Имах предвид руската паралелка, но обърках буквата.
Да, класната на 8ж искаше да им организира екскурзия до Лондон по време на пролетната ваканция и организацията ѝ беше в доста напреднала фаза, когато не ѝ разрешиха...Но, според мен тя беше поела от грешната посока - първо трябваше да съгласува с ръководството и след това да се отдаде на проучвания на оферти. За тази година ще знае вече...

# 676
Здравейте и честито на всики класирани деца. Може ли и на мен линк към инстаграм групата.

# 677
Здравейте, пожелавам хубаво лято на всички, а на децата страхотен клас и съученици наесен. В "обувките на кака" отново сме във 2 АЕГ АЕ/НЕ. Бих те ли споделили линк към Инстаграм група 8 кл на лично съобщение?

# 678
Доколкото помня от миналата година, трябва да дадете Инстаграм профила на детето си на друго в направената група и то да го добави. Тоест, ако има родител тук, чието дете е в групата, изпратете му на съобщение профила на вашето дете.

# 679
  • София
Още ли искат бели тениски за ФВС?

# 680
  • София
sanaka, да, дрескодът по физическо е бяла тениска, но дали стриктно се следи - нямам си на идея.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 23:20 от beb4o_fb

# 681
Надали се следи поне като гледах дъщерята миналата година.

# 682
  • София
Изобщо не се следи мене ако питате.
Поне в нашия клас - те са при Цанова.

# 683
Бяха при мъж, но същото.

# 684
Привет, Интересувам се какво е съотношението момичета/момчета в класовете и в кои паралелки са най-много момчетата.

# 685
В паралелката с руски език (8-ми, а вече 9-ти ж) момчетата май са с две повече от момичетата.

# 686
  • София
Тина, принципно приемът е с квоти 50/50  във всеки клас, по 13 момичета и 13 момчета, общо 26 (поне така беше, не съм следила тазгодишните бройки, но ги има в системата. Ако някъде има близнаци или еднакви балове или подобни случаи на извънреден прием, може да има +1/+2 момичета или момчета. Но във всички класове са по еднакъв брой горе-долу.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 21:06 от pisho

# 687
  • София
В паралелката с руски език (8-ми, а вече 9-ти ж) момчетата май са с две повече от момичетата.
Това ми се струва невъзможно - както пише в горното мнение, започват 26 - 13/13, при нас в момента са 29, но пак допълнителните три деца не са от един пол - май са 2 момчета и 1 момиче.

# 688
То и в нашия клас бяха 26 през август. А септември на първия учебен ден бяха 32.
Ама това е друга тема, “неблагоприятна” за някои четящи тук Stuck Out Tongue Winking Eye
32 номер беше дете с буква Б. Даже не си бяха направили труда да ги сложат между останалите.
Та всички след 26тия ученик, се знаеха от целия клас плюс класната, че са приети по друг начин.
И не, не сме имали близнаци, нито с ТЕЛК, нито с равен бал.

# 689
  • София
Впечатляващо - 32…
Не, при нас трите деца се появиха плавно през трите години - две от чужбина в 8 и 9 клас и едно от друг град в 10. Не бих ги нарекла парашутисти определено.

Общи условия

Активация на акаунт