2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 434
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз често повдигам въпроса за екскурзиите на Обществен съвет, но нали беше ИД тогава директорката. На последния такъв каза, че ще имат това предвид. Отново ще поставя въпроса на следващия, на всички май ни допада идеята за такива екскурзии.

# 661
  • при моите любими
И ние питахме за екскурзии извън страната, казаха че няма желаещи учители. Дано наистина се променят нещата. Дъщерята ще е 10ти клас тази година малкият ще е 8ми. Дано и на него му хареса и се чувства добре там.

# 662
Предвид, че 8е е класът на моя син, а класната я познавам лично по друга линия, ще взема да я питам какви са вариантите за екскурзия през фирма, а не  през училище.

Моя грешка. Имах предвид руската паралелка, но обърках буквата.

# 663
  • София
Не пречи пак да я питам Simple Smile

# 664
Строга ли е класната на вашия син? Дъщеря ми каза, че от двете на клуб Дебати, точно тази не й е допаднала. Като си знам детето, трябва това да е причината. Simple Smile

# 665
  • София
Строга ли е класната на вашия син?
Определено да, но моят син я харесва, защото според него е строга, но справедлива. Той още от прогимназия предпочита такива учители.
За класното например ги беше наплашила, че при резултат под 70% ще имат двойки...
Дава и доста адекватна обратна връзка къде правят грешки и как да си подобрят резултатите.

# 666
Здравейте!

Хайде да се запиша и аз тук с момче АЕ/ИЕ на първо класиране. На второ класиране щеше да е АЕ/НЕ и се чудехме, но иска да поучи и испански, че немски вече знае на някакво ниво и се съгласих с него. На записването поръчахме 5 цвята тениски.
Вече го добавиха в групата на зайците и си пишат. Simple Smile

Виждам много познати имена от седмокласната тема и много се радвам!
Аз също съм кадър на Английска гимназия, много свестни хора излязоха от там. 
Много е хубаво това, което пишете за chill атмосферата.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 16:32 от TeddyK77

# 667
  • София
Може ли някой с по- голямо дете в гимназията да сподели как им определиха трети и четвърти профил в 11-клас ? Ако всички деца от класа искат история например, ще имат ли възможност да я запишат ? Разгледах учебните планове и в някои паралелки има физика, а в други не. Удовлетворяват ли се желанията на детето или се прави класиране…

# 668
Набор 2006 са били на екскурзия в Испания това лято. Инфото е от дъщерята, не знам кой е организаторът.

# 669
  • София
Аз знам за екскурзия до Испания, но беше по-скоро пролетта мисля. Синът на Бебчо е бил, тя писа.
Не вникнах особено, защото имахме планирано друго пътуване по същото време.
Само две деца от нашия клас бяха отишли.
Но дъщеря ми беше за седмица в Нидерландия през януари, по линия на някакъв проект с организатори Румъния и Нидерландия.

# 670
Явно не съм я слушал внимателно.

# 671
  • София
Бебчо да каже най-добре, че не ми работи много главата в момента 😁. До последно висяхме на плаж и се прибрахме преди малко и адски късно от Гърция.

# 672
  • София
Профилите са по двойки, посочват се по две желани от тях. Чувала съм, че първото посочено от учениците било винаги удовлетворено. Големият предстои да бъде в 11.клас, в началото на учебната година ще разберем дали традицията на удовлетвореност продължава Hug
Ако помня правилно, двойките са :
1. Математика и Физика
2. Математика и География
3. Математика и ИТ
4. Биология и Химия
5. БЕЛ и ИЦ
6. БЕЛ и...забравих какво, даже може да е История и География

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 00:42 от beb4o_fb

# 673
  • София
Ще съм благодарна да споделите, с какво ниво на английски завършват 8ми клас? И какви предмети изучават на английски в 9ти Simple Smile

# 674
Записвам и аз един осмокласник от 3-то класиране-англ. с испански- днес го записахме. Избираше между 2 училища и се надявам да е взел правилното решение за него. Казах му за инстаграм групата, но категорично отказва да има профили в социалните мрежи  🙄 Надявам се да намери в училището своето място 🤞 Пожелавам на всички 5 страхотни години 🙂

Общи условия

Активация на акаунт