2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 401
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
И дъщерята ще е Г или Д, явно. Не ми пречи толкова липсата на информация в момента. Но би ми направило добро впечатление информацията да се пусне по-отрано, така че разбирам напълно г-жа Рамацоти.
А всички ли ще са с един учител по математика и български или не? Може ли да се счита, че Маздрашка поема целия випуск?

# 751
  • при моите любими
Разпределени са при различни учители по БЕЛ и МАТ, не са по един преподавател на випуск.

# 752
  • София

Хич даже не е Simple Smile Академичен, "британски английски", хич да не й минават с комън тик-ток жаргон. Първата година ще ги отучва от английския, който смятат, че говорят Simple Smile А, да, пригответе се за ниски оценки и не ги приемайте драматично, ще им мине.

# 753
  • София
По английски всички класове ще са с отделен учител, няма как да са с един при толкова много часове.

# 754
Цветкова само на А клас или на випуска ще е по английски?
Също и Маздрашка, която ще е на Б клас. Тя на всички паралелки ли ще е и до 12клас или се сменят през годините?

Как един учител по английски на цял випуск? Та те имат по 18-20 часа на седмица всеки клас.

# 755
  • при моите любими
Не знам за Цветкова, но Петрунова се слави, като най-строгата по Английски. Беше класна на голямата в 8 клас. Малкият се моли да не е пак тя и на него. Чакаме още.

# 756
Здравейте, включвам се и аз с младеж, разпределен в 8г клас при г-жа Марчева.

# 757
  • при моите любими
И моят е Г, получих мейл. Аз така и предполагах. Не знам нищо за тази учителка. Дали не е нов преподавател?

# 758
  • София
И ние сме Г. Явно е нова учителката, ще видим.

# 759
  • София
Събрахме се.

# 760
И моето е Г. Направо бг мама е в Г клас 😆

# 761
  • София
Ако вярвах в конспирации, щях да реша, че не е случайно почти всички bg-mama деца да са в един клас Simple Smile
Моят набор хич не го виждам как ще мине на учебна вълна и предстоящият 9ти клас ме втриса, но ще гледам да се разсейвам с абитюриентски неволи около големия.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 15:58 от green_dawn

# 762
  • София
Айде, стига сме се занимавали с несъществени неща. Казвайте сега ще правим ли следродителска среща на 12-ти, че да запазвам маса.

# 763
  • София
sanaka, аз съм ЗА, направо нЕмам търпение за афтър РС-то

# 764
И аз бих дошла, само да не е 3 часа родителската 😆  обаче май наистина от испански втори език няма някой оттук да не е в Г клас, засега.

Общи условия

Активация на акаунт