2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 428
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Датата на РС среща я пише в мейлите, които пращат.

# 736
Да, но не всички още имат мейли. Затова я написах тук.
Или и това не е ок?!😀

# 737
Моята дъщеря е в 8А клас с класен ръководител Галина Цветкова.

# 738
Ок в мен е грешката. Лошото впечатление е от това, че не публикуваха своевременно информация, която имаха. Дори в момента я няма качена. Ами не всички родители на осмокласници четат тук, за да разберат че на 12.09 от 18ч ще има среща.
Както и да е! Явно и тази тема ще е само за доволни и величаещи!
Те имат ли практика да я публикуват в сайта тази информация?
Или просто я изпращат по мейла?

# 739
  • София
Май само Г и Д клас още не са получили мейли.
Явно ще сме там.

# 740
  • София
И ние. Simple Smile

# 741
  • при моите любими
Ок в мен е грешката. Лошото впечатление е от това, че не публикуваха своевременно информация, която имаха. Дори в момента я няма качена. Ами не всички родители на осмокласници четат тук, за да разберат че на 12.09 от 18ч ще има среща.
Както и да е! Явно и тази тема ще е само за доволни и величаещи!
Да все още си седи на сайта за мината година

# 742
  • София

Съобщението за родителските срещи и разпределението по стаи се публикува на сайта. Класните ръководители пращат също мейл или съобщение в Школо. Вероятно някои от тях още не са се върнали в училище, а и си зависи в крайна сметка от темперамента и обстоятелствата на самия класен Simple Smile.
Разписанието на часовете, седмичната програма, също са най-актуални в Школо. Не знам дали и тази година остават на същата платформа или преминаха на МОН-ската...

Моята дъщеря е в 8А клас с класен ръководител Галина Цветкова.

Генерала - късметлии Simple Smile Много сърцата и енергична, изискваща, строга, но се грижи много за "нейните си деца", страхотна е! Имат й страх, но много си я обичат Simple Smile И да не са посмели да завършат с ниво под С2 по английски! Ще го приеме за лична обида Simple Smile

Агнес Маздрашка - да, със сигурност е перфектен вариант - и за математиката, и като класна.

# 743
  • София
И ние явно ще сме Г или Д.
Аз изобщо не си поплювам и пиша и негативното, и хубавото. Засега, предвид енергоспестяващия ни батко, нямам от какво да се оплача. В 8.клас напусна класната му по АЕ, още началото на март, не успяха да сложат читав заместник и годината отече - писах тогава. По математика също - госпожата им дава контролни все едно от раздел "В", а не се решават такива задачи в час. Но се справят децата. Не всичко е цветя и рози. Единствено с годините се научих, че всичко трябва да се отнася към ръководството, когато нещата се насочат в посока нетърпимост. И предвид горчивия ми опит със старото училище, не мисля, че ще бъда толерантна изобщо.
Ако имате идеи, въпроси, нещо, което ви тревожи - свържете се с мен, ще отнеса всички въпроси до ръководството по време на Общо събрание.

# 744
Привет! И ние сме в А клас. И аз , и таткото получихме мейла едновременно.

# 745
  • София
Писала съм го и друг път, но отново (към родителите, които за първи път имат деца в това училище):

Във 2 АЕГ училището информира учениците, а не родителите за всичко необходимо - през гугъл платформата им.
Ако някой родител очаква да валят съобщения до него в Школо или на сайта на училището, това няма да се случи, принципът на комуникация е друг.

Това е много хубаво и е редно да е така, но понякога родителите не успяват толкова бързо да се адаптират към факта, че вече нямат малки деца.

# 746
  • София
Написах глупост, усетих се и изтрих Joy

# 747
Наборът ще е е в Б клас.
Понеже се оказа, че не съм оставила имейл, ММ е получил обаждане по телефона, за да му съобщят за РС и в кой клас ще е.

# 748
8а с г-жа Цветкова! Сега мили мои, ще ставаме в 6.00 с английски, ще лягаме в 11 с английски, събота и неделя също.
 Това е само шега - всеотдаен учител, с много енергия и силен дух

# 749
Цветкова само на А клас или на випуска ще е по английски?
Също и Маздрашка, която ще е на Б клас. Тя на всички паралелки ли ще е и до 12клас или се сменят през годините?

Общи условия

Активация на акаунт