2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 447
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! И аз съм със заек АЕ/НЕ. Цветовете са синьо, зелено, червено, черно и бяло. Поръчахме от всички.
Коя е инстаграм групата на децата?

# 631
Le Vert, фирма, несвързана с 2АЕГ го организира, skauti.bg или нещо подобно. Дъщеря ми втора поредна година ходи, много й харесва. Просто е имало деца от 2АЕГ, тя го е приела като знак и те я поощрили да опита на трето класиране.

А дали можете да кажете цветовете на тениските за младежи и девойки, че моите не са в София, а ми се иска утре да ги поръчам.

Благодаря, миналата година дъщерята на лагер с Дивите козлета, но бяха малки освен нея и приятелката й. Тази година ги отказа по тази причина. Скаутите ще ги имаме предвид за догодина.

# 632
За момичета цветовете да светло синьо, бяло, черно, червено и розово

# 633
  • София
Благодаря ви, сега ще им изпратя, да избират

ПП: Може ле на лични да ми изпратите инстаграм групата, че щерката няма търпение да се включи, а не я намира

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 22:56 от beb4o_fb

# 634
Няма сайт скаути.бг, може ли детайли?

# 635
Може ли и на мен инфо, че втора година ме тормозят за подобен лагер.

# 636
  • София
Добре дошли на Санака и Бебчо със следващите им деца в темата!

Преди 3 години също а, б, в и г започваха първа смяна, това са двете с немски /а и б/ и вероятно две испански.

# 637
  • София
Здравейте, от мен един юнак с испански. И аз съм с молба за инстаграм групата на лични.

# 638
  • София
Мисля, че а,б и в са с немски, а г, д и е - с испански. Поне така бяха преди. Ж клас е с руски.

# 639
  • при моите любими
Мисля, че а,б и в са с немски, а г, д и е - с испански. Поне така бяха преди.
Така бяха до сега да,  но и мен ме изненадаха, тази година при записването, че не е сигурно как че бъдат тази година формирани паралелките и не могат да кажат от сега. Нали до миналата година бяха по прием с (формални) профили.

# 640
  • София
https://www.scouts-bg.org/

Как ще го намерите, ЦМКСБ било Joy

# 641
Дайте я насам тази инстаграм група Simple Smile
Тя за целия випуск ли е или по паралелки? На нас не ни казаха при записване кой клас ще сме. Чакаме РС.

# 642
Мисля, че а,б и в са с немски, а г, д и е - с испански. Поне така бяха преди. Ж клас е с руски.

И миналата година беше така.

# 643
Това пътуване в Родопите не е баш от училището, но май е голямо попадение. Simple Smile
Училището също организира пътувания, включително доста по Еразъм и проекти.

# 644
  • София
Международните екскурзии, които организираше Михов, има ли ги още?

Общи условия

Активация на акаунт