2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 407
  • 775
  •   2
Отговори
# 720
  • София
Ми, те и в Испанската я обявиха тази информация вчера вечерта, във ФЕГ още няма... Принципно в началото на септември ги обявяват тези неща училищата.

# 721
  • София
И аз нямам мейл. Тръпнем в очакване. Наистина можеше и по-рано да обявят, за да си знаем е коя смяна ще са.

Ще може ли някоя добра душичка да пусне следващата тема, когато дойде време? Предполагам, че когато получим инфо кои ще са учителите на зайците, ще има раздвижване, а аз ще съм хванала пътя и няма да имам достъп до компютър тези дни Hug

# 722
А кога ще е родителската среща? Нещо не успявам да намеря инфо в сайта?

# 723
Нито Испанската, нито Френската ме интересуват. Детето си избра гимназия.
При положение, че тази информация е ясна пак казвам преди поне половин месец какъв беше проблемът да я публикуват на сайта?

А кога ще е родителската среща? Нещо не успявам да намеря инфо в сайта?
На 12.09 от 18ч ще е родителската среща
Инфо на сайта няма. Явно тук ще си споделяме

# 724
  • при моите любими
И аз чакам мейл, нямам още. Разбрах, че на Ж и В клас вече са изпратили. И за мен е важно коя смяна ще бъде. Първо заради сестра му, второ заради тренировките, защото вече ни искат информацията за да направят новите графици. И детето мрънка, че седи в неведение. От всякъде усещам натиск. Малко и аз им се изнервих, че бавят информацията.

# 725
Информацията се бави, защото през лятото училищата работят с намален състав. Учителският колектив е в отпуск.
Нормално е информацията да започне да се разпространява в началото на м.септември.
(Това го пиша, защото в семейството имаме учител, който се чуди всяка година как да “изхарчи” 50те дни отпуска. Обикновено след 1.09 отпуските приключват и във времето от 1ви до откриването на учебната година се занимават с документация - писане на тематични единици, разпределение по часове..)

# 726
  • София
Съгласна съм, че е добре по-рано да се получи информация, специално за смените, заради допълнителните занимания. Но масово го правят септември.

# 727
Можем ли да.предполагаме, че отА до Г ще са.първа смяна,  а останалите втора? В мейлите не е написано нищо.

# 728
  • София
Почти сигурно е, че ще е така.

# 729
Аз когато питах ми казаха, че с втори немски ще са първа смяна първия срок.

# 730
  • София
Предполагам, че новата директорка е чакала да мине и първият за тази учебна година съвет, за да бъде официално разпространена информацията. А той май навсякъде е бил вчера. Явно така е според изискванията. Кофти тръпка за нас, чакащите, но каквото - такова. Да им е но късмет на децата, да са щастливи и да се убедят, че това е правилното за тях място, всичко друго ще го преживеем Hug

# 731
На мен ми бяха казали при записването, че родителската ще е около 9-10ти. И си направихме чудесен план след нея да обикаляме Европа, защото тази година ще започнат на 16ти. И днес разбирам, че родителската ще е на 12ти. Ако това го знаех по- рано тази седмица щяхме да сме на екскурзия. Затова много ме е яд.
Въобще не ми е приятно, че първото ми впечатление е такова. Пък дано ме опровергаят!
Но...нищо не може да се промени Дано поне попадне сред добри деца

# 732
На мен ми бяха казали при записването, че родителската ще е около 9-10ти. И си направихме чудесен план след нея да обикаляме Европа, защото тази година ще започнат на 16ти. И днес разбирам, че родителската ще е на 12ти. Ако това го знаех по- рано тази седмица щяхме да сме на екскурзия. Затова много ме е яд.
Въобще не ми е приятно, че първото ми впечатление е такова. Пък дано ме опровергаят!
Но...нищо не може да се промени Дано поне попадне сред добри деца
Готин пост Simple Smile
Нито училището, нито учителите имат за цел да опровергават някого.
Всеки си има приоритети в живота.
Това, че родителската среща е 2 дни по-късно от информацията преди два месеца е далеч от лошо впечатление.

P.S. нямам общо с гимназията, само поста коментирам Simple Smile

# 733
  • София
Май само Г и Д клас още не са получили мейли.

# 734
Ок в мен е грешката. Лошото впечатление е от това, че не публикуваха своевременно информация, която имаха. Дори в момента я няма качена. Ами не всички родители на осмокласници четат тук, за да разберат че на 12.09 от 18ч ще има среща.
Както и да е! Явно и тази тема ще е само за доволни и величаещи!

Общи условия

Активация на акаунт