На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 596
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Аз имам още един въпрос Simple Smile Къде е най -изгодно да купя лири ?От Бургас съм Simple Smile
Аз си купувам от нашия град, на 0,12 лв. Доколкото разбрах в София я са със 0,5 по евтино.. Но аз заменям до 500 лв и това не е кой знае колко голяма разлика… Където мога плащам с карта и такси нямам, или са много минимални защото не съм забелязала. Почти навсякъде може да се плаща и с български левове.  ☺😉

# 256
Аз имам още един въпрос Simple Smile Къде е най -изгодно да купя лири ?От Бургас съм Simple Smile
Аз си купувам от нашия град, на 0,12 лв. Доколкото разбрах в София я са със 0,5 по евтино.. Но аз заменям до 500 лв и това не е кой знае колко голяма разлика… Където мога плащам с карта и такси нямам, или са много минимални защото не съм забелязала. Почти навсякъде може да се плаща и с български левове.  ☺😉
Благодаря за съвета ! Ще си купя и аз от града 😊 Не знаех, че и с бг лев може да се пазарува, ще си приготвя и от двете валути 😀

# 257
  • Стара Загора
Аз много не ги разбирам нещата, но нали още на бг гише ти изискват паспорти преди да отидеш на турско. Това първо си помислих като чух за личните карти.

Същото си мислех и аз.
Но днес изрично питах митничаря, каза от вчера може да се влиза в Турция с ЛК. Кап. Андреево.
И не ни сложи печат в паспортите. Това нашия, в турско сложиха.

# 258
Хич не е изгодно да се пазарува в лева. Най добре лири или карта.

# 259
  • Пловдив
Тe пeчатитe само в Турция си ги слагат, в България сканират паспортитe.

# 260
Хич не е изгодно да се пазарува в лева. Най добре лири или карта.
Не да се пазарува изцяло, но приемат и левове. Аз не съм пазарувала така, тъй като съм имала винаги лири, но моята приятелка ги свърши и си плати в лева. Даже на “складовете” едни господа обикалят и предлагат 6 чифта чорапи за 5 лв. ☺ Или магнитчета за едно левче.

# 261
  • Стара Загора
Тe пeчатитe само в Турция си ги слагат, в България сканират паспортитe.

Въх... Сега като се замисля, вярно бе. 😁

# 262
  • там където има винаги вятър
Растенията са забранени.

Уж следя темата, а пък за пръв път "чувам" Rolling Eyes Май месец си купих "далия" и най-спокойно си стоеше в багажника Thinking

# 263
  • Mostly in my mind
Растенията са забранени.

Уж следя темата, а пък за пръв път "чувам" Rolling Eyes Май месец си купих "далия" и най-спокойно си стоеше в багажника Thinking
мисля, че точно тук се коментираше преди време. бях попитала откъде мога да си купя сакъзчета и някой каЗА, ЧЕ са забранени. така и не взех. не знам на митница правят ли проблеми. сигурно щее като със сиренето и кашкавала.

# 264
  • Sofia
Някой има ли пресни наблюдения за пункта на Малко Търново - задръствания, чакане?

За минаването с лична карта да разбирам ли, че може да влезеш, но не може да излезеш без паспорт? Какъв е смисълът тогава?

# 265
  • Стара Загора
Някой има ли пресни наблюдения за пункта на Малко Търново - задръствания, чакане?

За минаването с лична карта да разбирам ли, че може да влезеш, но не може да излезеш без паспорт? Какъв е смисълът тогава?

Няма такова нещо.
Влизаш и излизаш с лична карта.

# 266
  • Mostly in my mind
В четвъртък ще ходим през КА. Ще споделя как е. Ще  си вземем паспортите със сигурност.

# 267
  • София
Лолита ние пътуваме в петък. И аз съм решила да вземем паспорти независимо от информацията. Ще си ги оставя в колата. Нито тежат, нито ще ми пречат. Тази истерия не е нормална по групите вече.

# 268
Който минава през КА ще сподели ли как е? Ходи ми се много, но не ми се чака много по граници.

# 269
Днес минахме Лесово и в двете посоки само с лична карта. Сутринта в 10 минахме за около час. На връщане в 17ч - за 40 минути.

Общи условия

Активация на акаунт