На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 596
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
М.г. в началото на септември имаше всичко ученическо. Не виждам смисъл да се търси другаде, в Мигрос има всичко. В другите вериги също.
Прекрасно, точно тогава планираме следващо посещение. Хем да не е много жега.

До сега не съм водила малкото дете с нас и се чудя къде да запазим нощувка. Обикновенно отсядаме в хотел Палмие. Но ми дадоха цена от 80Е за стая четворка. И ми идва малко скъпичко. Имате ли някакви по-добри предложения? В краен случай пак там ще запазя, но ако имам и друга опция ще е добре.

# 286
Здравейте. Flowers Hibiscus Не знам дали въпросът ми е точно за тука, но ще питам. Някой от вас използвал ли е АБВ Тавълс и купували ли сте ваучери от Грабо.бг? Благодаря предварително. Nature Earth Africa
За пътуванията до Одрин става дума.

# 287
  • Там където
Здравейте. Flowers Hibiscus Не знам дали въпросът ми е точно за тука, но ще питам. Някой от вас използвал ли е АБВ Тавълс и купували ли сте ваучери от Грабо.бг? Благодаря предварително. Nature Earth Africa
За пътуванията до Одрин става дума.

Аз съм ходила на пазар с ваучер от Грабо с АБВ травелс. Всичко беше ОК, даже бяха прекалено търпеливи с всички, изчакваха ни да пазаруваме и задоволяваха всякакви капризи на пътниците- спиране за кафе, тоалетна, взимане на багж и т.н.а

# 288
Не е много по темата и ще ме извините, но преди време ни обраха в трамвая в Истанбул. Ходихме до полицейския участък, да не изпадам в подробности, но беше 8:30ч. сутринта. Бяха опънали една маса за закуска, точно както ги дават да закусват в сериалите. Все едно са на гости, а не на работа.
Честно казано,  въпреки неприятния повод за посещението ни, чак им се изкефих.

# 289
М.г. в началото на септември имаше всичко ученическо. Не виждам смисъл да се търси другаде, в Мигрос има всичко. В другите вериги също.
Прекрасно, точно тогава планираме следващо посещение. Хем да не е много жега.

До сега не съм водила малкото дете с нас и се чудя къде да запазим нощувка. Обикновенно отсядаме в хотел Палмие. Но ми дадоха цена от 80Е за стая четворка. И ми идва малко скъпичко. Имате ли някакви по-добри предложения? В краен случай пак там ще запазя, но ако имам и друга опция ще е добре.
Били сме в Палмие. Последно го сменихме с ACR palas. Също сме много доволни. Използвахме го че е на центъра.

# 290
  • Mostly in my mind
Ние днес откарахме 5 часа на КА. Час и половина на отиване и 3 и половина на връщане. Вече юни, юли и август да не чуя за пазар в Одрин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 291
Моля за препоръки за магазини за завеси, килими и мебели в Люлебургаз, освен магазина на TAC и Мол 39 Burda.

# 292
  • Пловдив
Мили хора,предстои ни пътуване до Одрин евентуално другия уикенд за домашни пособия за нов апартамент-моля да ме ориентирате от къде да купя платове за пердета (предпочитам да си ги ушия тук,защото предишния път поръчахме за 4 стаи и всички бяха объркани -кое е по-късо,кое по-дълго,кое по-тясно) и също така за чинии,чаши,вилици и т.н. освен любимия Карач,къде другаде може да проверя?
Благодаря!

# 293
  • Mostly in my mind
Ако имате възможност за отлагане,  идете септември. Ние бяхме вчера и беше нещо страшно. Това КА. Не ми се мисли уикенда какво е...

# 294
Налага се да мина през Капитан Андреево утре сутринта. Чудя се колко часа да съм там? Знам, че е относително, но все пак моля за съвет.

# 295
  • Mostly in my mind
В четвъртък бяхме там в 7.30 и минахме и двете до 9. Ест улучихме смените в 8,  спуснаха бариерите за 15 мин.
Навалицата е вече на влизане в България повече, не толкова на излизане по това, които видях. В 9 часа вчера сутринта опашката на влизане в Бг беше...как да обясня, като минете джамията и след нея има нещо като паркинг и наредени банкомати. До там беше, съответно обаче в обратната посока, към Бг. На връщане, към 12, там нямаше опашка и се зарадвахме.  Казахме си: еха, имаме късмет. Аха, ама друг път. Joy след като минахме 2те гишето на турско, почнаха опашките. Т.е. веднага след гишетата нали почва безмитната.  Там в 6 колони коли. Пропускаха по 5 коли на колона, като изчакват да се изтеглят пропуснатите.  Там откарахме 2 часа. После на Бг, имаше много коли също, но бавно, бавно вървеше колоната, т.е. там по-бързо минахме. Митничарката на гишето каза, че още месец ще бъде така.
Ето това е камера от Фри шопа в момента. Там чакахме най-много. Гледам и в момента е така, макар и с по-малко колони, а по принцип там няма пукната кола.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 19:16 от Лолита

# 296
  • Стара Загора
Не бих си го причинила това сега.
Жега и опашки, абсурд. Simple Smile

Питаха ме за пелети за отопление, но не успях да открия информация. Някой интересувал ли се е къде продават в Одрин и каква е цената?

# 297
Аз също се интересувам от пелети , търсих и там но явно не където трябва

Не бих си го причинила това сега.
Жега и опашки, абсурд. Simple Smile

Питаха ме за пелети за отопление, но не успях да открия информация. Някой интересувал ли се е къде продават в Одрин и каква е цената?

# 298
Час и половина в двете посоки на Малко Търново днес.
Пердета купихме от фирмения магазин на TAC между Люлебургаз и Чорлу.

# 299
  • Варна
Това е адресът на фабриката за пелети.
https://sebabioenergy.com/.
"Миналата година като са били 750лв на тон в България там са били 450лв"
Сега колко струват - не зная.

Общи условия

Активация на акаунт