На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 523
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Какво да търся заместител на Нурофен стоп Колт и Флебодия ? Нямам рецепта.

Само Diosmin като Флебодия съдържа Vendios. Комбинация от Diosmin + Hesperidin - тези медикаменти.
Нурофен стоп колд при тях е Nurofen cold&flu.

Линк към турския сайт за лекарства е поместен в първи пост. Не изисква голямо усилие да се намери медикамент по търговско наименование и/или по активно вещество. Първо може да опитате с името, под което се продава лекарството при нас. Ако не излиза така,  проверявате каква е активната съставка на лекарството, което търсите и я пускате в търсачката в сайта. Разбира се, всичко се изписва на латиница. Всички правим така. За да отговорим на въпросите от този тип - също.

# 571
Момичета и момчета, сещате ли се за магазин тип Практикер/ Бриколаж или някаква железария, търся си дръжки за мебели, с ретро / античен вид. Намерих линк на  турски производител на такива продукти, но не виждам адреси на магазини. http://ozkardeslermetal.com.tr/handle/7
Нашите дръжки на кухнята са от Одрин купувани, обаче не бих могла да кажа точно къде се намира магазина. Точно железария беше, някъде срещу Мигрос и Марги Аутлет - от отсрещната страна на булеварда. Питахме в района и ни упътиха натам. Имаха една огромна стена само с дръжки, отделно в първата половина на магазина имаха много различни видове колелца за мебели. Сега ще разгледам картата и ще се опитам поне приблизително да посоча мястото.
Редактирам се: чичко Гугъл знае всичко. Ето го мястото. YAVUZ HIRDAVAT EDİRNE
+90 284 235 91 85
https://maps.app.goo.gl/TYTggCqWmM35XdTS6

# 572
  • Mostly in my mind
Нурофенът си е Нурофен. Не се изисква рецепта. Ето как изглежда техният.

# 573
  • София
Имама една молба - може ли да ми дадете линк с камерите на Капитан Андреево в реално време, тъй като уж има такъв сайт, но там има едни снимки, които са застинали на дата 2 юли. Blush Явно не гледам където трябва.

# 574
  • Mostly in my mind
Още първият резултат в гугъл http://free-webcambg.com/travel-world/Turkey-05-webcam-Kapikule- … emeto-weather.htm
Мале, каква лудница е посока България.

# 575
  • София
Лолита, благодаря, но явно имам проблем, тъй като от твоя линк виждам застинала картина на 5 коли и нищо повече.

# 576
  • Mostly in my mind
Изчакай да се обнови. Нужни са няколко секунди. После горе изписва днешната дата и час.

# 577
На мен ми изглежда спокойно

# 578
  • София
PeacockLove, точно това виждам и аз.

# 579
Спокойно е май на влизане в Турция.
Цъкни на камери 2, 3 и 4, за да видиш какво чудо е на излизане.

# 580
  • Mostly in my mind
Ами и аз това обяснявам, ама май някои още не са се събудили Stuck Out Tongue Winking Eye

# 581
  • Където морето целува небето...
Момичета, това е на отиване. Вижте другите камери, за да разберете какво е в посока към БГ.
Скрит текст:
Сега с този случай при нас от днес, очаквайте още повече забавяне на влизане. Закани се министъра за стриктни проверки следващите дни... Сега ще позатегнат повече контрола и ще проверяват всичко за да отчетат дейност, което допълнително ще забави влизането.

# 582
И аз чух, че заради мигрантите и катастрофата в Бургас, започвали щателни проверки - документи, багаж, претърсване на купетата.
Снимката е на излизане от Турция.

# 583
  • София
Вече със сигурност се разбудих след тази кадри.
Абсурд да си причиня висене на границата, все пак всичко можем да си купим от тук.
Ако до 1-ви септември не намалее лудницата, канселирам. Има стотици други места за разходки.

# 584
PeacockLove, точно това виждам и аз.

Вход за Турция е това. Камера 3 и 2 показва обратно за БГ.

Общи условия

Активация на акаунт