На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, надявам се на правилното място се включвам с въпрос. Бих искала да питам дали този колаген го има по аптеките в Одрин,тъй като преди 2 месеца ходихме и го нямаше никъде? Или да ми препоръчате друг такъв?

# 616
Приятелката ми търсеше колаген в няколко аптеки, но имаше само един вид. Накрая си купи.В големи ампули ( течен, натурален телешки). В опаковка 15 ампули за 250тл.

# 617
В групата са се коментирали аптеки и координати към тях. Пуснете запитване/поръчка. По принци го намирам в онлайн продажба, което значи че ще могат да ви изпълнят поръчката.
https://www.ellanutrition.com/urun/lipalikit-enzimatik-sigir-kol … -icilebilir-ampul

# 618
Здравейте, надявам се на правилното място се включвам с въпрос. Бих искала да питам дали този колаген го има по аптеките в Одрин,тъй като преди 2 месеца ходихме и го нямаше никъде? Или да ми препоръчате друг такъв?

Този колаген го купих юни от аптеката от страни на Марги Аутлет.
Няма доста от витамините, които има в Бонген Мега, и мг колаген са 800, а в нашия са 1000мг.

# 619
Здравейте, интересуваме дали има евтини бебешки дрешки и памперси. И в кои магазини са качествени. Скоро мисля да направим едно пътуване до Одрин,досега не съм ходила до там и ще ми е полезна всякаква информация. Чувала съм от познати,че имало много хубави турски пелени,които ги няма на българския пазар, но така и не запомних името им.

# 620
През букинг ли резервирате нощувки? Под 80лв не ми излиза такава Frowning или нещо аз не правя както трябва?

# 621
Детски дрехи и всякакви други бебешки неща от Ебебек в Ераста. Голям е и има всичко. Памперси от Турция не купувам, защото там струваха повече, отколкото са тук. Преди години съм купувала и бяха по-евтини.
Относно нощувките  - скъпи са и стават все по-скъпи. В средна ръка хотел до Ераста пролетта спахме за 60 евро със закуска. Сега гледах същия хотел за 115 евро. Абсурд.

# 622
В неделя следобед тръгваме за Турция. Ще минаваме през КА. Като ви чета коментарите за границите и косата ми настръхва понеже задължително трябва да минем до 00 ч на 28.08.........надявам се да успеем Simple Smile

# 623
  • Русе
В неделя следобед тръгваме за Турция. Ще минаваме през КА. Като ви чета коментарите за границите и косата ми настръхва понеже задължително трябва да минем до 00 ч на 28.08.........надявам се да успеем Simple Smile
Вие в Турция ще влезете бързо. Въпросът е колко ще чакате на връщане в България.
Снощи към 22 часа на Лесово имаше сравнително малко коли. Надявам се и в неделя към полунощ да са се изтеглили.

# 624
Ще се връщаме другата събота. Обмисляме дали да е пред КА или Лесово, но май ще минем през Лесово.
Въоръжила съм се с търпение! Омммммм Simple Smile

# 625
Здравейте, на нас вчера на Малко Търново ни кофискуваха кашкавала. 1 опаковка от 700 грама и не ме е яд толкова, но се чудех правилото за внос на млечни и месни продукти само за лятото ли важи или целогодишно?

# 626
Целогодишно от доста години.

# 627
  • Бургас / UK
Здравейте, на нас вчера на Малко Търново ни кофискуваха кашкавала. 1 опаковка от 700 грама и не ме е яд толкова, но се чудех правилото за внос на млечни и месни продукти само за лятото ли важи или целогодишно?
Еее имало е някой карък в колата 😀 За над 10 години ходене там , такова нещо не ми се е случвало . Даже и не помня някой да е писал и тук , че са му взели нещо…Както Ирен е писала , то си е заповед от години.

# 628
Еее имало е някой карък в колата 😀 За над 10 години ходене там , такова нещо не ми се е случвало . Даже и не помня някой да е писал и тук , че са му взели нещо…Както Ирен е писала , то си е заповед от години.
Ами масово праверяваха и конфискуваха. Пред нас и зад нас също се простиха с кашкавали и сирена. Имайте си едно наум 😉

# 629

Общи условия

Активация на акаунт