На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 320
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Никога не са ме ограничавали в Мигрос или другите супермаркети. А съм ходила десетки пъти. Може да е било нещо временно.
Захарта преди беше по-скъпа от нашата. Сега виждам, че има и по-евтина.
https://www.migros.com.tr/turk-seker-tarim-kristal-toz-seker-5-kg-p-3281b7

# 646
Здравейте, какво Ви е мнението за пазарите в Чорлу и Люлебургас?Имаше разни мнения назад, но ако някой е ходил последните един -два месеца моля да сподели .Интересува ме  цените по = евтини ли са, отколкото в Одрин.Чорлу го разглеждам по - скоро , като място за няколкочасова разходка.Но все пак, ако може нещо да се купи по - евтино защо не.

# 647
Здравейте!
Пълномощното от нотариус за ползване на кола не на мое име, което ще представя на границата на български, английски или турски трябва да е преведено?
Извинявайте, ако вече е питано, аз не съм видяла, а и пътуването ще ми е за първи път и се притеснявам да не ни върнат...

# 648
  • Димитровград
Първа страница видяхте ли?
Скрит текст:

# 649
  • Пловдив
Някой беше хвалил хубави кисели краставички, но с търсачката не  откривам поста. Може ли снимка или линк?

# 650
  • Mostly in my mind
Някой беше хвалил хубави кисели краставички, но с търсачката не  откривам поста. Може ли снимка или линк?
Ако обичате чесън, тези на Тат. Превъзходни!!!

# 651
# 652
  • Асеновград
Здравейте, някой знае ли каква цена са памперсите на памперс премиум кеър в Одрин, или поне как вървят горе долу, и навсякъде ли са на една цена или трябва да се търси промоция? Конкретно за размер 2 ме интересува, цена и бройки. 😊

# 653
Пролетта в Ераста пакета беше 20  лв по курс 0.12 лв за лира.

# 654
В сайта на ебебек цените ги има. 2ката 60бр са 186.90тл, 37бр. 124.90тл

# 655
# 656
# 657
  • Русе
В 21,25 ч пристигнахме на Хамзабейли. Пред нас има ощи 3 коли (и то защото един "австриец" ни пререди) и ще сме в България. Работят 4 гишета.

# 658
  • Бургас
Днес активно следя всички камери, че другата седмица се каня да отскоча, ако намалее трафикът. Забелязвам спад на МТ и Лесово. Даже в момента няма никакви коли на МТ, а е неделя вечер все пак.
Само на Капитан Андреево е фраш.

# 659
Нали имаше вчера срив в системите на МТ, може би затова няма хора там сега.

Общи условия

Активация на акаунт