На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 415
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Добавките обикновено не са изгодни в Турция, но ако на 125 тл Вечерната иглика, цената е ок. Докато я пиех, по спомен купувах за около 18-20 лв на Хербамедика.

За какво я пиете и виждате ли ефект?
При мен нямаше никакъв за предписанотоо... А изпих десетки опаковки.

# 136
  • Бургас
Аз пия от няколко месеца. Заради проблеми със съня основно. Покрай решението им имам такива здрави нокти, каквито никога през живота си не съм имала. На втория месец видях ефект.
Плюсът на тази иглика е и че е 1000 мг. В България са по 500 и трябва да приемаш двойни количества. Препоръчителното е 2500-3000 мг на ден. Моят АГ препоръча по 1 хапче на ден, ама аз пия по 2:)

# 137
  • Бургас / UK
От аптека ли я купувате тази Вечерна иглика или от други места?

# 138
  • Пловдив
Здравейте! Някой да е имал проблеми напоследък с внасяне на млечни? Досега никога не съм имала такива, не съм и прекалявала де, но тия дни във фейса има някакви коментари с недомлъвки от рода "идете , натоварете и ще ви стане ясно", а ще ходим утре с родителите ми, които искат да си напазаруват и се надявам да не им вземат покупките на границата.

# 139
  • Бургас
*Чефи*, от аптека я купувам игликата.
ЗлаВещица, правилно са ти отговорили - само на място може да ти стане ясно. Няма кой да ти каже нещо различно. Млечни и месни продукти са забранени за внос. Оттам-нататък всеки "сам си преценя". Може да ги вземат, а може и да не ги вземат. Това, че гражданинът Х е имал проблеми, не значи, че ти ще имаш и обратно.

# 140

Чефи, ако си в Бургас пиши ми, имаме неуредени сметки Grinning

# 141
  • до най-прекрасния мъж
За млечните още преди 5-6 години се пишеше в темите, че правят проблеми понякога. Ние сме си носили, досега никой нищо не е казал. Но ние вземаме по 1 кг масло, сирене, кашкавал и кисело мляко понякога. Разхвърлям по торбите. Като цяло нашият пазар винаги е бил умерен и не са ни ровили особено. Пазаруваме много неща, но по малко бройки и винаги е минавало само с отваряне, надникване в една-две торби и това е. Имало е случаи, писали са хора, че и за едно кисело мляко им правят на въпрос.

# 142
  • Пловдив
Аз винаги купувам млечни,но не в големи количества -най-много 1кг сирене,1кг масло и 1кг кашкавал. Не са ни правили проблеми,но и не са ни ровили багажника. Ако решат,ще ги конфискуват,защото са забранени,но не мисля,че се заяждат често.

# 143
  • Бургас / UK

Чефи, ако си в Бургас пиши ми, имаме неуредени сметки Grinning
Не съм 😊 Тези сметки не ги мисли 😜

Тинтина, Благодаря!  И друг път е писано, но не съм обърнала внимание, но като прочетох за ноктите ти и ме заинтригува 😊 За косата не помага ли? 🤔
И ние винаги сме с млечни , но никога не сме имали проблем, то даже не са ни гледали покупките като цяло. Всичко е късмет. Един път носих 2-3 пакета кухненски ролки. Митничаря отваря задната врата, вижда ги и ме пита дали не държа някоя градска тоалетна 🤣🤣🤣 Викам му това е кухненска ролка , да си бърша ръцете , не други части … и така , вече по- рядко купувам КР , да не си мислят , че имам верига градски ке..фи 🚽🧻

# 144
  • Където морето целува небето...
Само веднъж са ни правили проблем за две кофи по 1 кг.  мляко Каймакли.
Лично аз винаги купувам малки количества, които и да ни конфискуват, няма да е драстична загуба.

# 145
  • Бургас
Чефи, косата ми е хубава и здрава по принцип, косопад нямам, не съм забелязала промяна, но на кожа и нокти - да. От години не мога да имам дълги нокти, че все се цепят. А откакто я пия игликата - растат твърди и здрави. Нищо друго не пия и начина на хранене не съм променяла. Отделно добре влияе и на разни други женски симптоми, свързани с годините, заради които основно я и пия.

# 146
  • Пловдив
То и аз винаги вземам и то не и по малко, стигала съм до 3-4-5 кг сирене. Просто останах с впечатление, че тия дни може да се заяждат, затова попитах. Утре ще разбера как е.
Благодаря за отговорите!

# 147
Може ли снимка на вечерната иглика, Tintina.
Аз вчера ходих и се върнах, нямахме никакви проблеми на границата изобщо не проверяваха колите.

# 148
  • Русе
Може ли снимка на вечерната иглика, Tintina.
......
Е, колко пъти? До сега вече два пъти я е показвала, като последно беше вчера.

Тинтина, и аз знам,че за климакса се пие тази иглика и се зачудих като писа за съня и ноктите, пък АГ-то ти я предписало...

# 149
Пие се не само за климакс. Аз съм я пила заради тежък ПМС и имаше ефект.

Общи условия

Активация на акаунт