На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 578
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Знаете ли магазин за авточасти - нови/стари, с който мога да се свържа предварително, за да видя дали имат една определена авточаст - тръба някаква за климатика на Форд Фюжън
Срещу Марги, от другата страна на булеварда, има голям комплекс от сервизи и всякакви магазини за авточасти. На много от тях излизат координати (тел, мейл, сайт и т.н) в Гугъл мапс. При контакт обаче не разчитайте на английски Simple Smile
От личен опит мога да кажа, че дори търсената част да я нямат в момента, ще я намерят и доставят до часове или на следващата сутрин в работни дни. Или най-малкото ще ви упътят къде да търсите. Често - от съседен магазин/сервиз Simple Smile
За цени - нямам поглед последните месеци, но на фона на тия тук ...
Хубаво е да предоставите точният модел на колата, № на рама, както и да потърсите в нета как точно се води частта на английски/немски. Турците си имат каталози и проверяват. Ако е възможно, носете частта със себе си и просто я покажете.
Ако се наложи да правите ремонт там - работят качествено и бързо. Ще ви направят и отстъпка ако частите си ги купите от тях. За разлика от нашите. Чудя се - защо ли?
Разбира се, уточнявайте цените предварително. Малък бакшиш е жест на уважение и понякога върши чудеса.

# 466
  • Пловдив
Тонка,Мигрос е верига хранителни магазини. Има 3М и 5М като 5М е най-големият. Намира се на булеварда,на който са Марги и Ераста.
Ако те интересува,утре мога да напиша ние какво пазаруваме -има много добри неща на доста по-ниски цени от БГ.
На касата казваш,че искаш карта -с нея можеш да ползваш разни отстъпки.

# 467
  • София
Лили, благодаря!
Мен честно казано много не ме вълнуват хранителните вериги. Отиваме ей така - каквото ни хареса да си купим. Нямаме нещо конкретно предвид. Дори не знам какво са Марги и Ераста. Blush Да не би да са мола и аутлета, защото само там сме били няколко пъти, но не ги знам по име.
Днес моя приятелка ми твърдеше, че в Одрин има три мола, а тук питах и помня, че е един... Реално ние смятаме да направим едно посещение в мола и аутлета и след това само да се разхождаме напред-назад из града.
А, и книжарници ни интересуват заради дъщеря ми, която иска хубави тетрадки.

# 468
  • до най-прекрасния мъж
Магазинът, в който се помещава Мигрос 5М (бившата Кипа) също е вид МОЛ, но е малък, с по-малко на брой магазини от Ераста (новият МОЛ). И понеже и Марги аутлет се води МОЛ на открито, затова приятелката ти твърди, че са 3. В Мигрос наистина има много неща, които си заслужават. Особено пресните им кори за баница са ммм. Също купуваме от там масло, кашкавал, сирене, паста на Барила често има на смешни цени, чай най-различен, сладки, хлебчетата са им вкусни много, зехтин, брашно имат хубаво, също газираните напитки като Кока кола са по-добри и не толкова сладки и какво ли още не. Много неща съм купевала и нямам греда до сега.

# 469
  • Бургас
Тетрадки по 1.5 лири купих м.г. от Мигрос, 60 листа.

# 470
  • София
Предавам се, навихте ме за Мигрос! Hug
А и щом е на същия булевард като мола и аутлета - идеално ни идва.

# 471
  • Ропотамо

Сега е пика за прибиране. Вече няколко дена колините не намалят

# 472
  • Бургас
И по-зле ще става, като си спомня м.г. по това време какво беше...

# 473
  • Mostly in my mind
Вероятно искат по хладно да минат границата. Предполагам, че към обяд е идея по-добре. Thinking

# 474
  • София
Ами нека минават колите, че да се източат до септември. Blush Децата им трябва да тръгват на училище, отпуските приключват... Жал ми е за българите, които се прибират от море, въпреки че не знам кой би си причинил да отиде на почивка там точно през август.

# 475
Моля ако някой минава през Капитан Андреево да снима от фрии шопа щанда на Диор с мъжките парфюми.

# 476
  • Mostly in my mind
Парфюмите са по-скъпи от Дъглас. Поне тези, които аз гледах. За мен не си струва. Като цяло е много по-скъпо

# 477
Издирвам един с който се пръснах миналия ден, поръчах уж същия от тук, но не е същия....явно съм объркала парфюма.
Парфюмите са по-скъпи от Дъглас. Поне тези, които аз гледах. За мен не си струва. Като цяло е много по-скъпо

# 478
  • Пловдив
Барилата в Мигроса в сряда беше 11.60 лири.

# 479
В понеделник и вторник има ли някакви пазари? Или ще трябва да се огранича до моловете и до Мигрос? Не търся нещо конкретно за пазаруване. Е, може би сладки неща, дрехи и козметика Smile

Общи условия

Активация на акаунт