На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 539
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Днес от Орестиада ( Гърция ) влезнахме много бързо в Одрин.
Не са много повишени цените от преди месец пазаруване. Дори лекарсвата са си на същите цени.Пилетата са си по 35 тл.
Пазарувахме от БИМ, Мигрос и съм доволна от цените.
Излизане от Турция в Гърция, още 40км. до границата Гърция и България. Нямаше трафик на  граничните пунктове, предимно гърците и нашите отделяха коли с не българска и гръцка регистрация за сваляне на багажа и проверка.

# 541
Здравейте,  към края на месец септември сме решили да отидем до Чорлу и Одрин. Резервирах препоръчан от тук хотел Endgglory.  Може ли да ме насочите освен фабриките,  кой от Моловете да посетя,  защото ще бъдем само за един ден да не обикаляме много.  Прочетох,  че имат няколко.  Ще търся есенни дрехи за децата и се надявам до тогава вече да са ги пуснали.

# 542
  • Варна
Миналата година пак така веднъж улучихме смяната, но бяхме първа кола след бариерата. В един момент не се сдържах и попитах три униформени дами, седнали на една пейка, кога ще започнат да работят. Отговориха ми , че и те са хора и имат нужда от почивка. Оставиха без коментар въпроса ми те от кои са - дето идват на работа, или тези, които си тръгват.
За лирите - плащам само с карта. Ако много ми се наложи, тегля на банкомат, най-изгодно е. Сега като тръгвахме, курсът на БНБ беше 0,108....лев/лира.
Гледах си после в банкирането - 0,109.
Е няма такова бюро.
На коя банка е картата ви ?

# 543
  • Пловдив
Здравейте,  към края на месец септември сме решили да отидем до Чорлу и Одрин. Резервирах препоръчан от тук хотел Endgglory.  Може ли да ме насочите освен фабриките,  кой от Моловете да посетя,  защото ще бъдем само за един ден да не обикаляме много.  Прочетох,  че имат няколко.  Ще търся есенни дрехи за децата и се надявам до тогава вече да са ги пуснали.

AVM Orion в Чорлу

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 09:37 от artemida

# 544
  • София
Е, нали само един мол имало в Одрин? Последно колко има, че да не пропусна някой. Grin
Тук ми обяснихте, че има един мол, аутлета и големия Мигрос, затова излизало, че все едно са 3 броя.
Моля, нека уточним така ли е или пак нещо не съм разбрала. Blush

# 545
В Одрин е само Ераста.
Този Орион е в Чорлу явно

# 546
  • до най-прекрасния мъж
Тонка, Орион НЕ е в Одрин, вероятно е в Чорлу.
Правилно си разбрала - мол Ераста, 3М Мигрос, който е бившата Кипа и се помещава в тип мол, макар и малък и Марги Аутлет, мол на открито.

# 547
Привет!
Има ли някой, поръчвал кухня от Одрин? Също и плочки за баня, и изобщо - обзавеждане и материали? Доволни ли сте, наистина ли са по-ниски цените? Доколкото разбирам, предлагат се и доставка + монтаж.

# 548
Здравейте, случайно да се забелязали в Одрин магазин за медицински материали (протези, корсети и т.н)

# 549
Магазин за медицински изделия има със сигурност.Виждала съм снимки в групата във фейсбук.Но тази група я изтриха. Може би трябва пак да се пита по групите.За мен също ще е интересно да видя този магазин.Ако откриете може да споделите.

# 550
  • Бургас
Момичета, за кои градчета бяхте споменали, че са от типа на Созопол в Турция?

# 551
  • Бургас
Текирда и Силиври.
Вече има ученически неща в брошурата на "Мигрос".
https://katalog.migros.com.tr/migros/migroskop/809-migroskop/?page=1
Тетрадки 60 листа излизат 6 лири.
Тук знае ли някой колко са, не помня да сме купували подобни тетрадки под лев и нещо?

# 552
Текирда не ми харесва на мен. Виж Силиври е друга работа.

# 553
Силиври ми приличаше на Поморие Simple Smile

# 554
  • Бургас / UK
В Одрин са Ераста и Марги, Мигроса не ми е МОЛ . Има няколко магазина и това е.
В Чорлу е Орион , имат и един, който е малко извън Чорлу от типа на Марги , Авантаж аутлет се води.По пътя за Черкезкьой е.

Общи условия

Активация на акаунт