На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 41

• 89 402
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Честно казано, аз бих пътувала след 15.09.

# 586
  • Пловдив
Интересно ми е да разбера, къде около центъра и на него има детски площадки. Или кафене с детски кът на открито. Ще вземем този път и малката щерка, но се опасявам че ще им дотегне обикалянето с таткото. Искам да ги зарежда за 1-2 часа той да си изпие кафето тя да поиграе. Ние с каката спокойно да обиколим магазините по главната за раници и канцелария за учебната година.

# 587
Между Марги и Мигрос има площадка

# 588
  • София
Здравейте момичета, сигурно е тъп въпросът ми, но ни редстои пътуване до морето другата седмица и ще отскочим до Лозенград на пазар, знам, че пазарът е само в сряда и събота. Ще пазаруваме основоно в Мигрос, Бизим, Уайкики, та въпросът ми е заслужава ли си пазарът в сряда или можем да избегнем повечкото висене на границата тогава и да изберем друг ден? И в другите дни на пазара има ли поне няколко сергии със зеленчуци?

# 589
  • София
Честно казано, аз бих пътувала след 15.09.
Май натам вървят нещата.
Ние имаме друго пътуване през уикенда на 24-ти септември, така че ходенето в Одрин можем да го изместим за началото на октомври. Безплатното анулиране на нощувките ни в хотела изтича на 2 септември и ако на 1-ви положението е като днешното - натискам бутона за анулиране и директно запазвам за началото на октомври.

# 590
И ние за октомври се гласим, че може и началото на ноември.

# 591
  • Бургас
Здравейте момичета, сигурно е тъп въпросът ми, но ни редстои пътуване до морето другата седмица и ще отскочим до Лозенград на пазар, знам, че пазарът е само в сряда и събота. Ще пазаруваме основоно в Мигрос, Бизим, Уайкики, та въпросът ми е заслужава ли си пазарът в сряда или можем да избегнем повечкото висене на границата тогава и да изберем друг ден? И в другите дни на пазара има ли поне няколко сергии със зеленчуци?

Зависи какво разбирате под "заслужава ли си". Зеленчуци има винаги и навсякъде. Гащи, чорапи и потници - също. Лично аз не разбирам какъв е тоз ищах по пазарите, на които няма обявени цени и често е по-скъпо, отколкото в супермаркетите.

# 592
  • София

Зависи какво разбирате под "заслужава ли си". Зеленчуци има винаги и навсякъде. Гащи, чорапи и потници - също. Лично аз не разбирам какъв е тоз ищах по пазарите, на които няма обявени цени и често е по-скъпо, отколкото в супермаркетите.

Досега сме били само веднъж и то в непазарен ден, за това не знам какво има и как е, за това попитах. Иначе определено, ако не е нещо, което си струва повече бих си го спестила. Търсим основно анцузи, ситчъри, дънки - неща за есента за нас и дъщеря ни, гащи, чорапи и пердета си имаме Blush Всъщност какво повече има на пазара, освен зеленчуците и плодовете разбира се?

# 593
  • Пловдив
Между Марги и Мигрос има площадка
Знам за тази и за забавленията в моловете знам.По центъра искам.

# 594
  • София
Здравейте, за пръв път се решихме да отидем в Турция на пазар. Интересува ме основно дрехи от къде може да се купят, също така вече се влиза с лична карта през границата, нали така? Плащане с карта има ли на повечето места или у хубаво да си носим пари в кеш? И последно за десерти къде трябва да разгледаме?

# 595
Аз обръщам едни 100 лв да имам кешовица, но основно с карта цъкам. Чак първия ден мислех, че съм надхвърлила лимита.ама после се оказа, че скромна съм била Wink ( като си видях банкирането)

# 596
  • Варна
За чакането на границата- в сряда по обед Малко Търново- Дерекьой - 3ч40мин. В 12ч по обед заседнахме на опашката. Забавянето е изцяло от турска страна. Никаква организация нямат. Има много хора, минаващи пеш границата. Чака се на обща опашка за паспортите на 1 гише и става тапа. Не си спазват реда хората, пререждат се, шмекеруват. Пълен цирк.
На връщане в посока България вчера, пак там - 3часа. В 17.30 се наредихме. Пак от турска страна беше забавянето.Хаос пълен, липса на организация, хората изнервени, стигна се до бой. На гишето чакат сума ти народ, които са след теб на опашката с колите, после се нервят че не могат да минат. Автобуси бутат рушвети и се пререждат яко. От наша страна всичко беше точно - спазва се ред, слиза се от колата само когато ти е дошъл реда, без струпване по гишето и така. Не е имало никакво бавене от наша страна.
Ако е за пазар- не бих си го причинила това чакане и нерви по опашките.

# 597
  • Където морето целува небето...
То от години това е големия проблем на МТ. Бай Ганьо не спазва реда на турските гишета. Голям зор да мине най-отпред за паспорта, като колата му е 20та на опашката. Така първите коли няма как да продължат, защото пътниците не са минали гишето. Не знам как им се работи по този начин толкова години, че не измислят нещо. Отделно рейсовете (уж с предимство) минават пред всички автомобили, но тяхното гише почти никога не работи и 40-50 човека се изсипват на гишето пред всички чакащи с автомобилите си. Последно в колата зад нас имаше онкоболен човек, прибиращ се от вливки в Турция. Когато ние се разместихме да минат пред нас, се изсипа автобус (с предимство) и 40 баби, ходили за прах за пране, прередиха човека. Автобуса им избута колите, за да е първи на тясната пътека след това, а на гишето никой не пусна човека. Ганьовска работа. На никой не му се чака, но малко човечност и толеранс никому няма да навреди.  Това е липса на всякакъв контрол и организация и да, рейсовете пререждат и бутат пари. Затова въпреки, че се откланяме повече километри предпочитам Лесово. Пак се чака, но не минават селските номера.

# 598
  • Най-красивата страна
Ходили сме на пазарите,но аз там не харесах нито дрехи,нито обувки.
Анцузи,маратонки-реплики на всякакви марки,но качеството не ми хареса.
Явно не сме имали късмет.
Плодове,зеленчуци-да.
Млечни продукти,зехтин от Синия пазар-да,доволна съм.

Но за дрехи и обувки определено предпочитам моловете и магазините.

# 599
Здравейте, имате ли представа как вървят цените на наргиле в заведение горе долу? Колко лири да си приготвим.

Общи условия

Активация на акаунт