Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 199
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Но си има някаква подплата вътре и с много дебел чорап няма да може да се носи. Аз имам и такива ботуши даже и по-големи номера умишлено съм взимала.

Някой беше споменал, че има тази пола, но в зелено и била много хубава. Може ли да споделите точно кое зелено и дали отговаря на цвета от снимката?

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 19:32 от I.R.

# 406
В смарагдово зелено имам аз, за нея споделях, че е много хубав цвят, той е тъмен обаче.

# 407
  • Пловдив
Мъжките Bugatti отговарят ли си на номера?

# 408
Asmegin, признах те 😎
Аз днес минах и си събрах онлайн поръчките, три от Спиди две от Еконт, но от всичко само едни джапанки от Кроп си оставих.😄
Всичко връщам, материите са отвратителни изкуственяци:

Чакам няколко палта, да видим те как ще са.

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 07:51 от Lemy

# 409
  • Пловдив
Есме, ам напрау ни скри шапката ти Grinning  Има ли къде на носиш всичкото дрехи? Simple Smile
Аз не разглеждам, че опразних касичката...

# 410
  • Пловдив
Тези си заминават обратно - двете тесни, едната дълга. Напоследък само връщам.

Утре чакам две пратки. Днес също напазарувах. Дано поне половината да останат. 🙄

# 411
Lemy, покажи какви палта чакаш Simple Smile

mystic woman, ох, за намирането ще намеря аз къде да нося Simple Smile Няма къде да ги трупам, там е проблемът Simple Smile

Скрит текст:
То моят проблем, е, донякъде е психологически, така мисля аз, вследствие на лична драма. Преди не бях такава шопоголичка, дори минималист бих казала, че съм била. Все си мислех, че не съм достатъчно слаба (бях по слаба от колкото съм сега), за да нося еди какви си дрехи, не съм достатъчно смела, за да нося еди какви си цветове и шарки, деколтета и дължини. Отлагах пазаруването на дрехи, защото все си мислех, че я ще отслабна, я нещо друго, или ще мина само с това, което имам. Но точно преди една година и 2 месеца за малко да си замина от Ковид-19 инфекцията. А нямах дори навършени 33 години, когато ме приеха в болницата в много тежко състояние. Спасиха ме, наложи се почти 2 месеца да прекарам там на кислород, учих се да ходя отново. И знаете ли за какво си мислех, преди да стане ясно, че ще прескоча трапа? (когато можех да мисля де, че около 3 седмици бях в несвят). Едно от нещата, за които си мислех, е че колко съм глупава, че не си купих поне няколко неща, които исках, не носих бели боти или розово яке, например, че не си накупих дрехи в така любимите ми цветове, като лилаво, бордо или тюркоаз, че никога не носих мини рокля, все такива неща. Кошмар, който се наложи да преживея, накара ме да си пренаредя приоритетите, защото животът се случва сега, а утре може и да го няма. Повече грам не ми пука, че не съм от най-слабите, с най-перфектното тяло, че краката са ми били дебели и с целулит (според мен), че имам коремче, все такива неща. Докато бях в болницата, когато вече можех да държа телефон, разглеждах дрехи, и си дадох думата, че ще си купя (е, не всичко, но поне половина неща) това, за които мечтаех, но не купувах, поради някаква си причина. Затова имам толкова много рокли Laughing защото винаги се смятах за много дебела, за да ги нося, и нямах нито една Simple Smile То пък те толкова ми ходят, особено, ако нацеля подходящ модел Simple Smile Общо взето, това правя последната година, възстановявам се лека полека и купувам дрехи Simple Smile Е, обзаведох се и с много неща, за които не мислих, че ще нося някога Simple Smile Съпругът ме поддържа в това, просто ми се кара, че все още имаме големи разходи за възстановяването ми, а аз пари пилея по дрехи. Ще дойде момент, в който ще секне желанието, а и вече наистина няма да имам къде да ги слагам Simple Smile Малко оффтопик, слагам го в спойлер

# 412
Аз напълно те разбирам и аз дотолкова бях потънала в минимализъм, че нямаше какво да облека. При мен са наложени стереотипи от майка ми и въобще не бях смела в избора си на облекло. Наскоро си дадох сметка, че младостта ми ще мине без да съм носила дрехи, които харесвам, а нещото, за което спестяваме, все повече се отдалечава. Така че започвам да излизам от черупката 😀

И ги гледам тея Тамариси, че и още 5 чифта..много  ми харесват, но моите крака са като солети и не знам дали няма да изглеждам комично.

# 413
Браво, Asmegin! Бъди жива и здрава и си носи дрешките и обувките с кеф 👍
Аз поръчах спортно бюстие https://m.aboutyou.bg/p/under-armour/sporten-sutien-infinity-7317981
и боти:
https://m.aboutyou.bg/p/gabor/kasi-botushi-s-vrazki-7096323
Имах код, който хващаше промоции и цените станаха чудесни. Обаче ми се искат и други неща, ще ровна още 😁

# 414
# 415
Азалия,ще ме умориш 😁
Отивам пак да ровя,че днес скромно поръчах.
Есме,носи си със здраве новите дрехи!

# 416
Ми кво, ма, Бобчи?! Smile Искам светли, есенни боти. Тия по-светлите са баш такива, ма дали ще ми харесат на живо... Другите са по-дебели с тая подметка, но ако стоят добре и те ще свършат работа. Белите боти Тамарис така и не ги обух напролет, ама те са пък снежно бели и не са пролетно-есенни баш! Искам за светли дънки бежовки. Имам два чифта от изкуствена кожа, на които им е ред да ги подаря. На вид нищо им няма, но не искам изкуствена кожа да нося вече.

# 417
Есме,носи си със здраве новите дрехи!
+1

Не ме се ровчи, иначе бех поръчала, ако покажете нещо интересно 😎

# 418
Нали сте все джобни гаджета, дрехи да искате за вас! Аз какъвто съм мутант, само гледам палта и рокли, и страдам...

# 419
Леми,четири пардесюта ли поръча?

Общи условия

Активация на акаунт