Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 193
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Тук нищо не пише, намерих го в немски сайт но друг цвят, там е отбелязано интегрирана качулка.

# 481
Качулката се вижда под ципа в отвора.От тия тънките е,само шушляк.За дъжд бива.

# 482
Soñadora, Bobchita, Lemy - благодаря ви Simple Smile Здраве да има за всички Simple Smile

Аз вчера получих тази рокля:
Скрит текст:
Знаех си, че ще е хубава, понякога имам това усещане Simple Smile И размер по-голяма, отколкото нося сега, че нямаше 14, нооо пък модела е такъв, че стои много добре. Супер съм доволна, и е на хубава цена Simple Smile

aDaMaNt^, якета на Superdry си отговарят на размерите. Сестра ми и приятеля й са ненормални фенове на тази марка, и купуват всякакви дрехи, без дори да пробват, знаят си техен размер, и винаги им стават дрехите. Имам 2 якета на тази марка подарък от сестра ми, едно зимно, и едно от тип softshell, както и майка ми няколко. Купени и са донесени от Англия само с нашия размер, в смисъл, нямаше как да се пробват (сестра ми е много слаба), и ни паснаха чудесно. От един аутлет също съм купила една рокля на тази марка, също ми пасна.

Азалия🌸, като гуру на обувките, дали може да ме посъветваш за ботуши (цветове нямат значение), които стават за широки прасци? Че ми е болка, нямам ботуши, а много искам да имам, а по магазините не съм в състояние да обикалям. Ако някой друг е запознат, бих се радвала на съвети Simple Smile

# 483
Asmegin, не знам на ток ли търсиш или по-спортни, но търси този тип
https://m.aboutyou.bg/p/edited/botushi-timna-7083884
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/botushi-6919489
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/botushi-7661447
https://m.aboutyou.bg/p/rieker/botushi-3723533
https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi-by-guido-maria-kretschmer/botushi-7105645
https://m.aboutyou.bg/p/marco-tozzi/botushi-7105389
С ластични вложки отстрани или отзад, или с клин, който се отваря с цип, и дава допълнителна ширина.

# 484
Flowers HibiscusАзалия, благодаря ти много!!!! Ще добавя в любими и ще дебна, а и сега ще знам, на какво да гледам Simple Smile Принципно без ток, ама ако ток, то малък, като на тези на Рикер, че да се фръцкам малко Simple Smile Още веднъж благодаря ! Purple HeartHeartFlowers Hibiscus

# 485
Asmegin, благодаря за Superdry.  Аз вчера след цял ден порба с приложението, и най-вече със себе си, поръчах две техни якета 🤷♀ Различни размери са и цялостно различни модели, та се надявам поне едното да не ми стане или хареса, че пак опуках 300 лв. 🤯

# 486
aDaMaNt^, дано да ги харесаш Simple Smile Много е хубаво качество на марката, поне с такова впечатление останах от якетата и роклята Simple Smile

# 487
И аз съм с такова впечатление, въпреки че нямам нищо тяхно. Ще пиша като дойдат Simple Smile)

# 488
Днес си взех тези

не съобразих да взема ботите 38 номер и не са ми супер удобни на пръстите,а сега няма и номер, плюс са на др цена, за тази ставаха, но за повече не бих дала

блузката е готина
Пантофките са яки, дъщеря ми ги хареса, като номер ще са добре и за после, сега е 24, но има широко краче и тези някак не ми стоят добре, теснички са като ширина, та ще ги връщам, а са яки.Вече ще си знам, че не е за тази марка.

От кецовете ще оставя само тъмно сините.
Дразнещо е размятането на кашони, кутии...ама няма как.

# 489
Днес получих ботите на цветенца и сивото кожено яке на Freaky Nation.
Ботите са сууупер сладурски, стават за широк крак, размер от 37,5 си отговаря.

Не са от имитация на кожа, а от някакъв вид текстил, не знам, дали се вижда от снимката:

Но ботите са за краче с нисък свод Sad а моят е по-висок, и ми стискат отгоре Sad Не знам този плат/материал дали се отпуска, но както са сега, няма да мога да ходя с тях. Обувах с тънък чорап. Като изключим тая подробност, са много сладки ботичките, ама с моя нестандартен крак ... Sad
Якето е хубаво, красив сив цвят (мислех, че ще е по-светъл), много ми хареса Heart Eyes

Сложено е върху светло лилав чаршаф. Пак поръчах XL р-р, както и предното розово на същата марка, но нещо с размерите май има разминаване ли, не знам. Става ми якето, закопчавам го, но, ако го нося върху потник или тениска е ок, но е абсурд да облека под него някоя блуза с дълъг ръкав. Пробвах за всеки случай и розовото, и да, там има аванс малко, а в сивото - няма. Плюс, някой е махнал всичките хартийки, дето слагат по ципове, сещате ли се, да не се отпечатват върху якето, и точно това се случи с това яке.

Хайде, бих прежалила това, но ми малее, и ще го връщам. Иначе също е много приятно от мека кожа, подплата е от памук, удоволствие е да го облечеш.

# 490
Orion_Sagitta беше ми много полезен отзива ти за пантофките!И на моята дъщеря й е широко крачето и много им се чудих на пантофките на Суперфит. От кои сте останали доволни досега?

# 491

За тия бях доста против, мислех че ми теснеят първоначално, но разширих добре връзките и се наместиха на крака, направихме голяма разподка в мола и в морската и определено съм доста доволна и остават.

За пантофки майка ми й е взела едни от евтино магазинче, но доста удобни за крачето и за обуване, тя се обува и събува сама, тия също може да обува, но както казах са й нетолкова удобни, ще снимам
Исках да й взема по-качествени и скъпи, евент.за яслата, а ако останат може и за вкъщи...т.е все ще ползват, но с тази марка за жалост няма да е, та ще го мисля явно пак.Ще прочета и питам кои ползват др майки за широко краче.
Блузката не се вижда, бяла на лилави светли райета е, доста мека.

# 492
Asmegin, якето в сайта има вид на велурено, а на твоята снимка си изглежда гладка кожа.

# 493
Asmegin Имам това яке с гладка кожа и с велур. Един размер са двете, но велура е малко по-голям.
Edit етикетите и на двете бяха просто завързани и реално не се късат, а се развързват.

# 494
Г-жа Шантал, не, моето яке си е от гладка кожа, поръчах го преди последното намаление, когато бяха налични малки размери на велурено сиво яке

OwlKitty, благодаря, значи не си въобразявах относно това, че от гладката кожа леко ми е малко. Ще знам сега, че от такава кожа да поръчвам 2xl р-р. Hug

Общи условия

Активация на акаунт