Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 216
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
Харесах тези на Бобчи, Бугати. Азалия помагай Disappointed
Белите ли? Само тук, това е положението...
https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/obuvki-bez-peta/bugatti-4 … 2-a6r01-1049-2090

# 196
Права беше Бобчини. Ма все неща от първа необходимост получих. Много ми трябват, да, така се оказа. Само един грешен номер са ми изпратили, на кутията пише правилния, вътре греда. Писах им, сега ще видя какво ще ми кажат. Поне това явно ще се връща.

# 197
Взех си повечето неща от намалението.
Дънки за мен и панталон за половинката от любима марка. За жалост на половинката му е тесен панталона и ще го връщам.

Два блейзъра, първият става, но вторият ще връщам. Материята не ми допада и не седи както на снимката.

Клин, който доста старателно описва целулита ми. Ще го мисля.

Рокля, стои чудесно. Имам същият десен, но къса.

Още една рокля, но ще се връща. Много дълга, прозираща, не е за моята фигура.

Много красиви на живо маратонки, но пак много умалени.

Раничка, малка и сладка. Единственото, което не ми допада, че няма цип и лесно се отваря.

И едни обеци, които трудно се закопчавам и вероятно ще връщам.

# 198
Често съм заглеждала Trendyol, но от отзивите тук излиза, че само на снимки ги докарват.

# 199
  • София
И така - вдъхновена от вас, си хванах това:

Бугатито и Тамариса - много меки и удобни
Суичъра - органик памук - много мекичък, може би леко уголемен, защото съм 48, но 46 ми стана точно.
И чакам още 2 блузета Дороти Пъркинс - не съм виждала тази марка на живо до сега

Тези Пума върнах - много са красиви, но не ги чувствам удобни. Подметката е дебела и не се огъва изобщо, поради което при ходене петата ми се плъзга нагоре и изважда. Отговаря си номерацията.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 23:44 от alpha_beta

# 200
  • Пловдив
Ей, бугатито още по-евтино Simple Smile бравос!

# 201
Чудесни обеци на Тед Бейкър сте взели  и цената е страхотна, браво! Как не съм ги видяла! Grinning

# 202
Бугатито поръча ли ги?
Не, не съм като твоите а тези, още предния път :

Страхотна обувка, но остри отпред и не са това което ми трябва и искам в момента.

С това намаление нямах избор на 36н, и взех тези:
3.1/2 леко големи, пак не това което искам.

Азалия, не държа на същите, искам нещо подобно, бях харесала едни Геокс, ама над 150 лв и не бяха естествена кожа. Аз имам доста обувки и за това исках бели, нещо актуално държи да са мм...
Взех и тези рокли:

Много хубава и лека материя, но страшно уголемена, аз съм С,ХС. Взех Хс и пак ми е голяма. Ще взема Ххс следващия път.
И тази
Малко по-особена на допир, но ми отива тази котка, също поне 1 размер по-малка ми трябва. Взех С, трябва ХС
И няколко тениски за мм.

# 203
  • Пловдив
За синята рокля на Онли бях писала, че е уголемена...беше по-евтина аз като я взех.

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 08:45 от mystic woman

# 204
Ани, тези бугати и Габор са ми почти еднакви.
Иначе щом си хс/с, от Vero moda само xs-ки ти трябват.

# 205
На Neo Noir дали са им качествени дрехите? Харесала съм си една рокля

# 206
  • София
Днес ще мъкна до къщи един огромен кашон с 2 чифта боти и едно дълго зимно яке. Като го видях вчера, ми се доплака и отложих вземането, но днес вече ще трябва.

# 207
  • София
Като ги вземеш да дадеш отзив.

# 208
  • София
Като ги вземеш да дадеш отзив.
Още довечера, ако не пиша, значи съм загинала геройски, пренасяйки онова чудо. Няма плик, само кашон с 2 найлонови връзки.

# 209
Още довечера, ако не пиша, значи съм загинала геройски, пренасяйки онова чудо. Няма плик, само кашон с 2 найлонови връзки.
Следваща поръчка 😆
https://m.aboutyou.bg/p/about-you/chanta-tip-shopper-4409831

Общи условия

Активация на акаунт