Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 237
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
Laughing
Днес ще мъкна до къщи един огромен кашон с 2 чифта боти и едно дълго зимно яке. Като го видях вчера, ми се доплака и отложих вземането, но днес вече ще трябва.
На мен са ми обединили поръчка от 4 чифта маратонки плюс 5 мъжки блузи и панталон, страх ме е да ида да видя колко е голям кашона. Плюс имам още една едновременно дошла с маратонки и блуза Rolling Eyes
От одеве мисля как да направя схемата с пренасянето Laughing
Тоя път ударих дъното....

# 211
Таз тасма и аз я имам,може да не е красиво,но за мъкнене на кашони е идеално

# 212
А ние мъкнем, ли мъкнем... 😆

# 213
Аз си изваждам пратките от големия кашон и си ги вземам без него. В офиса на Еконт казаха, че една баба много харесвала кашоните ми и казала дано да има още и да й ги пазят Grinning

# 214
  • Пловдив
Продължават да ми отговарят за оня закъснял превод... Simple Smile
Вие получихте ли си сумите?

# 215
Получих и изхарчих

# 216
И аз получих всичко.
Получих и някакви обяснения за забавянето, но не ги и четох. Получих и запитване доволна ли съм от отговора и решението на ситуацията и дадох отрицателна оценка, поради бавното решение.

# 217
  • София
А ако поръчам над 100 лв. с код и после евентуално върна едното нещо, санкционират ли, т.е. да ти върнат по-малко пари?

# 218
А ако поръчам над 100 лв. с код и после евентуално върна едното нещо, санкционират ли, т.е. да ти върнат по-малко пари?
Не.

# 219
  • София
Не.
Уф, отдъхнах си, че едните боти сигурно ще ги връщам.

# 220
Получих маратонките asics https://m.aboutyou.bg/p/asics-sportstyle/niski-maratonki-sonoma-8041419
Скрит текст:

Тотално сгрешена таблица с размери в сайта. Поръчах 38,5 по US - 6,5
Е, получих 6,5 по UK
Или са точни, или уголемени, довечера ще разбера.
Нямаше да е моята обувка, отива от нормално стъпало към широко.
Много свежи цветове са, имам чувството, че е някакъв дубликат.
Скрит текст:

Тези боти си оставям https://m.aboutyou.bg/p/apple-of-eden/boti-chelsea-stella-10-7657980

# 221
Аз мушкам големите кашони в една от огромните торби на Джъмбо.

# 222
Аз поръчвам до вкъщи, че идея си нямам да се разхождам с тези кашони, че и по жега сега.
Ако все пак се налага да поръчам до офис, вадя всичко и хвърлям кашон.

# 223
Те твоите кашони са с размерите на готварска печка! 😀 И да искаш няма как да ги носиш...

# 224
Азалия, има нещо такова Joy

Общи условия

Активация на акаунт