Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 164
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
Какво означава "Малка фигура", имате ли представа?
Чудя се на това, най вече цвета му ме грабна.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 12:14 от Lemy

# 271
Според мен е точно от тези, които в НМ са отбелязани с Р (petite=малък).

# 272
Някъде четох, че petite се водят дрехите за ръст до 160 см (или 165 см, не помня точно). Аз съм 157 см и смело вземам такива дрехи, и ми стоят много добре - ръкавите не са толкова дълги, както и крачолите, в раменете дрехите не са толкова широки, както и дължина на дрехата е съобразена с ръст.
Lemy, вземай смело Simple Smile

# 273
# 274
  • Бургас
Поръчах това яке с горния код, дано си струва парите, че изобщо не обичам да връщам.

# 275
Поръчах това яке с горния код, дано си струва парите, че изобщо не обичам да връщам.
Имам го в тъмно зелено. Любимо ми е! Аз също го гледах в този цвят, но ме притесни поддръжката на такъв светъл велур. Споделете после вашите тайни Wink

# 276
Взех същото яке точно в този цвят от намалението, споделях тук, в темата, че е страхотно. Нямам търпение да дойдат по-хладните дни да го нося. Относно поддръжката не се замислях, ще ми е любопитно също, ако някой сподели.

Взех го за 88,50 лв от намалението, супер цена за кожено яке.

# 277
Поръчах го, и покрай него и други неща, подкукороснички такива 😎  И в Кроп се отчетох.
Горното розово кожено яке и аз съм сложила в любими, просто защото е много красиво.

# 278
До 70% на тениски и потници 😊

# 279
Възможно ли е да се върне продукт ако сте махнали един от етикетите и в последствие сте го загубили? Simple Smile

Joy поръчах си по-малкия размер мислейки, че не мога да го върна, получих го.. и той изобщо няма такъв етикет явно съм си въобразила, че е имал понеже другите дънки винаги имат Simple Smile

# 280
До 70% на тениски и потници 😊
Щедро поръчах аз.

# 281
  • Пловдив
Еее, изпуснах ли аз? Simple Smile ама не показвате, начи Grinning

# 282
Какво изпусна,мари?

# 283
  • Пловдив
Ам намалението, кво Satisfied
Сал по една тениска харесах, ама се чудя...

# 284
Грабвай,Мисте!Тениските у нас са на равна нога с чорапи и гащи,ние пуловери нямамв,целогодишно сме по тениски и купувам редовно,че си вървят.Сега поръчах по две,онзи ден дойдоха още три и тъй.

Общи условия

Активация на акаунт