Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 44 224
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
Аз съвсем скромно този път, наистина трябва да спра с харченето 😄 И за пръв път нищо не харесах на детето

Скрит текст:

# 436

гърба е много готин, но S ме сплесква в гърдите, има твърда каска дори с извадени подплънки. Поръчах си го в М.

Стоят добре, но имат сайлонови конци от вътрешната страна, което малко ме дразни

гривнага е сладка малко по-едра верига от колкото предполагах

сутиена е хубав, имайте предвид, че няма push up ефект и гърдите ви ще стоят горе долу по същия начин по който и ако бяха без сутиен. Лентата е дебела и ниска няма да ти се качва на пилешките в никакъв случай, но презрамките тънки, имат и от тези кукички за та и за потници става и за рокли с по-изрязан гръб.  Т-образният шеф се вижда под тениски.

# 437
  • Пловдив
На два пъти може ли да се връща от една поръчка? И как евентуално става като ваучерът за връщане е един?

# 438
Може, принтираш си нов, в сайта има опция за генериране.
Азалия, ти ще дойдеш българската Имелда Маркос 😎

# 439
  • Пловдив
Много благодаря за бързия отговор!

# 440
Азалия, ти ще дойдеш българската Имелда Маркос 😎
Всички отклонения, защото това е такова, си имат история, Lemy... Blush Не е за гордост, даже и за разправяне не е, ама това е положението.

# 441
Азалия,ако се пробваш като инфлуенсър или да въведеш професия консултант по обувки,по пари ще ходиш.

# 442
Азалия,ако се пробваш като инфлуенсър или да въведеш професия консултант по обувки,по пари ще ходиш.
Абсолютно!
Обувен блогър, влогър...

# 443
  • Сливен
Времето на Джавари беше супер.Тогава ми се отвори апетита за обувки и чанти.Покрай него време научих и ММ само онлайн да си купува обувки.
Не мога да го накарам да влезе в магазин е да пробва.
Още имам обувки от джавари.

# 444
  • Пловдив
Много са хубави Тамарисите, но са ми големи. Не искам да ги връщам, засега остават.
Ботите Vero Moda също са уникални, те ми заспаха. Пуловерът за тези пари е супер.
Другите неща си заминаха обратно. Яд ме е за шлифера, обаче Л сигурно отговаря на 2ХЛ. Два пъти мога да се пъхна в него.

# 445
Не е за мен това. Хората са толкова зли и проклети напоследък, че последното нещо, от което ще се интересуват, ще са съветите ми за обувки. Ще ме оглозгат за всичко останало. Ей така, за спорта, не защото им пука особено.
Иначе мога да говоря за видове кожа, за особености при кройката на различни модели, за поддръжка на различните материи, за материалите и начин на захващане на подметките... За безброй много неща. Както и за парфюми. 😀 Това са двете теми, по които мога да говоря безспирно. Но има хора, за които това е досадно и тук, така че, да не го споменаваме повече.
Ако тук по нечие питане имам какво да кажа на някого, на когото това ще помогне в избора - насреща съм. 🤗

# 446
Не е за мен това. Хората са толкова зли и проклети напоследък, Ще ме оглозгат за всичко останало. Ей така, за спорта, не защото им пука особено.
Иначе мога да говоря за видове кожа, за особености при кройката на различни модели, за поддръжка на различните материи, за материалите и начин на захващане на подметките... За безброй много неща.
Ех , с голям интерес бих чела такива неща
А за другото си права.
Но пък, хилядите блогъри как оцеляват 🤔

# 447
Но пък, хилядите блогъри как оцеляват 🤔
Трябва да си перде за тая работа, да не ти пука и да драпаш само за известност, и приходи. На мен известност не ми трябва. Приходи на никого не са излишни. А и аз ставам груба когато хората са неоправдано нагли насреща ми или невъзможно глупави, а това не е хубаво. 😊

# 448
Ами може за мързеливци като мен да ти дам описание на копитце и бюджет и да ми поръчваш направо Joy

# 449
Ти па си ми най-лесна. 😎

Общи условия

Активация на акаунт