Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 866
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
О и аз проверих в приложението пак, и двете пратки са "в офис на получател", без съобщение от Еконт.

# 571
Защо така массово пестят от съобщения тия Еконт, мързела ли ги хвана...

# 572
А, нещо имат повреда в комуникацията. Никога не са пропускали до сега. И имейл, и съобщение винаги е имало, но сега масово се оплакаха хората, че не получават.

ПП. Еее, поправиха се и съобщение от приложението дойде.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 09:05 от Анонимен

# 573
  • Бургас
Щях да пиша за зелената парка Only. Мъжът ми мин. година си взе същата, но подплатена, зимна. След първото изпиране мноого избеля, а ватираната подплата, която беше бяла, цялата се опърпа и изглежда все едно е носено 5 зими.

Това не е много добре, ще видим моято как ще е, като ѝ дойде времето.
Иначе и аз имам зимна на Онли, но червена. Цяла зима носих основно нея, защото си я харесвам много. Не е мръднала, като нова е, а е прана доста. Нито цвета е избелял, подплатата също е ок, но не е бяла и тя е червена.
Дано и с тази да съм случила. Simple Smile

# 574
  • София
А, нещо имат повреда в комуникацията. Никога не са пропускали до сега. И имейл, и съобщение винаги е имало, но сега масово се оплакаха хората, че не получават.

ПП. Еее, поправиха се и съобщение от приложението дойде.

А на мен туко що ми дойде смс... може и да са оправили проблема.

# 575
  • Бургас
Може да си изтеглите приложението на Еконт. На мен ми е много удобно и от там си следя пратките.
Получих смс преди малко. Днес очаквам последната си поръчка от намалението, ей тези за мен  - https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-6945264

# 576
Прочетох ви и видях, че и моята пратка е дошла. Имейл и смс получих след като я взех.
Пълно фиаско...

Тамарисите са големи, да. Но освен на дължина, при пръстите ми е прекалено обемно. На живо ми изглеждат по-хубави, ако има пак подобно намаление, бих пробвала по-малък номер.

Apple of eden много ми харесват като обувка, но не са удобни. Подметката е извира и петата ми хлътва, а пръстите стърчат. Със сигурност трябва номер нагоре от обичайния.

Блузите на Only са огромни, иначе бялата е много приятна материя. Vero moda е умалена, много тънка и едва си проврях главата.

# 577
Чакам и аз тези боти (взех 38 р-р, и от коментарите предполагам, че ще са ми големи Sad ), но не получих все още нито една пратка от намалението. За сметка на това, получих сега 3 смс-а че пратките ми не могат да бъдат доставени поради форсмажорни обстоятелства.

# 578
  • София
Здравейте,
Взех на мъжа ми ей това яке, една мацка го похвали и наистина е страхотно за 30,00 лв Icepeak намалено от 157,00. Сега има останал 54 номер или L/XL. Аз взех 52, което е L и се опасявах че ще му е гоалямо, но не е.
https://www.aboutyou.bg/p/icepeak/yake-outdoor-atlanta-7978975

# 579
За сметка на това, получих сега 3 смс-а че пратките ми не могат да бъдат доставени поради форсмажорни обстоятелства.
Ха така, тези обстоятелства при Еконт ли са, защо не им звъннеш 🤔

# 580
  • София
Потвърждавам, че червената рокля за 11 лв е страхотна...😀...
Мен ме спряха две неща, за да не я поръчам:
1. шал около врата лятото не ми трябва. Душат ме такива модели,
2. Много е как да кажа...ами направо ще го кажа, не се смейте! Много е коремогъзоописваща такава рокля. Blush

Иначе, относно коментарите за бялото велурено яке по назад. Вие явно не купувате изделия от бяла кожа или го правите рядко, Няма как да има две еднакви парчета кожа. Много фин подбор се иска, докато паснат абсолютно еднакво всички парчета кожа и това оскъпява неизмерено много продукта.
Ако на мен ми харесва, как стои якето върху мен и огледалото отсреща ми го потвърждава, хич няма да мисля и си го поставям това яке! То без пари! Това се естествени отклонения при естествената кожа и са очаквани. Само при еко или изкуствената кожа може да се очаква да се постигнат еднакви участъци навсякъде.

# 581
И какво ще го правя това яке като се прокъса отдолу на ръкавите след няколко обличания, въпреки страхотноста му, защото кожата там е тънка като хартия?

# 582
Ми не е баш така за кожата! То тоя велур поне да беше остриган еднакво. Едното парче гладко, другото рошаво. Едното твърдо, другото меко. Айде, моля. В някоя китайска сламена колиба са сбирани парчетата. Тия нямат грам усет...

# 583
  • София
Привет!
От мен - доволна много от тези

Тамарисите - много удобни. Има място за зимен чорап.
Гери Уебър - прекрасна материя и особено цената.

# 584
Я да ви питам как се ориентирате с размерите на дънките. Запозната съм с тази номерация:

Обаче тук съм безпомощна, кой от тези номера отговаря на 40 от горната снимка?
Или са само някакви малки номера за този модел? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт