Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 8

• 43 824
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аз уж нищо повече нямаше да поръчам за мен...

https://m.aboutyou.bg/p/puma/niski-maratonki-7918927?utm_medium= … _campaign=product

# 661
# 662
  • Sofia
Да, Asics са умалени с 1 номер.
За да не опира пръста  вземам +1,5 номер

# 663
Изчезнали са ми артикулите от кошницата и ако се опитам отново да ги добавя ми дава грешка.

# 664
  • Пловдив
Изчезнали са ми артикулите от кошницата и ако се опитам отново да ги добавя ми дава грешка.

И при мен. Рестартирах няколко пъти, но ги няма.

# 665
И при мен !
Съвсем бъгнахме сайта Simple Smile))

# 666
Аз рестартирах телефона. Мислих дали да не се лог аутна, но не си помня паролата.

# 667
  • Пловдив
Да поспестим малко, че..луда работа. Simple Smile
Щом синът ми вече е в недоумение какво ми ставало..
То вкъщи е все едно склад.

П. С. Не понасях да пазарувам..

# 668
По всяка вероятност са свършили, при мен ставаше така миналия път и се оказаха свършили.

# 669
  • Пловдив
По всяка вероятност са свършили, при мен ставаше така миналия път и се оказаха свършили.

Пробвах да добавя други неща. Не става.
А и сега видях, че всички нови, които от преди няколко часа бях добавила в Любими също ги няма.

# 670
Моите си стоят, през приложението.

# 671
Вече не ми позволява и да добавям в любими. Кликам сърцето и секунда по късно се откликва. И ми излиза съобщение грешка при добавяне в списък любими

# 672
При мен вчера изчезнаха любимите, но беше за малко. После като влязох, всичко беше на място. Не успявам да добавя в любими артикули, които са изчерпани. Пробвах и с други налични стоки, някои си влизат директно, вероятно изчерпаните наличности не може да се добавят в любими. Аз не ползвам приложението, а влизам през сайта.

# 673
При мен е така още от обяд Sad  Обаждах им се към 21 часа, но нищо конкретно не ми казаха, освен, че в момента е голяма разпродажда и сигурно за това се получават такива неща Sad

# 674
получих си роклята но горе е нещо дефектна, има изкривен шев

а деколтето би трябвало да изглежда така:
ще върна тази и ще си поръчам друга в  същия размер и се надявам да имам по-добър късмет. Жалко, исках я сега а ще трябва да чакам още седмица две докато я облека Cry  или да пробвам да си я носа така и аз не знам.. почти съм убедена, че това ще ме дразни

Има ли код на някой инфлуенсър за над 100лв?

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 23:35 от Ghost Quartz

Общи условия

Активация на акаунт