Нашите кухни - тема 91

• 51 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
BLANCO имат мивки за рамер шкаф 30, 40 и 45 см.

# 691
На Бланко монтажна схема и реалност не отговаря с 3-4 см. Възможно е да има мини корита, сещам се за едно много компромисно, което ползваме на вила и хич не е удобно, води се за шкаф 50 см и пак се усеща малко. Според мен да подобна кухня (2.5 х2.5 м) е грехота да се слага мини мивка. Има къде къде по-малки кухни с нормални мивки, пример

# 692
Мисля че не остана някой четящ в темата, който не разбра че си рекламирате фирмата.
Което не е по правилата.

# 693
Какви мини корита за шкаф 50 см? Аз съм с Бланко мивка 40х40 см за под плот, достатъно голяма според моите разбирания и си отговаря на размерите. Не знам кое не отговаря?

# 694
Ради, не сме в БГ
Колко приблизително излиза в БГ кухня от този размер?

Ориентирали сме се към ИКЕА като най-евтин вариант (показаният модел заедно с тяхната бяла техника е 9000 евро, което е най-бюджетно тук)

На наличното място ако се сложи голяма мивка става голяма асиметрия с горните шкафове (които вече са сменени с друг модел)
Малката мифка няма да е проблем, щом има миялня
И тя е 45 см, но видяхме модела в магазина, добре изглежда вътре
Само трябва да видя указанията с програмите, дано има бърза

Бяхме на консултация в ИКЕА уикенда
Дадоха ни добри съвети и смених леко модела, ще покажа след малко

# 695
Ради "таргетира" българските клиенти, защото е бг фирма.

# 696
Да, направи ми впечатление
 ето какво промених след консултацията в Икеа, цветът е гланцирано бяло, не излиза така на чертежа, горните шкафове са по 80 см, отварят се с натискане, долните са с дръжки, които промених спрямо предишния проект, показаха ми и как да сложа чекмеджета на шкафа с мивката
(не се справих добре с плоскостите между шкафовете и тавана)

# 697
Как решихте ъгъла долу?
Под ъгловия шкаф изобщо няма да ти е удобно,каквото и да сложиш.Аз съм така в момента.

# 698
  • Перник
Как решихте ъгъла долу?
Под ъгловия шкаф изобщо няма да ти е удобно,каквото и да сложиш.Аз съм така в момента.

При същото разположение под ъгловия шкаф съм навряла бутилка минерална вода с помпа и кутията за хляб. Хем са скрити в кьошето и не се набиват в очи, хем са си достъпни. Удобно си е Simple Smile

# 699
Как решихте ъгъла долу?

този вдясно ще се отваря към стаята, ще бъде един вид барче, още не съм решила дали и какви вратички да има:

този вляво ще е ъглов, с въртележка

# 700
Ъглов с въртележка е удобен.Имала съм и такъв.
А на мен мястото под ъгловия шкаф не ми е удобно Какво ли не преместих там.Не ми е ок.Пак имам някакви неща,не стои празно,но не мога да иажа,че е удобно.

# 701
Как решихте ъгъла долу?

При същото разположение под ъгловия шкаф съм навряла бутилка минерална вода с помпа и кутията за хляб. Хем са скрити в кьошето и не се набиват в очи, хем са си достъпни. Удобно си е Simple Smile

Удобно ли е да покажеш как изглежда при вас?

Ъглов с въртележка е удобен.Имала съм и такъв.
А на мен мястото под ъгловия шкаф не ми е удобно Какво ли не преместих там.Не ми е ок.Пак имам някакви неща,не стои празно,но не мога да иажа,че е удобно.
Аз няма да ползвам този вдясно, само домашният Дионисий ще си го ползва Simple Smile

Да покажа какво ни вдъхнови нас
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 17:43 от valkyrian

# 702
Ето една друга мивка на Икея за шкаф 40 см. Мисля, че няма да съжалявате, ако сложите по-голяма мивка.
Скрит текст:

# 703
И за мен в ъглов шкаф е най-добре да се сложи въртележка. Събрала съм всички тенджери, купи и други обемни неща там. Всичко ми е пред очите, не се налага да клякам и да ровя навътре, и няма опасност нещо да остане завинаги забравено в дъното на шкафа.
Като цяло стандартните долни дълбоки шкафове ги намирам за свръх неудобни, имам само един такъв. Не знам какво има на дъното най-отзад Grinning

# 704
Zizini, благодаря, ще погледна

Правих днес проекти и на сайтовете на други фирми, на една излезе същата цена, на другите двойно и само шкафовете

Имали сме и шкаф с въртележка и обикновен ъглов тип черна дупка
Второто няма да си го причиня повече, ако мога да избирам

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 19:23 от valkyrian

Общи условия

Активация на акаунт