Ей затова мразя да купувам от фб, само от озон и от тук. И без това във фб цените са олеле малеле. И не знам кои са тези неориентирани жени, които дават по групите по 15 лева за пъзели втора съмнителна употреба плюс доставка. В същото време същите пъзели са на 15 лева сега нови в озон с безплатна доставка. Съсем наскоро гледах такъв пост и с изумление установих, че пъзелите се изкупиха и то бързо.
Според мен са си много добре ориентирани. Просто е - мерак с пари се гаси
Аз често продавам за 15 - 18 лв и го смятам за нормално. Да, на промоция ще е същата цена, ама ако точно сега този пъзел не е на промоция или ако е изчерпан, а купувача иска точно този?! Ами купува си го! Разбира се, с лично предаване. Аз уважавам такива купувачи- впечатлението ми е, че познават и пъзелите, и пазара, редят от много време насам, открили са Озон много преди мен и не им е все едно какво ще редят и от кого ще го купят. По някаква причина такава цена им се струва подходяща и действат. Изобщо не става въпрос за неориентираност или, не дай си Боже - за злоупотреба с неопитността на някой.