Пъзели 43

• 25 073
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • София, България
Иванита, писах за Гибсъна, нямам търпение да го почвам, нещо много ми се е доредило нещо в този стил.

Винарната заминава за Варна, днес я пращам на FloridaM.

Направо ме е страх от цените, които виждам в озон на новите пъзели, скоро ще купуваме на 40% промоция за 20 лева. Поради цените точно не съм си сложила нито един от новите Галисън в любими, няма как да дам 54 лева за един пъзел, а дори и намален пак е скъпо. Как да се дадат 25 лева например за нещо, което се разлепва още на първото редене до степен да те е срам да го продадеш.

# 601
  • Варна
Мона Лиза, нямаш си на идея в колко подходящ момент изпращаш Винарната. Онзи ден отворих пъзела, който купих от Одрин, и за мой срам досега успях да го сортирам по подобни цветове и наредя рамката. Толкова хлабава сглобка и еднакво изрязани парчета не бях си представяла, че може да има. Сега имам оправдание да го прибера за... знам ли, може и форевър Wink.

# 602
Умирам си от яд - снощи след 00 завърших пъзела с момичето с питие и ми липсва 1 част. Разбира се, още тогава се опитах да я намеря, но не успях. Сега чакам детето да стане за последно търсене в двете стаи. Пъзелът е купуван от човек...

# 603
  • София, България
Умирам си от яд - снощи след 00 завърших пъзела с момичето с питие и ми липсва 1 част. Разбира се, още тогава се опитах да я намеря, но не успях. Сега чакам детето да стане за последно търсене в двете стаи. Пъзелът е купуван от човек...

Съмърче, кое момиче с питие? Потърси добре и пиши на жената. Наистина е много неприятно!

# 604
Точно така мисля да направя. Дано излезе от ъглите на леглото някъде.

Едит: няма я😢

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 10:29 от Hot Summer

# 605
  • София
Най-големият ми страх е да не продам на някой пъзел с липсваща част, ако някак си успея да я изпусна при прибирането... Разбира се, че ще върна пари и каквото там трябва, ама как се компенсира времето и емоциите на човек? Sad Дано се намери парченцето!

Моят Гибсънс с влака нещо не ме радва особено, чак леко тъпо ми стана. Ама така е, като си купувам размазани картинки Simple Smile
Не знам струва ли ми се (понеже редя все хубави марки напоследък), но парченцата сякаш не са дебели като преди. Помня от предишни Гибсънс (особено първите ми), че бяха впечатляващо дебели частичките, чак ми отнемаше време да им свикна. А сега ми се струват не по-дебели от Cobble hill примерно (не че е лошо качество, просто ми се струват различни).

# 606
  • София, България
А е толкова хубава тази мацка, тя е същата като тази с котето, нали?
Ей затова мразя да купувам от фб, само от озон и от тук. И без това във фб цените са олеле малеле. И не знам кои са тези неориентирани жени, които дават по групите по 15 лева за пъзели втора съмнителна употреба  плюс доставка. В същото време  същите пъзели са на 15 лева сега нови в озон с безплатна доставка. Съсем наскоро гледах такъв пост и с изумление установих, че пъзелите се изкупиха и то бързо.

# 607
  • София
Не питай колко време продавах последния път 4 пъзела за 40 лв... Явно вкусът ми за пъзели нещо се е влошил Grinning  

А през какви перипетии се минава...
- Може ли да ми го запазиш до края на месеца
(пазя)
 - С какво да стигна до този Лидл
(търся в нета, с автобуси 1 и 3)
- От къде да ги хвана
(отвори сайта на СКГТ, аз не ползвам градски транспорт и дали ще търся аз или ти, все едно)
- А не може ли някъде на метростанция
(добре, може на Бизнес парк)
Там сме навреме. Чакам 10-на минути, с ММ и кучето съм (ММ, разбира се, нервничи). Звъня й:  
- О, ей сега идвам, тъкмо чакам на Сердика следващия влак за Бизнес парк
(kill me now, на ММ ушите ще изпуснат пара всеки момент) Минават още 15 минути, пак звъня.
- Тъкмо слизам на Бизнес парк, от коя страна да дойда
(ами, от Бизнес парк страна, на изхода те чакам, с пъзел в ръце)
Чакам още 5 минути, няма я. Пак звъня
- Ами аз понеже не съм идвала до тук, нещо обърках посоките, от кой изход трябва да изляза?
(табелите! следвай табелите, на тях пише!; охраната на метростанцията се подхилква, разнообразявам му деня, но не ми дреме, щото ММ отвънка хич не се смее, минали са към 30-40 минути в предаване на един пъзел за 10 лв)
Намерихме се, не се извини, предадох пъзела и категорично реших, че лично предаване за хора извън темата вече ще се случва смао и единствено където на мен ми е удобно.

Бухтичка, извинявай, днес нещо аз се разписах разточително Simple Smile Ама, така е, като ни лишаваш от регулярен сутрешен обзор Stuck Out Tongue

# 608
  • София, България
Тони, засмя ме. Аз досега съм предавала сравнително безпроблемно пъзели с лично предаване на метрото.
Твоите пъзели са много хубави, но ти все ги избираш адски трудни, това спира хората да се избият за тях. Ето например сградите на Едука ли бяха и Джон Ленън, много ми харесаха, но нямаше да мога да ги наредя. За онези пъзели на Хейе да не говорим, с пейзажите.

# 609
  • София
Оооо, не Хейе пейзажите ги пробвай някой ден, щом ти харесват! Изобщо нямаш идея колко по-лесно от очакваното се редят! Много са ефектни, обират овациите винаги, и хората те хвалят какъв труден пъзел си наредила, пък той лесен, та лесен Grinning Честно, пробвай се някой път - да бях знаела, щях да ти дам да наредиш някой, преди да го продам.

Шегувам се за вкуса си аз, нали ги купувам за себе си - дреме ми дали ще ги продам после. Винаги мога да ги подаря на някой или да ги даря някъде, ако не мога да ги продам и не искам да ми заемат място Simple Smile Но 10 лв според мен е нормална цена, не знам как хората ги купуват на 15+, че и доставка отгоре. И аз, като теб, все се впечатлявам от това Simple Smile

# 610
  • Срещу планината:)
ToniShu, добре се посмях Smile
Аз май само 2 книги съм продавала с лично предаване, но беше супер безпроблемно и веднъж купих една пак  с лично предаване, все на метро ставаше размяната. Малко се чувствах като дилър с това подаване на десетолевката Smile не е като да вършиш  нещо срамно, ама ...
За бъдещото ми предаване/продаване на пъзелите ще видим как ще се случат нещата и аз ще се терзая сигурно дали хубаво прибрах парчетата, изхождам от това ....Аз дали изключих ютията .....след като съм я проверила 10 пъти Satisfied

+1 за Heye, изглеждат невъзможни само докато не почнеш.

# 611
  • София
Е, то и при мен обикновено всичко минава леко и лежерно, ама точно затова ей такава случка ме фрустрира Simple Smile

# 612
  • Срещу планината:)
Е, то и при мен обикновено всичко минава леко и лежерно, ама точно затова ей такава случка ме фрустрира Simple Smile
Ама са паметни Smile

# 613
  • София, България
Тони, казвай като ги наредиш кои пъзели са лесни и кои средна работа, кои трудни, та да се ориентираме.
Ето например котето, което тръгна от теб, през Вени и акостира при мен, ми изглеждаше АДСКИ трудно, а се оказа много лесно.

# 614
  • София
Ще! Ако пропусна, подсещай ме Wink
Теб не мога да те схвана как преценяваш кой е труден и лесен. Казваш, че са ти трудни доста пъзели, а всъщност редиш такива, които за мен са почти немислими (и съм редила подобни, само за да си докажа, че и аз мога) Grinning Котето, например, мен не би ме стреснало - щом половината пъзел е един голям обект, значи половината части ще са разпознаваеми и лесно ще ги заделя, тоест ще ми останат само другата половина за разгадаване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт