Пъзели 43

• 25 078
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Sali, много хубав Фалкон. Ще се разделяш ли с него? А НОР са много добри, аз много ги харесвам, защо се отказа? Покажи картинката.
Аз почнах един Gold puzzle, който си купих без кутия. За първи път редя марката, за момента доста ми харесва, леко лъскава, но не прекалено
https://tablegames.bg/product/6368/pazel-gold-puzzle-ot-1000-cha … arvena-kutia.html

# 586
  • Срещу планината:)
Според вас, кои пъзели ще са за квалификацията и кои за финала ?Thinking
За мен най-трудни са Гог,  Голямата вълна  и Кокичетата.

# 587
  • София
ioana, Фалконът е на Мона Лиза, онзи, който коментирахме, че е с дупка на кутията (вече залепена). Изконтролирай я кога ще си обявява Черния петък и действай Joy
Тони, ти пишеш Скъли и Сали, аз чета Скъли и Съли и си викам Кой беше пък този Grinning После се сетих, че е от Доктор Куин. Добре съм, значи.  А агент от мен няма да излезе - шубе съм Grinning само за документни разследвания ставам.

# 588
  • София, България
Сали, изкрено ти завиждам за Мистериозната кутия, страхотна е, предстоят ти небивали забавления. Много ми костваше да не ти разкрия нищо като я правех.

# 589
Според вас, кои пъзели ще са за квалификацията и кои за финала ?Thinking
За мен най-трудни са Гог,  Голямата вълна  и Кокичетата.
О, те на квалификациите са много групи. По-лесните ще са там.

Най-труден според мен е Звездна нощ, следван от вълната. Но не съм убедена, че ще е някой от тях. Ако не са те може би Дантелен портрет или Горски поток примерно. Кокичетата не ги усещам някак Joy

# 590
  • София, България
Наредих Винарната, най-лесна ми беше асмата, как се омотах на другото не е за разправяне. Мисля че стената и отзад жълтото го редих часове. Качеството е отлично!

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 17:51 от Мона Лиза

# 591
Дали някой от групата би се заитересувал от този пъзел, че ще си събираме пари за нов голям офисен пъзел или да го засиля към фейса.

# 592
  • София
Ох, как ми радва окото и колко пъти го заглеждам, ама как не ми се реди 3000-ник на земята, след онзи проблем с рамото... пас съм Sad

# 593
Нещо интересно от изминалата седмица, колега беше на екскурзия в района и накарахме да снима мястото на пъзела Smile Та си имаме истинска снимка на пъзела.

# 594
Рефрешнах поне три пъти, докато осъзная, че снимката я няма Sweat Smile

# 595
# 596
Красота😁

# 597
След две седмици без пъзели се завръщам с прекрасен Schmidt 1000:

# 598
Cotton candy, ето го и моят.
Тъкмо днес го приключих. Grinning Много обичам пъзели с детайли. Този съм решила да го залепя и се чудя дали да използвам стикерите на black sea или едно прахообразно лепило на educa, което беше заедно с един пъзел от 1500 части.

# 599

Пътуващия Гибсън е готов! Най ме измъчиха цветята и долната част. Най-накрая остана планините, небето и покривите, и беше лесно. За малко да закъснея да взема децата от плуване. Grinning
Следващата в списъка мисля, че е Мона Лиза. Макар че някой май пропуснахме. Нека да ми  пише Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт