Пъзели 43

• 24 733
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Да, аз не мога понеже днес взех от Евето два от пътуващите (плажа и преждите), а другата неделя отивам на море. Та аз нямам против да го взема, но ще го забавя доста, за това казах, че е по-добре да е някой друг. След Оля по списък е R_Dew.

# 661
Olia, страхотен сладур е туй свинче!
Аз досега съм купувала само нови пъзели и то май само от Озон, + 2 детски, мисля от store.bg
А, и един от Мона Лиза- дамата с котката, обаче още не съм го почнала. И говорейки за Мона Лиза, утре да очаква пътуващия Гибсън.Simple Smile
Пък да ви кажа каква излагация вчера с този пъзел. Flushed Пише ми тя да й го изпратя в Айтос по Спиди. Даа, ама кой да чете, че Спиди, а не Еконт. И появявам се аз в Еконт , опаковат ми пъзела и ме питат за телефон на получателя; отварям аз съобщението и чета: СПИДИ!!! Open Mouth Open MouthOpen Mouth Шок и ужас! Измрънках, че получателката се е отказала и дим да ме няма! И газ към Спиди Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

# 662
Sali, R_Dew нека каже ако може, ако не, аз ще го приютя. Blush

# 663
  • Свищов
Ох, връщам се от София без рамка за пъзела. В Джъмбо нямаше толкова големи, в Юск пак 50 лева...Не знам каква да правя. Стои на пустия килим втори месец тоя пъзел. Ще навивам ММ да сглоби нещо. Не, че не мога да го наредя пак, но пратих кутията пълна с подаръци за РД на племенницата, а 1500 части без картинка не са ми по силите. Дайте идеи. Нямам място, където да го държа хоризонтално.

# 664
  • София, България
Ох, връщам се от София без рамка за пъзела. В Джъмбо нямаше толкова големи, в Юск пак 50 лева...Не знам каква да правя. Стои на пустия килим втори месец тоя пъзел. Ще навивам ММ да сглоби нещо. Не, че не мога да го наредя пак, но пратих кутията пълна с подаръци за РД на племенницата, а 1500 части без картинка не са ми по силите. Дайте идеи. Нямам място, където да го държа хоризонтално.

Просто го залепи и го прибери, докато пуснат промоция на рамките в Jusk.

# 665
  • Свищов
Няма къде да го прибера, нито да го подпра. Та иначе до сега да съм го залепила. Пространството у дома е кът, да не кажа, че и сега килимчето стои извергнато на терасата. А Юск в моя град няма (то тук нищо няма), та освен онлайн да гледам....не знам. Ще видим мъжът ми какво ще предложи. Той пък защо в тая кутия реши да опакова...не го знам.

# 666
  • Варна
Разглабяш го на 4-6-8 части, подлагаш под тях по един картон и ги слагаш в някаква друга кутия едно върху друго. Все едно няколко мини пъзела, които не са разглобени. И така съхраняваш, докато си намериш рамка.

# 667
  • Свищов
За нещо подобно мислех. Ама тая Едука ще издържи ли подобна разглабяне?

# 668
  • Варна
Не са толкова кекави Едуките.

# 669
  • Варна
"Винарната" вече е при мен. Само да кажа, че ако някоя вечер чуете "Градил Илия килия..." да знаете, че съм стигнала до чашата с винце и си пийвам.

# 670
  • гр. София
Funpeople,  покажи твоята госпожица Мъри Simple Smile
Любопитна съм какво има в Мистериозната кутия, но при мен са 3 пътуващи- Крайбрежния, Оригамито и Моливите. А в сряда пътувам и ако я взема ще я задържа повече. Предпочитам да й се насладя без бързане Simple Smile

# 671
  • София, България
Приключих с Рая на писателя, страхотен е:

# 672
# 673
  • гр. София
Сладурка! Simple Smile Разкошни цветове Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 17:09 от Olia T

# 674
Vese, ако ти хрумне да го продаваш, пиши ми моля те!

Общи условия

Активация на акаунт