Пъзели 43

• 24 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Свищов
Развитие по моята сага - сестра ми се е сетила и праща кутията по майка ми. Супер...ще мога да си го прибера за по-добри времена.

# 676
krem4et0, по повод на рамките, във фейсбук има момче, което изработва рамки по поръчка и съм виждала положителни отзиви. Според мен, нищо не пречи да му пишеш. При интерес мога да намеря и дам координати. Blush

# 677
Не съм сигурна защо никой не говори за този пъзел...
Котки на ваканция
Не го показваше, както и поне петнайсет други, за пореден път скрити между по-рано качените, тавичките и килимчето също ги нямаше първоначално. Иначе аз харесах този със Стар Трек котките: https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-ot-1000-chasti-star-trek-cats/

# 678
  • Свищов
krem4et0, по повод на рамките, във фейсбук има момче, което изработва рамки по поръчка и съм виждала положителни отзиви. Според мен, нищо не пречи да му пишеш. При интерес мога да намеря и дам координати. Blush
Той и мъжът ми ще направи, въпросът е да го навия да се заеме. На 3 пъзела у дома той е правил рамките.

# 679
  • София
Neita, обявявам те за най-способният (и най-интересен) парченцезагубвач и намирач! Grinning Така се смях... Grinning
Ние сме в Бургас, още не съм отишла до Хеликон-а, защото вчера общо-взето ядохме и спахме, след като поздравиме родата Simple Smile Днес-утре би трябвало да стигна до там Simple Smile
Май ще изпусна състезанието, та ако някой го запише, ще е много хубаво.
Много красиви пъзели, момичета! Мно-го! Vese, и аз би се пробвала с този Сherry Pazzi - труден, ама красив и от любима марка!

А, да, и аз веднъж бях пратила ММ до Еконт, пък се оказа, че жената от ФБ ми е дала данни за Спиди... добре го понесе човекът, не помня да ми се е сърдил. Сигурно е казал "а, тя жена ми си е шматка" и са се посмели с момчетата Simple Smile

# 680
Добро утро, някой може ли да удари едно рамо за това как ще е най-удобно да организираме срещата?

Тръгнах да го правя в зуум, но се оказва, че с безплатната версия явно няма да стане, ограничено е до 40 минути Confused Или трябва да сме много, много бързи Satisfied
Някой знае ли безплатна алтернатива, която би била удобна в случая?

Или да си караме на месинджър?

# 681
  • София, България
Добро утро, някой може ли да удари едно рамо за това как ще е най-удобно да организираме срещата?

Тръгнах да го правя в зуум, но се оказва, че с безплатната версия явно няма да стане, ограничено е до 40 минути Confused Или трябва да сме много, много бързи Satisfied
Някой знае ли безплатна алтернатива, която би била удобна в случая?

Или да си караме на месинджър?
В тиймс мисля, че няма проблеми със срещите.

# 682
И аз точно заглеждах тиймс, на работа него ползваме. Но това ще означава теглене и създаване на акаунтни за всички, които искат да се присъединят.
Май най-добре да си останем във фб. Има някаква опция Rooms, никога не съм я ползвала, но ми позволи да насроча за ден и час, имам линк, който мога да дам и би трябвало да може да влезете с него.

# 683
Бухтичка , благодаря, че са ангажираш, аз не съм много наясно по този фронт, ако искаш да го изпробваме преди това, за да знаем, че работи.

Щом ви харесва пъзела с вазата слънчогледи да тръгва да пътува. Мона Лиза, добре си си го представила, първоначално и мен ме уплаши, но като започнеш да сортираш и редиш става по-лесно, мисля средно е като трудност, пак подчертавам заради сглобката и изрязването на парчетата. Мога да го разделя на две, в отделни торбички, а който иска да смесва.

# 684
Весе, трябва да работи, ще го пробвам вкъщи с детето за всеки случай Satisfied

За слънчогледите аз лично съм навита, много са ми красиви, не ги гледам като трудни или лесни, все ще станат, къде ще отидат.

https://msngr.com/olsptidbbtkx
Линк за неделя в 15 часа

# 685
Добавих и тези слънчогледи във файла.
Благодаря, Vese🌻
Аз редя един шарен сега, не изглежда лесен, да видим.

# 686
  • София, България
Мечка страх мен не страх, моля добавете ме за новите слънчогледи, че телефона ми отказва да редактира файла.
Нова промоция!
https://www.ozone.bg/cherry-pazzy-promo/

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 12:08 от Мона Лиза

# 687
Някой да търси този пъзел? Heart

От личен опит казвам, че има нареждане.
https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-1000-whispered-dream/

# 688
  • София
Сега редя един подарък на Трефл от тези, които не бих купила, но е много приятен до тук... Иначе и аз се записах за новия пътуващ Simple Smile и нямам търпение да видя какво ще постигнат Весе и Бухтичка

Angel baby, много му се чудех на този и другия с балоните от серията. Къде го има?

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 14:54 от Happy eyes

# 689
Книжарница Booktrading, ул. Граф Игнатиев 15. Blush Заслужава си. А и марката е топ, поне според мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт