Бухтичка, много благодаря за удоволствието, което ми достави с реденето ѝ. Пиша на Йоана.
Пъзелите на Тони и на Весето са чудесни, за съжаление и двата са над възможностите ми.
На домашния любимец на Оля мога да оценя само мустака

От групите отдавна не съм купувала нищо. От малкото неща, които съм взела, нямам издънки, с изключение на един детски пъзел, който замина веднага в кофата. Парченца също не са ми липсвали.
По повод на изгубените частички имам цяла одисея с един пъзел (Тони я знае). Купих от групите пъзел от 500 части (преди година някъде), наредих го и ми липсваше едно парче. Чудих се какво да направя, даже с Тони се консултирах и с голямо неудобство писах на жената. Оказа се, че тя не живее в България, редила го е лятото, когато се е върнала за малко. Организира някаква племенница да ходи да го търси. Аз на другия ден го намерих и не мога да ви опиша как се почувствах. Извинявах се, извинявах се, да можеше нов пъзел като компенсация за неудобството, което ѝ причиних да купя, щях да го направя.
Но историята не свършва дотук,. Продадох пъзела и забравих за него. След около 5-6 месеца ми пише жената, която го купи - свекърва ѝ го редила и нямало 2 частички. На мен ми стана толкова смешно, че даже не можах да се ядосам. Помолих я да потърсят пак и предложих да купя нов, ако не се намерят. След няколко дни жената ми изпрати снимка на намерените парченца.
Тони категорично отказа да ѝ дам пъзела за редене