Пъзели 43

• 24 725
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Приключих мистериозната кутия. Личи си, че е правена с голямо желание и старание.
Бухтичка, много благодаря за удоволствието, което ми достави с реденето ѝ. Пиша на Йоана.
Пъзелите на Тони и на Весето са чудесни, за съжаление и двата са над възможностите ми.
На домашния любимец на Оля мога да оценя само мустака Grinning  много е срамежлив и не си показва очите.
От групите отдавна не съм купувала нищо. От малкото неща, които съм взела, нямам издънки, с изключение на един детски пъзел, който замина веднага в кофата. Парченца също не са ми липсвали.
Скрит текст:

По повод на изгубените частички имам цяла одисея с един пъзел (Тони я знае). Купих от групите пъзел от 500 части (преди година някъде), наредих го и ми липсваше едно парче. Чудих се какво да направя, даже с Тони се консултирах  и с голямо неудобство писах на жената. Оказа се, че тя не живее в България, редила го е лятото, когато се е върнала за малко. Организира някаква племенница да ходи да го търси. Аз на другия ден го намерих и не мога да ви опиша как се почувствах. Извинявах се, извинявах се, да можеше нов пъзел като компенсация за неудобството, което ѝ причиних да купя, щях да го направя.
Но историята не свършва дотук,. Продадох пъзела и забравих за него. След около 5-6 месеца ми пише жената, която го купи - свекърва ѝ го редила и нямало 2 частички. На мен ми стана толкова смешно, че даже не можах да се ядосам. Помолих я да потърсят пак и предложих да купя нов, ако не се намерят. След няколко дни жената ми изпрати снимка на намерените парченца.
Тони категорично отказа да ѝ дам пъзела за редене Joy

# 646
Весе, 15 часа в неделя?
Ако потвърдиш мога да се пробвам да направя там среща, стая, не знам как му викат в зуум и мога да пусна линка тук ако някой иска да гледа Smiley На мен си мисля няма да ми пречи и ако обсъждате или говорите докато редим Satisfied
Иначе моето предложение е да си разгледаме картината на пъзела предварително, той не е тайна така или иначе, виждали сме го, но без частите. Моят е запечатан и тогава ще го отворя.
Ако може да си подготвиш хронометър, предлагам всяка да си пусне нейния и да си го спре в момента в който свърши.

Сали, уникална история Smiley

# 647
Да го намачкаш хууубаво тоз мишок !!! HeartHeartHeart

Разтопявам се като масло в тиган, щом видя такъв сладур.

# 648
Ето над какво се мъча аз, подцених го, но върви все пак.

Vese, от къде я набара тази красота? И дали ще продаваш, когато наредиш? ☺

# 649
Супер сладур е Арчи! И той като котките май обича кашони 😊
По пъзела на Vese. Vese и аз се заглеждах доста, но прецених, че не е за мен. Радвам се, че ще го видя нареден тук.
HighSpeed, то това е хубавото на подаръците – подходящ начин да пробваш нещо, което иначе не би си го купил е да ти го подарят. Въпреки, че си е нож с две остриета. И аз като Евето имам за подарък един пъзел, който изобщо не е моя, а освен това е от непосилните за мен 3000 части. Ама знае ли човек, един ден може да се престраша и именно този подарък ще ми е шанса да се пробвам на 3000 части. Иначе надали бих си купила такъв.
И аз само веднъж съм имала липсващо парче от пъзел втора ръка. Но пък много често сама си ги губя. Добре поне, че бързо ги намирам, макар и на странни понякога места. Веднъж намерих липсващо парченце на следващия ден в дамската си чанта. Бях я оставила на стол до мен и явно е била отворена. Добре, че е улучило джоба за телефон, а не беше паднало на дъното, че кой знае колко време щеше да мине докато го видя. А веднъж намерих парченце в хладилника !!! Залепило се на бутилката с кола. И до ден днешен нямам обяснение как е станало при положение, че не съм слагала бутилката на масата, а само си сипах. Вие намирали ли сте парченца на странни места?

# 650
Не съм сигурна защо никой не говори за този пъзел...
Котки на ваканция

Neita, на мен това ми звучи като кошмар Satisfied Не съм намирала парчета на странни места и се надявам никога да не намирам Flushed Аз за единственото ми загубено съм писала тук преди време, намерих го на следващия ден на земята върху детския пъзел и единственото странно беше, че вече бях гледала там много пъти и не ми стана ясно как съм го пропуснала.

Оля, много е сладко, аз имах две като малка Blush

# 651
Бухтичка , в 15.00 часа е идеално. Аз пъзела си го държа в плик, за да не го разуча твърде много предварително. Като разкъсаш торбичката, тогава ще засичаме.

Cherry pazzi, дойдоха от Полша, един приятел ми ги донесе, два са от новата колекция, мислех да пусна единия като пътуващ, даже точно този мислех, но ми се струва, че повечето ще се уплашат и няма да се запишат. Може би другия

За продаване още не съм го решила, първо нека го довърша. Реди се най-вече благодарение на идеалната сглобка.

# 652
  • София, България
Съмърче, аз съм имала много добри покупки, но наистина не си струва ако е с куриер. Преди наколко месеца се запознах с едно момиче, което се оказа от нашия квартал, тя живее някъде под emjay, но явно не пожела да се запише в темата, а е сериозна и я поканих. Та от нея купих 3 пъзела, даже отстъпка ми направи и ми излязоха по 14-15 лева, но ако трябваше да плащам доставка няма никакъв смисъл. Ето единият беше на WM, които сега са повечето на 17.99, 15 лева плюс доставка, то излиза по-скъпо. Номерът е да можеш да чакаш промоция и да не се подаваш на емоции.
Тази Марияна също ми е съседка, само че от другата страна, еми един неин пъзел е 20 лева минимум, има и по 25, един път се излъгах, повече не. И то казвам се излъгах аз, защото са й много хубави пъзелите, просто нямам такъв зор да купувам на тази цена.

Весе, представих си как бягаме и се крием ужасени от пъзела, който ни преследва с огромната си размазана картинка. Нещо като в Ловци на духове Joy

# 653
То си е леко мания нашето - не, че нямам сега натрупани за редене, но като си харесам нещо и ми се иска да го имам. Обаче май ще си остана с озон. Сега пак ми е пълна кошницата там, а хич не ми трябват 😬
Весе и двата да много хубави. Като го приключиш, ще кажеш дали наистина е труден:)
Бухтичка, странен ми е този пъзел😁 но и заради цената не бих го погледнала:)

# 654
Номерът е да можеш да чакаш промоция и да не се подаваш на емоции.
Така е, колко жалко, че това е единственото нещо, което не мога да правя...да чакам.

# 655
  • София, България
То си е леко мания нашето - не, че нямам сега натрупани за редене, но като си харесам нещо и ми се иска да го имам. Обаче май ще си остана с озон. Сега пак ми е пълна кошницата там, а хич не ми трябват 😬
Поне тази мания ни подържа мозъците, нали било реденето терапия против Алцхаймер и деменция.

# 656
  • гр. София

Ето и оченце Simple Smile Много шава Simple Smile
Обича да ги гризе и да се крие Simple Smile Като ги взех с Тоби им бях направила къщичка от кашон и те веднага се пъхнаха вътре и си мислеха, че са се скрили, въпреки че дупетата им бяха отвън Joy
Този на Едука с езерото беше първият ми двухилядник, който съм наредила и май единствения. Имам и другия с картата. Навремето си ги купих на един Реп за вестници за 4лв или 4,50лв.

# 657
Сладур❤️
Мона Лиза, аз бях попадала на статия, че реденето на пъзели било като медитация. Та редовно си медитирам 😁

# 658
  • София
Момичета, Йоана и Оля не могат да вземат Мистериозната кутия. Кой от следващите в списъка има възможност?
Оля, така с оченце си е друга работа Grinning

# 659
Мъри не знам показвала ли съм я, но тя си има "къща", която всъщност беше пригодена за говорители, ама така и не стигна да засвири музика. И, обича към 3-4 през нощта да разширява една от дупките

Grinning

Общи условия

Активация на акаунт