Пъзели 43

• 25 052
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз наредих и преждите и съм почивка две седмици

И получих подарък този

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 23:40 от евето

# 631
  • София, България
Нямало го при жената, дано излезе от вкъщи, но не вярвам:( Имам още един пъзел от нея, леко ми се отщя да го редя.
Напротив, трябва веднага да го наредиш и ако и той има липса направо й ги връщай и двата!

Тони, прекрасен влак си наредила! Аз влакове почти не съм виждала наживо вече сума време, но на пъзел колкото искаш. Точно това се замислих вчера, докато редях поредната пишеща машина. Joy

Евето, не знам как си успяла, но си показала толкова прекрасни снимки на Преждите, че почти се реших да се запиша и аз. Този 8000 парчетов подарък дано много ти харесва, защото поне 4000 парчета са черно и сиво. Joy

# 632
  • София
Мона Лиза хич не е моя тип, но на харизан кон какво да правя.
Аз втора употреба съм купувала доста, включително и от ибей, засега не съм имала липси.

# 633
  • София
Ето го и моето творение от снощи, с което потвърждавам, че Heye се редят изключително приятно, независимо от картинката. А това е моят първи и единствен за сега пъзел втора употреба, но от Весето Grinning

# 634
  • София, България
Евето, така е, дано да е разделен поне в 4 торби!

Happy eyes, страхотен зайо!

Скрит текст:
Божичко, онази нахалната във фб ми писа в 6:30 на месинджър да ме пита дали съм поискала едни пъзели под един пост във фб. И ми писа 4 мнути след като оставих коментар, че съм писала на жената на лични. Става въпрос за детски пъзели.

# 635
  • Варна
Коя е тая, Мона Лиза? Я ми драсни на ЛС щото имах и аз преживявания с една нагла особа от групите. Нищо чудно да е същата.

Иначе аз вече избягвам да купувам от фейсбук. Едно, че не го следя на телефона, а само веднъж на три дни от компютъра и пропускам хубавите неща понеже веднага се взимат, друго, че май доста зачестиха кофти случки с пъзели от там. Цените даже не ги обсъждам, безумни са.

# 636
Добро утро, тази сутрин за първи път изобщо не погледнах форума. Толкова ми се редше, че две не виждах и направо пред пъзела седнах. Два дена не можах да го пипна, че имах много работа.

евето, това изглежда адски трудно, че и Едука Scream Аз едва ли бих имала нерви да се справя.

Мона Лиза, загледах ги и аз детските пъзели, въпреки че в началото като ги погледнах бях скептична. Дано да са наред и да са хубави тези, които си взела.

Видях в групата за големи пъзели, че една жена си е взела на Мастър пийсес 5000 и 3000 части. Не бях забелязвала, че имат такива досега. Не съм сигурна, че бих била ок с качеството им, но имат някои симпатични. В озон видях само по 2000 и не тези, които ми допадат.

https://www.masterpiecesinc.com/signature-moms-pantry-5000pc-puzzle/
https://www.masterpiecesinc.com/signature-on-the-boardwalk-3000pc-puzzle/
https://www.masterpiecesinc.com/signature-usa-national-parks-3000pc-puzzle/
https://www.masterpiecesinc.com/signature-let-the-good-times-roll-3000pc-puzzle/

# 637
Харесах си един пъзел от ФБ, въпреки включените сигнали лампи от тези дни Simple Smile
Но не успях нищо да науча за марката. Конкретното ми притеснение е дали не е с тънки парченца, че това определено не ми харесва. Някой дали знае нещо?
Скрит текст:

# 638
  • Варна
Това трябва да е HOP - House of puzzles. Определено на такъв ми прилича. Ако да, не са тънки парченцата.

# 639
  • София, България
Да, това е HOP, много са качествени,  но той е 100% от ибей и ще е реден доста.

# 640
Благодаря ви. Ще го помисля още.

# 641
  • гр. София
Ето ги моите съкровища Simple Smile Всичките и най-голямото е отгоре - Арчи Simple Smile
Поради липса на котка демонстрацията е с морско свинче Joy и са само снимки 1и 2 Simple Smile

# 642
Ето над какво се мъча аз, подцених го, но върви все пак.

# 643
Vese, много е як:)
Olia, радвам се, че показа и твоят домашен любимец:) А придобивките са❤️
Мона Лиза, ще го наредя и втория пъзел, но май ще се въздържа от бъдещи покупки от непознати.

# 644
  • Варна
А аз съвсем даром и гратис се сдобих с ето този пъзел. Един приятел го видял заделен за изхвърляне, грабнал торбата и ми го донесе. Всъщност е без кутия и по серийния номер го издирихме в нета, че май е този (на едното парченце има номер). Аз баш тоя не съм планирала никога да го взимам, а и не знам дали няма да има липси, торбата е отваряна, но пък като ей така ми го дават, взимам.

Общи условия

Активация на акаунт