Проблем в секса

• 5 614
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
Той с голям, тя тясна... на кого по-напред да завиди човек!

# 46
Това ме подсеща за един колега, дето вместо благодаря, казваше на мъжете по-голям да ти стане, а на жените - по тясна да ти стане.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 11:35 от Нарцùса

# 47
Е, има и голяма доза субективност в "голям", "малка". Въпрос на практика и опит.

# 48
Българин ли е тоя младеж? По нашите ширини такива колосални размери са предимно на приказки и хвалби😁

# 49
Българин ли е тоя младеж? По нашите ширини такива колосални размери са предимно на приказки и хвалби😁

Ай сега повод за ревност , по "агаля " питай Simple Smile

# 50
Точно по наши ширини е вярно.
По чужди - дишат ни прах-та Wink

# 51
Е, има и голяма доза субективност в "голям", "малка". Въпрос на практика и опит.
Пепа напипа правилно целия казус.
Авторката, доколкото знам е още много млада. Нито толкова опит, нито раждания.
Без някакви данни във съответните мерни еденици не може да се говори за достоверност на информацията.
Да не се окаже после, че 80% от колежките във форума да кажат - "Аааа... ама ти на това голем ли му казваш... Дай го тука да видиш аз от къде мога да го прекарам".

# 52
Пепа напипа правилно целия казус.
Авторката, доколкото знам е още много млада. Нито толкова опит, нито раждания.
Без някакви данни във съответните мерни еденици не може да се говори за достоверност на информацията.
Да не се окаже после, че 80% от колежките във форума да кажат - "Аааа... ама ти на това голем ли му казваш... Дай го тука да видиш аз от къде мога да го прекарам".
И на мен тъй ми се струва.Опитна жена да се плаши от голям все едно куче от салам да се плаши 😀

# 53
Мрънкат бе, то голям, голям, ама само лакомия. После ох, недей целия...
Имах един работник, много го базикаха другите. Хванал няква булка, щял да са жени май за нея, и след първата им нощ избягала.  После разправяла, извадил един х... като бирена бутилка от половин литър и цяла нощ ръгал като невидял.  На сутринта си обрала нещата и избягала.

# 54
Да, да ... Авторката да се вясне да даде точни размери, че отиде темата в научна фантастика.

# 55
Може би реанимира след поредния сеанс

# 56
Лубрикант ще помогне ако си суха и от малък може да ти е кофти.Иначе другия вариант е да викнете някой да помага като държи широко отворено😀😁

# 57
  • София
Темата от петъчно- комична, се превръща в просташко- цинична.
Въздържайте се.

# 58
  • Sofia
Темата от петъчно- комична, се превръща в просташко- цинична.
Въздържайте се.

Мечтаят...

# 59
Точно по наши ширини е вярно.
По чужди - дишат ни прах-та Wink
Ахъм! Понеже по-далеч от нашия меридиан не си мърдала. Така започват басните ....по Лафонтен. Laughing
Като бях млада съм ходила дори на сексолог заради проблем с проникването на...средна хубост.
Аз не говорех за ширината, а за дължината. Еми супер неприятно е да се опитваш да навреш нещо твърде дълго в канал с ограничена дължина. Ще избяга жената, ми! Не си лягаш с някого за да ти е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт