11 клас - годината приключваме и в лятото се впускаме

• 39 008
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofiа
Ще останем в аналите на форума, като наборната, пиеща най-много, с най-много спам и най-радващите се на живота - такъв, какъвто е. 😂❤
ММ има теория, че човек, който не пие, крие нещо и не трябва да му се вярва.
Ние тази година вместо към "Градина" закарахме караваната на новостроящата се къща. Там ще караме уикендите това лято.
Мога да си покажа вълшебният залез от верандата, пък макар и на фона на купчини пясък и пръст

Може и да сме без море, но не сме без пиене Joy  Ето ни аграрната романтика на верандата и едно куче, което се чуди къде се намира и какво става

# 166
  • София
Значи....Момите с чашите, вилите, басейните, реките, язовирите, моретата и прочее екстри.
Ще се разприятеляваме, ще се блокирВаме и повече няма да ви стъпя в темата. Joy
Да, бе! А къде ще ходиш? Седмакласните стават все по тегави - малко се пие и много на сериозно се вземаме.

# 167
Малеее, то морета, вили, чудеса..... Направо хич не е благородно завиждането, ама  нали някой трябва да я движи тази икономика.....😀

# 168
Да, бе! А къде ще ходиш? Седмакласните стават все по тегави - малко се пие и много на сериозно се вземаме.
Не казвам, ама ще е по времето на второ класиране. Joy

# 169
  • В светлината на слънцето
Айде, още един работещ и жално точещ кучешки лиги по красотите, които показвате. Ама ще дойде Видов(августов)ден и ще видите вие пък! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
  • София
Лулу, то края на август и началото на септември е друга тема. 😉

# 171
  • Варна
Морски поздрав и от нас с набора

# 172
  • София
И аз се нареждам в отбора на тегавите седмокласни🥵, затова се връщам в тази темичка да си припомня за живота без НВО. От няколко нощи сънувам някакви трети класирания, смятам точки, разлики…ужас. Малкото скиорче вече вее гащи на морето и от там току ми нарежда как ще подредим желанията, без особено да мисли…А после ще съжалява, ама няма връщане. Утре я оставям за последен ден за размисъл и на 6-ти ще редим от плажа…
Аз ще се включа със снимка утре:). До преди малко бях в ролята на тираджийка с къщата на колела, но разгеле се добрах до един плаж в близост до Кавала. Наборът е с мен, направи си устата да покара, но реших да си спестя допълнителен адреналин:)))
MTZ, много чевръста твоята госпожица! Аз толкова чинии, ако взема наведъж, със сигурност 1/2 ще са фира.Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 00:30 от Skiorche

# 173
mtz браво на момичето.Моя син се пробва за сервитьор в един местен ресторант,на третия ден ми го върнаха 😭Сега търся нов вариант защото алтернативата да прекара лятото пред компютъра никак не ми допада 🙂

# 174
Еех, ама какво е хубаво, сутринта да влезеш в темичката, да се нагледаш на красоти, да се наслушаш на позитивизъм. Ама и аз да помрънкам, от работещете съм. Затворена в офиса на климатик, гадост! А вън живота кипи, слънцето пече... Хубавото е, че съм до 16.30ч, пътят ми до вилата е 12 мин, така че не губя целия ден. Мисля да се пренасям тези дни и оттам да си ходя на работа. А пролетното почистване автоматично се мести за есенно. Нямам желание никакво.
И стискам палзи на седмокласничетата ни! Да влезнат с първо класиране на желаното място!!!!

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 08:24 от Pisa

# 175
Skiorche, пак ли сте на Ираклица? В моята седмокласна пак “летувахме” май заедно😁Моля, редете внимателно и се молете за отстъпката на Санака!

# 176
  • София
мандаринке, нали знаеш, че тези вероятно имат в гените си и нещо прасешко, та нищо свинско не им е чуждо. Joy
Скрит текст:
Ооо, тоз поглед! Мога към прасешките черти да добавя и малко заешки. Зимата е адски смешен "братския" Пърсифал - понеже са му къси крачетата, не успява да ходи в снега и се придвижва на подскоци. Отскача вертикално, приземява се някъде и...потъва. Joy

Pisa, какво пролетно почистване, бе жена! Астрономическото лято настъпи, свърши пролетта, кой чистил-чистил. Останалите го отлагаме за по-добри времена Joy Аз мисля да спазвам заръките на заглавието на темата Sunglasses
Снощи ходихме да гледаме Елвис. Наборът притича на "last minute offer", не очаквах интерес, ама той взе, че дойде. Лекинко дълъг са го докарали, но много ми хареса. Препоръчвам Saxophone Microphone

# 177
ЛО-ШИ!!! Ама такива и искам  - мокри, препечени, отпочинали, с ПИТИЕ в ръка - това последното е най-важно!!!
    Аз също работя. И ви завиждам! И не пускам Дидева никъде, щото догодина ще редим ние желания.
  Писа, само да те светна,че днес официално лятото е преполовено - какво чистене?! Изобщо , ние не сме жени за едно чистене - биричка, аперол, джин, това е нашата мантра.Ааа и бело!!!!
    Моето наборче отново го повишиха в работата - като позиция и заплащане. Черпи снощи човекът, доволен . И аз доволна ! АМа що нямаше такава амбиция и с ученето?!
    Какво е 24 часа за неоправен сак?! Аре моля ви се!!! Ние като се върнахме от София от болницата , моят куфар стоя 2 седмици в коридора - е ,без багажа де.Щото аз пак отидох в София, няма само да го кикинча по гардеробите тоя куфар я! Пък той и коридорът ни е дооста широк, та го оставих под един контакт и ММ си зареждаше там телефона.Като поставчица беше .Пък и куфарът не е голям, като за 3-4 дни.
   Моята щерка беше кралица на хаоса. Като заживя отделно в столицата , учи и работи, елате да видите.Сега като се качвам на техния етаж, умирам от страх дали правилно съм си събула джапанките пред вратата.

# 178
  • София
Мончовци пак се проявиха Joy
Нещо са пипали по системата и работи по-зле от преди 4 години. Писах, брисах, накрая крашна и сега отначало. Аз май ще си сипя първо, пък после на "свежа" глава  Laughing

# 179
  • тук-там
Докладвайте за 7-класниците, че се вълуваме Simple Smile Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт