Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума и каква е целта на дискусиите във форума?
Какви са мненията относно оценките и класирането в училище?
Какви са мненията относно планирането на лятната ваканция и грижите за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума и каква е целта на дискусиите във форума?
Участниците във форума обсъждат различни теми, включително академични въпроси като резултати от изпити и класации, лични преживявания като рождени дни, планиране на лятната ваканция и грижи за децата. Те също така обсъждат академичните постижения на седмокласниците, участието на Ян в медийни изяви след инцидент, предстоящите изпити и прием в университетите, музикални предпочитания и културни влияния. Освен това те обсъждат рожденни дни, академични затруднения, избор на училище и въпроси относно възпитанието и развитието на децата.
-
Какви са мненията относно оценките и класирането в училище?
-
Какви са мненията относно планирането на лятната ваканция и грижите за децата?
-
Какви са вашите мисли относно това да позволите на децата си да шофират и да пътуват с приятели?
-
Какво се случи с текстовото съобщение, което майката на приятел изпрати до групата?
Оставих го в МОЛ-а на среща с гаджето и успя да ме навие да се прибере сам с автобуса, голям мерак. Регистрира се в приложението на градския транспорт, купи си онлайн билет, уверих се, че знае къде да се качи и къде да слезе, и се прибрах вкъщи да си пия виното. Към 6 часа звъни от телефона на гаджето: "Мамо, аз кога трябва да се прибера?" Питам: "Що?" "Ами клавиатурата на телефона ми се е натискала, докато е бил в джоба и сега е блокиран за 1 час." Викам, купи си билет от шофьора." "Нямам пари." Как нямаш пари, бе, сине майчин?! С 55 лева те оставих в МОЛ-а! Купил си фигурка за 30 лева, после платил храната на всички в Макдоналдс /своята, на гаджето и на братовчедка й/ и ошушкал парите до дупка. Един лев за билет не му останал. Щял да почака да му се включи телефонът. Съгласих се, но нещо ме човъркаше и му звъннах след 10-тина минути /нали като е блокирал може да приема обаждания/. "Къде си?" - питам. "Те си тръгнаха и аз стоя на спирката и чакам да ми се отблокира телефонът."
Не знам защо очаквах, че сам ще се сети, че това, че има пари, не означава, че е задължително да ги изхарчи всичките.
На колегата ми детето (петокласник) така беше ходил миналата седмица незнамсиколко спирки пеша, защото тръгнали групичка нанякъде, с някой по-опитен "водач", ама кой да се сети, че трябва да си оставиш 1,6 за билет за връщане. Похарчило детето, каквото имало, но направи грешката да се обади на баща си, вместо на майка си, да го осведоми, че няма пари за билет и ще ходи пеша. И баща му каза - ми, добре. (аз не бих могла...).