Тренировки в домашни условия - 117

• 46 111
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Вчера ходихме да караме детето на сърф лагер и си покарахме падълите доволно....час -два нз точно...но беше супер !
Днес горна част от Айрън ,имам още три тренировки и финиширам програмата.

# 466
Аз се отчитам с едни 5 км, но ми беше много трудно и зор днес. Повече беше пуфтене и ходене от колкото бягане, но пак е по добре от нищо.
Edira погледни тези сладури ако ти е интересно. От както ги открих спининг тренировката ми е доста по-ефективна и приятена
https://youtube.com/c/GCNTraining

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 14:51 от Дух (:

# 467
  • Бургас/Пз
Вчера почивах. Нещо не си прецених времето и ангажиментите и не остана време за тренировка. Но пък имам 19000 крачки на 7см ток и снощи направо не си усещах краката.
Днес тренирах в залата - гръб и рамо. Никога вкъщи не ми се получават така добре тренировките за гръб, както в залата. Като се замисля мога да тренирам само задно бедро с глутеус и гръб. Нищо друго не ме кефи така. Simple Smile

# 468
# 469
Духче, много мерси! От ютуб ще е още по лесно да ги пусна директно на ТВ-то само да ми се оправи глезена.
Отчитам тренировка за горна част, мисля че ще направя още нещо до края не деня, малко ми беше.

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 02:22 от edira

# 470
Здравейте!

Вървя към края на Епик 2. Вчера правих ден 44 - тренировка за корем и глутеуси:

Първите десетина минути са упражненията за корем, без почивка, което си е предизвикателство. Упражненията за глутеуси са със собствено тегло, с ластик и с дъмбел. Аз използвах 16кг. Някой наскоро беше споменал за активация на мускулите на глутеусите - ето в тази тренировка има такава Wink.

Вчера направих тази тренировка. Много ми хареса. Активацията на глутеусите тук определено е доста ефективна. Забелязвам, че колкото повече се тренира дупето, толкова по-ефективно може да се тренира. Явно наистина е "заспал" мускул в ежедневието и затова е по-трудно да се включи в тренировките. Аз използвах скромните 8кг, но май ми бяха малко. Някак си се щадя, а за дупе май си трябва тежко. Grinning

Момичета, споделяйте, ако попаднете на хубави тренировки за дупе и задно бедро. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
  • София
Ani, и трите ли ги пиеш? Супер, ако усещаш ефект, все да е така.

Аз почнах Fuel вчера! След Еpic, чиито тренировки към края бяха към един час, това направо ми мина супер бързо.
Обаче за да не товаря ръката, която не минава хич.. клякам с Bulgarian bag. E това чудо,
Скрит текст:
- имаме 5 и 15 кг., много ми е безумно, колегата, който някога измисляше какво да има във фитнеса го измъдри това и тогава сефте го видях.

5 ми е леко, а 15 не мога да го вдигна заради ръката.
И за да е пълно шоуто от вчера ми забра палеца на другата ръка..  сега ухая на ихтиолена гадост и ще търся алтернативната джипка следобедно, какво да ви кажа - бабе!

# 472
Здравейте!

_Anna-Maria_, радвам се, че си харесала тренировката. Аз мисля, че упражненията с ластици са много добри за активация на глутеусите.

Вчера направих ден 48, Епик 2 - крака:

Много добра тренировка за крака, в която се обхваща всяко едно мускулче на горната част на бедрата - днес имам лека мускулна треска в задната част на бедрата (явно от РДЛ, което ми е любимо упражнение и беше застъпено доста тук). Работих с 2*5кг.

Днес, ден 49 - калистеника за цяло тяло:

Много обичам този вид тренировки, винаги ме натоварват отлично. Постижението ми от Епик1 и Епик 2 е, че вече мога да правя лицеви опори на един крак...доволна съм от себе си. Следващата ми цел са трицпсовите лицеви опори (сега ги правя от колене).

Остана ми още един ден от Епик 2, а в петък ще направя пропуснатата тренировка 11. Намерението ми е следващата седмица да започна Epic Heat.

Ani_d, благодаря за информацията за добавките. Аз целулит нямам, но много ми се подуват краката, тъй като работата ми е седяща. Смяташ ли, че имат посочения ефект на лекота в краката?

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 13:20 от dea76

# 473
Някак си се щадя, а за дупе май си трябва тежко. Grinning

Момичета, споделяйте, ако попаднете на хубави тренировки за дупе и задно бедро. Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, глутеусите са големи и силни мускули, не искат щадене, а тежко Blush Разбира се, техниката не трябва да страда, затова внимателно преценяваме колко тежко да е тежкото Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубави тренировки за дупе при Карълайн има доста.
Аз например, след три седмици тренировки почти изцяло със собствено тегло, за утре планирах ден 8 от IRON - глутеуси и задно бедро с хип тръст и тяга. Страхотна е, особено ако се изпълни с тежести наистина близки до максимума.

# 474
Ваканцията приключи и се завръщам в редиците на трениращи в домашни условия и по програма. За ваканцията отчитам предимно бягане - не дълго и не бързо, но приятно.

От днес започнах The Power of 4. От много време ми се тренира пак с Тони. Имам love/hate relationship  с него. P90X беше една от любимите ми програми, но не бих могла пак да я правя. Често да ме дразни с държането си, но явно съм му свикнала и мога да го игнорирам. Тази програма има достатъчно разнообразие - силови, йога, кардио, martial arts. Dysfunctional Parrot има добър отзив за програмата и реших да я пробвам (https://dysfunctionalparrot.com/health-and-fitness/review-tony-h … rtons-power-of-4/)  Днешната тренировка беше кардио - 30 упражнения, всяко се изпълнява по 20 секунди; след това се изпълняват пак, но в различна последователност.  Цялата тренировка е около 48 минути със загряване и разтягане.

# 475
Здравейте и от мен прекъсвам IRON покрай новата ми работа реших да наблегна на тренировки за корем по цял ден съм в движение и изкачвам и слизам стълби даже тичам по тях  и натоварвам доста краката (много съм щастлива и много ми харесва работата) Simple Smile та днес направих https://youtu.be/_4TXcvnx32E  Лека вечер

# 476
  • Бургас/Пз
Сънчо, не, не ги пия трите едновременно. Първо изпих едното, после второто и сега съм на третата.

Деа76, благородно ти завиждам, че нямаш целулит. Не мога да кажа колко е ефекта на това за дренажа, тъй като го пия само от 10 дни. Аз задържам вода около цикъла и може би тогава най-добре ще мога да преценя. Ще споделя като мине този период.

# 477
За вчера отчитам една от най-любимите ми тренировки на Caroline - цяло тяло с пудовка: https://youtu.be/UxfX7Z4am1Q%5B/

И аз все още не съм довършила Iron, но ми се събраха много пътувания и ще я довърша другия месец. Остават ми 10 тренировки.

Деа76, поздравления че нямаш целулит. Аз си имам още от пубертета. При мен си е генетично и едва ли ще може да се премахне изцяло.

Ани, изпробвала ли си някакви процедури срещу целулит, които да са дали ефект? Аз бях започнала домашни масажи с вендузи, но не съм много постоянна и може би затова все още не съм видяла ефект.

# 478
Здравейте,за вчера отчитам цяло тяло с дъмбели,Master of Abs и 20 минути каране на велоергометър.
Днес - 40 minute Long Band Full Body и Strong Core Workout.

# 479
  • Стара Загора
Отчитам завършена 7 - ма седмица от Лифт 4 и ми остава още една.Този път нещо ми дотегна.Може би защото през цялото време си мислех да почна някоя програма на Каролин.До края на седмицата си мисля да направя последната тренировка фул боди от епук еднгейм и съм си и харесала още една нейна тренировка показана от Ани.И мисля,че това ,че една седмица прекъснах тренировките докато бях на морето добре ми се отрази.

Общи условия

Активация на акаунт