Тренировки в домашни условия - 117

• 46 107
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!

sunny-n, нека сам избере тренировка. В края й ще си говорите отново. И мъжът ми мислеше така, докато не опита...от тогава мнението му е, че Карълайн е машина Wink.

Днес стартирах Epic Heat, ден 1 - крака:

Тренировката се състои от комплекси с дължина 3 минути, всеки с по 3 упражнения, като в повечето от тях, последното е със собствено тегло. Работих с 2*5кг и ми беше трудно.
Добавих и предложения add-on и това довърши краката ми, като накрая треперех:

Успешна седмица!

# 496
Момичета, я кажете някоя по-трудна и натоварваща тренировка на CG. Сина ми (13г)   нещо я гледа с насмешка, ...

13-годишните така си гледат по принцип Joy Ще се научи да не подценява, но пък точно сега му е времето да си мисли, че морето е до колене Heart

ММ е на 52, има нужда да свали 7-8 кг, тренира от доста време, но е много непоследователен и го домързява. Тренира по програми, които съм му написала, а в почивките си чете новини Joy Голямо трениране пада, за резултати не питайте.

От известно време го навивах да пробва с мен КГ, да види колко ефективно може да се работи 30 минути, а после да чете новини колкото му душа иска. Е, нави се.
Днес беше Големият ден. Искаше цяло тяло, избрах ден 4 от IRON - кръгова тренировка от 9 упражнения. Карълайн ползва 2 х 17.5 и 2 х 10 кг, аз - 2 х 12.5 и 2 х 7, а любимият - 2 х 10 и 2 х 6. Голям зор му се видя, но издържа до края. Излъчваше изтощение и страхопочитание Grinning Внимателно попитах да подготвя ли нещо за утре, а той - дааа Grinning
Ден 2 ще е - горна част, а вдругиден ще е най-сериозната част - ден 1, крака.
Въобще смятам, че IRON е най-подходяща за семейно трениране и за мъже по принцип. Да видим дали ще го спечеля за каузата дългосрочно Blush

# 497
АЛОХА ! Завръщам се от тридневен уикенд и яко падълбордене ,много задобрях и греба д часове ,гордея се със себе си ,край на скуката на плажа ....🏄
Днес метнах ,Айрън цяло тяло ,предпоследна от програмата .....не съм решила какво ще правя след това ....може да я повторя ,докато не захладнее  малко и да подпукам Епиците (само Епик  3 съм правила)

# 498
Успях да тренирам 4 пъти тази седмица. Две за крака, една за горна част и една 30 мин. кардио и корем.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 19:40 от Nona M.

# 499
Нона, страхотна трансформация! Поздравявам те за амбицията и упорството!

# 500
  • Там където
Уха Нона, ти си направо за мис бикини Simple Smile Браво на тебе.

Срам не срам се разписвам днес, ама да прося: ако на Яндекс диска са качени някои от новите програми на beach body (по специално се интересувам от FIRE AND FLOW и LIIFT MORE) моля да пусне линк към Яндекс, че откакто почна войната нямам ни облак, ни вк, ни дявол

Успешна нова седмица на всички!

# 501
Нона, изглеждаш прекрасно и си свършила страхотна работа със и върху себе си. Адмирации!

Спринкълс благодаря, че попита. Завърши 2 ри във своята възрастова група и 4 ти в генералното класиране. Измина трасето за 28 часа и 12 минути.

# 502
Nona, машалла, девойко! Огромна, огромна промяна!
Браво и на Дух какъв състезател си отглежда!
Ветрена, не се отказвай! Ще клекне Simple Smile

12/99 Колоездене 16 км
13/99 Гребане 55 мин
14/99 Стречинг 40 мин
15/99 CALISTHENICS UPPER BODY & CORE WORKOUT - Bodyweight Only
16/99 Гребане 33 мин
17/99 1 Hour GLUTES & LOWER ABS WORKOUT
18/99 Гребане 36 мин

# 503
Здравейте момичета,

Започвам да ви следя. Аз лично от около 5-6 години тренирам само вкъщи и тук таме тичам през уикенда.
Вкъщи правя програмите от студиото на Руми Илиева. Напарвила съм всички, а някои и по няколко пъти. Затова реших и да разнообразявам с някое от видеата, които качвате тук.
Моята цел е сваляне на едни  8-10 кг., които качих за няма и 2 години след като се върнах от майчинство на нонстоп седящата си работа в офис. Бонус искам си плочките и релефа от преди да забременея. Иначе поне до и от работа си ходя пеш и успявам да правя по 10000 крачки дневно Simple Smile
Хубав ден от мен и дано всички постигнем целите си! Hands Muscle

# 504
  • Бургас/Пз
Еее,  изтървах Нона.  Сигурна съм, че е прекрасна.
Имам ужасна МТ на прасците от ходенето в пясъка. Направо едва слизам по стълбите. Затова днес тренировка само за гръб и малко корем.

Добре дошла на Вери Бери. Щом тренираш от толкова много време,  със сигурност знаеш, че за плочките на корема храненето е по-важно от тренировките Simple Smile  Успех в начинанието. Щом ги е имало,  пак ще ги има Simple Smile

# 505
  • Варна / UK
Прекрасна е Nona - какви крака само Heart Eyes ! и не само крака, де - супер тяло!
И раменете на Ани са мечта!
Аз вече пета седмица съм в почивка, в БГ, на море... тренировки 2-3 пъти седмично в зала, колкото да не отърва съвсем положението. То не, че не го отървах - всеки път лятото тук свалям ок.  2кг. Сега предвидливо си дойдох в края на юли 54кг, в момента съм ок. 52.5 ... - от много ходене напред-назад + много жега.
Вчера си направих контролни снимки, защото знам че идващия уикенд ще ме домързи Grinning . От следващата седмица почвам пак да тренирам редовно - за 8 седмици, после 10-тина дни почивка, после пак 8 седмици тренировки. Срам, не срам, така са в момента нещата:
Скрит текст:
Скрих си главата, че бях стил рошавата гарга - току що станала от сън Joy
Сега чета this little light reading Joy
Скрит текст:
Много, много ценни идеи има, започнала съм да си преструктурирам тренировките, които по принцип правя - да видим какъв ще е резултата.
Ако ви се чете:
Скрит текст:

# 506
Здравейте!

Nona M., успях да те видя...впечатляваща трансформация!

Днес ден 2, Epic Heat - рамене:

Това е най-яката тренировка за рамене, която съм правила до момента. За първи път виждам Карълайн да почива толкова често и толкова дълго. Това са 30 минути концентрирано натоварване до изтощение (45-45-30). Аз работих с 2*4кг.

Направих и добавката, която днес беше 20мин.за трицепс с дъмбели. Аз използвах 2*3кг. Накрая бях много изморена и диамантените, и трицепсовите лицеви опори изпълнявах от колене.

Хубав ден (при нас дъждовен)!

# 507
Привет, момичета!
Отчитам за вчера 8км в проливен дъжд. Започнах в лек приятен ръмеж, изкарах 3 приятни км, и се започна сериозно валене. Прибрах се безславно, и подгизнала като мишка.
След малко излизам, докато са го писали недъждовно. За щастие, тази сутрин не работя.

Нона, страхотна промяна! Браво!
На Ани раменете са великолепни!
НадеТ, страхотно леко четиво и зашеметяваща форма!
Прекрасни сте и трите! Heart Eyes

Похвалвам се с пореден минус на кантара, и то солиден -800гр, въпреки повечкото калории от вчера (1670) и 200гр вгх,  Two Hearts
Откакто се завърнах в петък виждам всеки ден минус на кантара. Завръщам се към нормалната си форма. Smiley Наградих се с 2 парфюма! Joy

Привет , виждам че доста от вас тренират с Caroline Girvan нужен ми е съвет коя от програмите и да започна с цел стягане и леко  натрупване на мускулна маса ,нямам нужда от смъкване на килограми .От доста време правя само йога и чат -пат от кратките и тренировки .Йога инструкторката ни рестартира като се измести в друг град и сега съм в лека безпътица , ще преминавам явно изцяло на дом.тренировки  ,но нещо не намирам мотивация .
Та за днес час пилатес и 20-мин йога

Добре дошла, Илиана!
Започни с Епик 1, мини през Епиците и продължи нататък. За мускулна маса- следи си протеина.
Страхотна е Каролин, тренировките и са за всички, разликата вече е в храненето. Който иска да отслабва се храни в дефицит, който качва мускул - с повечко протеин.

Деа76, пиша си тренировката за рамене, ще я направя утре, или когато ще мога да си вдигам ръцете.Sweat Smile
Попрекалих малко с лицевите в събота и неделя. След пауза е така. Нищо, това е нормално.
Ще погледам малко Джеф за инспирация с второто кафе, и излитам.

Успешен тренировъчен ден на всички!

Боже, пак заваля! Отивам във фитнеса! Аман!

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 09:56 от Dez

# 508
Нона, Надя и Ани, страхотни сте момичета! Браво!
Започнах FUEL, по трудна ми е от IRON....предполагам защото откъм издръжливост съм върнала назад...Докато правих IRON пренебрегнах много кардиото (тичах навън няколко пъти), а самите тренировки изпълнявах с голяма тежест и бавничко и сега по-бързото темпо ме мори.
Има дребни неща, които не ми харесаха първата седмица от FUEL...но съм сигурна, че има какво да спечеля за себе си от програмата, така че, ще я изкарам цялата. Мускулни трески имаше само след първата и втората тренировка, следващите бяха трудни, но не доведоха до мт.
Искам съвет - след седмица искам да съм със спаднали мускули и източена вода, временно за един повод, приемам всякакви съвети - и откъм трениране, и от към хранене.
Спорен ден  на всички Kissing Heart

# 509
  • Стара Загора
Арсен, какви са тези нещица,които не са ти харесали във Fuel ?
Иначе аз започнах последната седмица на Лифт 4.
Видях и Нона и Надя и Ани и трите сте страхотни момичета.

Общи условия

Активация на акаунт