Тренировки в домашни условия - 117

• 46 115
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро!

Вчера правих ден 50, Епик 2- 1 час за цяло тяло:

Тази тренировка е нещо като епилог на цялата програма. Състои се от 3 части - силова с дъмбели, калистеникс и хийт. Структурата на първата част се състои от редуващи се поредици упражнения за долна и за горна част, а междувременно се вмъква т.нар."мейкър", който се изпълнява в продължение на 2мин30сек. Работните ми тежести бяха 2*5 и 2*3кг. Тренировката е доста предизвикателна.

Днес правих пропуснатия ден 11, Епик 2 - хийт:

Справих се сравнително добре, като модифицирах бърпитата на един крак с такива на два крака.
Добавих също и кратка тренировка за корем:

Като обобщение на програмата мога да кажа, че Епик 2 е страхотна. Нямам нужния опит, за да коментирам структура на тренировките и затова ще обобщя само това, което наблюдавам като ефект върху мен. Бавно, но сигурно започвам да забелязвам постигане на целите си - виждам най-осезаемо оформяне на ръце и рамене, но също така и на долната част. Никога не съм имала корем, но вечер долната част беше леко изпъкнала. Постепенно този "ефект" изчезва. Последният месец се опитвам да увелича приема на протеин, но рядко преминавам над 90гр./ден (172см/56кг).

От понеделник стартирам Epic Heat.

Поздрави и хубави почивни дни!

# 481
  • Бургас/Пз
Аз пак съм с болно гърло Sad направо ми писна вече. Че и кашлица този път. Не посмях да отида в залата, че покрая тоя к... Ид,  да не смее да се изкашля човек. Тренировка за рамо вкъщи и малкж корем.
И снимка на задно рамо 😂

# 482
  • София
ехаа, ani_d, много хубаво. много ги харесвам тези чаровни вдлъбнатинки и релефчета. Оформено и женствено.
За гърло - ракия, мед и лимон по 1 лъжица, правиш бъркоч, хапваш си. Клеева тинктура, гранофурин, обаче на морето едва ли го има, джинджифил, лимони. Да минава!

Реших да се върна на Руми, подкарах някакво стегнато дупе - брей, тая жена спря само два пъти да пие вода, никаква почивка, бях забравила и разтягането на края - многоо добре и се получава.
И всъщност това, че дърдори чак ми беше липсвало - втъкни опашкааата, корема стегни, прибери ушите (шегувам се), дишай, издишай.. - и аз слушам и изпълнявам, доста ме зареди.
В крайна сметка благодарение на нея подпуках тренирането у дома - имаше в тубата едни безплатни за начинаещи, та с тях, после си купих пуш, ново начало, фит30, студиото.., та така.

Хубав ден, мили момичета, (тук дали някога се е появявало момче?) и много хубав и весел уикенд да имате!

# 483
Ани, бързо да се оправяш.
Сънчо, аз на Каролин и се чудя всеки път, как нито веднъж не спря да пие вода.
Незнам в тази тема или в "Как тренирам" имаше един мъж, но бързо се изпари Joy Нещо го бяха хванали на къс пас, но не си спомням за какво точно.
Довечера планувам тренировка за горна част.

# 484
Ехо, здравейте, не помня вчера дали се отчетох, но споделям че направих 45 минути спининг сутринта рано.
Днес имам едни 6 км бягане на гребната в Пловдив.
Хайде стигнете по един палец за човека баща, който се пуска на едни 160 км бягане из планината :Simple Smile)

# 485
  • Там където
Aни, перфектна както винаги Simple Smile Дух, в теб живее римски войн! Браво!
Аз някак приключих Job1, ама да си призная нейните кардио тренировки и ХИИТ не ми харесаха, та ги замествах с дните в които ходя на табата или си избирах нещо друго. От 3 до 14 септември сме на море и не мисля да почвам нищо докато не се върнем. Ще карам на групови и волни програми от тубата. Като се върна, ще се метна на IRON на Каролинчето и аз Simple Smile Тогава вече ще е хладно времето.
Всички болни и контузени да оздравяват, спортните да продължават, и като цяло хубав релаксиращ или активен уикенд !!!!!

# 486
Дух, успех на бащата-бегач!

Qaki, напълно подкрепям мнението ти за кардио тренировките от Job1.

Продължавам с Power of 4. Вчера ръце и корем, днес йога. Харесва ми програмата, но се учудвам как успявам да игнорирам дебелашките и на моменти напълно неуместни и некоректни шеги на Тони. Утре рамене, макар че много ми се иска да избягам някъде из планините. Може да прегледам AllTrails за вдъхновение и да избягам... Ще видим дали ще успея... Имам много работа за наваксване, при нас и учебната година започва - едното дете в понеделник и на училище вече и трябва да прегледам какво му е необходимо ... Но, както се казва - човек намира време за нещата, които са му изключително важни.

# 487
  • Бургас/Пз
Днес отчитам малко над час и половина кардио Simple Smile  И сега съм озверяла от глад. Станах в 7ч,  изпих един протеин и след в 7.30 излязох.
20 минути крос,  след него веднага 50 минути табата и след нея връщане  още 20 минути крос по крабрежната ивица. После 1 час почивка,  изпих повече от 1.5 литра вода и изядох 1 банан с 200гр скир, 1ч.л черен тахан и 15г смляно ленено семе. Сега цял ден лежане на плажа. Доволна съм много. 🏖️🌅

# 488
  • Стара Загора
Отчитам за вчера тази тренировка на Каролин.По-назад я беше предложила Ани, но аз я правих без тежести на краката нищо,че ги бях приготвила.Моите са по 1 кг.

А от днес последната Фул боди от Епик ендгейм

И определено нямам търпение да почна нейна програма независимо, че ще съм на светллинни години от нейните тежести.Но все пак внимавам за ставичките дето ме болят.

# 489
Привет, момичета!

Моето американско пътешествие приключи. Вчера се завърнах,  и спах до 10 тази сутрин. Joy Нечувано за мен.
Цял ден вали проливно, и тичането е мираж.
За днес:

И след него любимото Core Cardio T25 на Шон Т. Потоци се леят от мен.

От днес нататък искам всеки ден да виждам минус на кантара ( в рамките на разумното и възможното), и ще се храня с тази цел.
Минах като облак скакалци през Пенсилвания и Ню Йорк, всичко изядох и изпих, сега там хората ще стоят гладни. Yum

# 490
  • Някъде по Дунава
ani_d, прекрасна си! Изминалата седмица не спортувах, но навъртях доста крачки, изкачвайки водопад Рилска Скакавица, езерата и други красоти в района.

# 491
Power of 4 + Йога с Витас по зуум. Обожавам го този човек! За съжаление доста рядко успявам да правя неговите зуум класове ... Ето другата неделя детето има мач по футбол и пак няма да ми се получи.
За идната седмица ще си продължа с Power of 4.

Дух, как мина състезанието?

Дез, успех с тренирането за маратона! Наистина малко ти е останало!

СпорТна седмица на всички!

# 492
Привет , виждам че доста от вас тренират с Caroline Girvan нужен ми е съвет коя от програмите и да започна с цел стягане и леко  натрупване на мускулна маса ,нямам нужда от смъкване на килограми .От доста време правя само йога и чат -пат от кратките и тренировки .Йога инструкторката ни рестартира като се измести в друг град и сега съм в лека безпътица , ще преминавам явно изцяло на дом.тренировки  ,но нещо не намирам мотивация .
Та за днес час пилатес и 20-мин йога

# 493
За днес

и Alpha Ab Intervals от T25 на Шон Т.

С ужасен jet lag съм. Събудих се в 2:00 гладна и ококорена, не мигнах до 7. Дремнах, валя и без това, събудих се, опекох пилето за обяда, пак заспах....Събудиха ме приятели да ме питат къде съм Joy - без малко да изтърва BBQ-то. Изпуснах следобяда в който можех да тичам. Много ме беше яд, нямам време вече, а съм назад с тренировките. Утре ще тичам дълго, ако не вали. Без силова. Затова и не правих сериозно крака днес, нямам време за МТ.

# 494
  • Бургас
Момичета, я кажете някоя по-трудна и натоварваща тренировка на CG. Сина ми (13г)   нещо я гледа с насмешка, не можел да тренира като жена и т.н но накрая на разговора даже искаше да се обзаложим какво ще получи, ако завърши една нейна тренировка. Ще се радвам на предложения за подобаващо предизвикателство Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт