Тренировки в домашни условия - 117

• 45 988
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Надя, то и аз не мога. Средната ми скорост май е колкото бърз ход на по-енергичен човек. Но съм много амбицирана, особено след като чух колко съм остаряла (и тънък намек за надебеляла). А вчера една лелка директно ми каза, че не можем да се разминем, защото съм яла много Simple Smile и това са доста леки примери за отношението към мен на всекидневно ниво.

# 556
Дух, съжалявам, че се сблъскваш с такива "особи." Ти имаш цели и рано или късно ще ги постигнеш. Радвам се/надявам се, че такива коментари можеш или да ги подминеш или да
те мотивират още повече. То си красив човек - вътрешно и външно  😘😍

От мен стандартен отчет ... Почивните дни ще залегна на йогата може би ...

# 557
Благодаря за хубавите думи. Не ги отразявам изобщо. По-скоро ми е жал за подобни хора. Трябва да си много нещастен, за да се храниш от такива приказки и да градиш самоувереност на гърба на другите.

Отчитам се с едно кардио чистене на апартамент и сега се мятам на спинера. Имам амбицията за една силова следобяд, но и същата амбиция по отношение на епилатора Joy ще видим какво ще надделее

# 558
  • Там където
Ох, аз от понеделник съм с МЦ и някакво ужасно главоболие. Вчера тъкмо бях тръгнала да тренирам и дойде сина ми с приятелката му и вечерта заминав приказки  с тях. Дано днес да метна нещо.

Дух, те тези дето правят забележки и коментари обикновено не могат да клекнат и 2 пъти и последно са били активни преди 30 години в часа по физическо. Давай им пълен игнор Simple Smile

Ох, относно остаряването аз нали съм в едни тъмни северозападни стаи все съм си ОК в огледалото Simple Smile Ходих миналата седмица в офиса и като се огледах в асансьора на едно ярко осветено огледало се ужасих- то са едни бръчки по челото, около устата, около носа... Язък за скъпите ми кремове. Сега даже се оглеждам за разни клиники дето опъват с колагенови конци и хиалуронови филъри и след Нова година отивам да ме разкрасяват Wink Като съм дебела поне да съм опната в лице барем...хахахаха

# 559
Дух, съжалявам, че си заобиколена от семпли и невъзпитани хора.
Ти ще постигнеш целите си. Те едва ли ще поумнеят.

# 560
Яки, защо не опиташ йога за лице? Мога да ти препоръчам, даже скоро започва нова програма - онлайн е и не е много скъпо. Аз много я харесвам и когато можех да си правя масажите й имаше доста ефект. Ако искаш ми пиши в Инстаграм я следвам има безплатни клипове много.

Дух, съжалявам, че си заобиколена от семпли и невъзпитани хора.
Ти ще постигнеш целите си. Те едва ли ще поумнеят.
Благодаря!

За днес отчитам 65 минути спининг, 720 калории и много пот.

# 561
Здравейте!
Следя ви от няколко дни и най-накрая се престраших и аз да се включа. На 26 г. съм, висока 168 см., в момента съм 52-53 кг. Започнах да тренирам миналата пролет,  като преди това винаги съм водела заседнал начин на живот. Тренирах с Руми, а целта ми беше да сваля 7 кг. и да стегна тялото си. Тогава бях 57кг. Преминах през 2 от програмите ѝ за начинаещи, а преди 3 месеца се престраших да опитам ниво 2. Оказа се, че съм почти готова и за ниво 3. За тези 3 месеца успях да сваля 5 кг и установих, че не искам да свалям повече и се харесвам така. Проблема ми е, че имам страшно много целулит и нямам идея как да го махна. Също така искам да кача още мускулна маса. Разполагам с гири 2х3, 2х4, 2х5 и пудовка от 8кг. В момента тренирам по програмата Стегнато дупе без брич на Руми, но в края на месеца ми изтича абонамента и мисля да продължа с Каролин.  С моите тежести и тренировките на Каролин, дали бих мога да кача мускулна маса? С тези на Руми не забелязвам много такава. Интересно ми е и по колко време тренирате вие, 1 час на ден достатъчно ли е?

# 562
С моите тежести и тренировките на Каролин, дали бих мога да кача мускулна маса? С тези на Руми не забелязвам много такава. Интересно ми е и по колко време тренирате вие, 1 час на ден достатъчно ли е?

Щом досега не сте тренирали с Карълайн, тези тежести са достатъчни засега и със сигурност можете да качите мускулна маса. Един час е повече от достатъчно, все пак говорим за Каролинчето 🤪 Храненето обаче е много важно, особено приемът на достатъчно протеини всеки ден. Това е ключов фактор.

За протокола: два поредни дни почивах с йога. Отново сме няколко дни на морето и днес след плажа планирам отново йога. Следващите дни ще тренирам само със собствено тегло и ластици, а ММ ще ползва единствените ни разглобяеми дъмбели тук, за да си прави IRON.

# 563
  • Стара Загора
Вчера завърших за втори път Лифт 4.Много хубава програма.Дори един ден бих затретила.
Днес направих тази тренировка на Каролин

Изпълнява се в 3 кръга.И третият ми беше омръзнал.И незнам защо винаги на коремни от този тип ме заболява врата.Каня се да почвам Iron като краката с минимални тежести ше ги правя пак според зависи от съответното упражнение.

# 564
Отчитам 30 минути вело и тази за корем.
Чакам МЦ, дано утре успея да направя крака.

# 565
Добавям 40  Мин плуване и упражнения в басейн ,след 25 Мин горна горна част Iron
Яки и аз съм се засилила към филърчета след нова година ,дотогава ще направя един два радиочестотния лифтинга като подготовка ,спряла съм се на тези еланс май бяха ,дето се разгръщат бавно и попълват ....

# 566
Здравейте и от мен покрай новата работа не бях тренирала повече от седмица,но тренировките започнаха много да ми липсват Simple Smile и вие също момичета Simple Smile  След дълго четене и разглеждане се спрях на HIIT  IT HARD Series   естествено от Каролинчето  днес ден 1 https://youtu.be/6ZmGICti5c0  накрая бях все едно току що излязла от банята водата течеше от мен .Приятен ден.
Ден 2 https://youtu.be/B0JX2JsM37Y  чувствам се супер заредена .

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 15:17 от Cskafena

# 567
  • Стара Загора
Отчитам първи ден от Iron. Направих и добавката и краката ми направо омаляха.

На RDL ползвах 2*8 кг .Вдигнах ги с два кг ама имам неприятно усещане в кръста и гърба.За другите упражнения ползвах 2*4 кг.Май тренировка само за крака без нищо друго не бях правила.Все е имало и нещо друго .
Мисля си да правя добавките според времето,което имам.

# 568
Здравейте,за изминалата седмица отчитам:

Понеделник - цяло тяло с дъмбели и 20 минути каране на велоергометър.
Вторник - Full Body Resistance Band Workout.
Сряда - Chest, Back & Legs Burn Out Workout - Bands.
Четвъртък - 25 Minute Resistance Band Upper Body Workout.
Събота - цяло тяло с дъмбели.
Днес - Full Body Built.
Simple Smile

# 569
Привет,

Отчитам изпълнен километраж от първа след-ваканционна седмица (78км), и 2хкорем с Шон.
В четвъртък и петък почивах, усетих, че имам нужда.
Тази седмица ще вкарам силови с Каролин. Днес рамо. Миналата седмица не успях, а и не исках да си компрометирам регенерацията след ваканцията. Все пак километражът цяло лято ми беше нисък.

Килограмите са +2 след РД на синатора и дълго тичане вчера (27км). Дано е вода.
Аперол в петък и торта в събота при добро хранене не може така да обръщат колата.
5 седмици до маратона. Не остана. Не се чувствам достатъчно подготвена, и се чудя дали да не го заменя с друг, на края на октомври. Но за тогава планирам второто море....Ще видя.

Общи условия

Активация на акаунт