Тренировки в домашни условия - 117

• 46 522
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Добре дошла Мама Барба!
Здравейте момичета, завръщам се след, двуседмична почивка.
Продължавам там от където прекъснах FUEL  - днес тренировка 11 за крака.
Максимка, ти ли ме попита, кои са дребните неща, които не ми допадат 🙂...ами не ми хареса кардиото първата седмица - за мен това си беше силова тренировка... аз на друго казвам кардио😊....тренировката за дупе също не ми допадна - усетих натоварване в началото на хип тръста, после нещо много ми доскуча и не разбрах, че "баш" дупе съм тренирала. Какво друго... Имаше на няколко пъти упражнения, при които коленете преминаваха пръстите на краката - а аз коленете взех да ги пазя много, понеже едното от няколко месеца нещо не иска да ме слуша. Но както казах това са дребни неща, всичко останало ми харесва и смятам, че програмите на Каролин са много много ефикасни.
Аз релеф нямам, но да покажа все пак една плажна снимка 😊
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 13:28 от арсен

# 676
Ей, че си женствена Арсен! Чудесна.

Сутринта едва отлепих от леглото, знаех, че няма да мога да бягам, но се опитах. Изкарах 1 км и се предадох.
След обяд направих 20 минути спининг интензивна тренировка и ден две от Сидни и Arise, допадна ми, натовари ме, радвам се, че пусна нова програма.

# 677
Здравейте и от мен не съм редовна с тренировките,но ви чета всеки ден. Почти месец на новото работно място  -2 кг. основно тичам на работа по цял ден по едни дълги коридори  и стълби и ми харесва приемам го като тренировчица. Гледам събота и неделя да правя за корем  Simple Smile

# 678
Здравейте и от мен!
Аз отдавна не съм минавала, основно защото отдавна не съм тренирала. Днес излязох да потичам и очаквано - не е добре положението. Sad Ще трябва да се върна бавно и полека полека в ритъм, че зимата идва и ще става по-трудно да оцелявам психически. Решила съм да започна с нещо леко, спрях се на Клоуи и get peachy, ще го съчетавам с бягане. Даже се записах веднъж седмично на класически балет, което ми беше мечта от шестгодишна. Започвам в края на септември. Единственото ми притеснение е, че в началото на октомври имам час за лазерна аблация на разширени вени, но да стигнем до там и ще го мисля.
Арсен, много си женствена, наистина.
Поздрави на всички ви, момичета Simple Smile Ще гледам да се отбивам всеки ден. Simple Smile

# 679
https://www.youtube.com/watch?v=juJ3Fg-qljk&list=PL2ov72VWpi … QILqq&index=2
 и малко ин йога за днес .
Пробвах с Caroline Girvan ,но ми идва тежичко и ми е демотивиращо ,ще започна с по -кратки и леки тренировки ,които да съчетавам моята любов-йогата .Вече се примирих -ръцете ми никога няма да станат силни каквото и да правя Sad 
Момичета бях ви питала май ако не искам да губя килограми по-добре да не правя кардио нали ?

# 680
Хелоу ,завръщам се ,след седмица нетрениране -вчера направих крака на някаква кака gaingannas или нещо такова ,засякох я в един влог на оня британеца дето коментира фитнесджийките ....не е зле ,но рипийт ...Днес продължавам с Iron горна част ...

# 681
https://www.youtube.com/watch?v=juJ3Fg-qljk&list=PL2ov72VWpi … QILqq&index=2
 и малко ин йога за днес .
Пробвах с Caroline Girvan ,но ми идва тежичко и ми е демотивиращо ,ще започна с по -кратки и леки тренировки ,които да съчетавам моята любов-йогата .Вече се примирих -ръцете ми никога няма да станат силни каквото и да правя Sad 
Момичета бях ви питала май ако не искам да губя килограми по-добре да не правя кардио нали ?

Защо си се примирила, това е напълно възможно! Аз винаги съм била със слаби ръце и нямах никаква сила в тази област. Например упражненията за рамо започнах с 3 кг. гири, в момента стигам до 7,5 кг. и силата ми е на светлинни години от преди. Не се отказвай, леко по леко прогресирай!
Относно кардиото, от 30 мин. седмично няма да смъкнеш килограми. Но незнам какви са ти целите, как иглеждаш и т.н.

Приключих предходната седмица с 3 тренировки, едната която беше в петък я престих в събота, че ми дразнеше гърлото и фактически пропуснах кардиото и корема. Само вкарах две упражнения за корем в тренировката за горна част. Вчера и днес почивка Simple Smile
А и да се похваля, качих си изгубените 1,5-2 кг, ами друго е лицето ми, под 50 кг. ставам като скумрия.

# 682
Да.....ръцете са най-лесни за моделиране ,с редовни тренировки няма как да не покачи силата,спокииич ....Почвай с тройки ,както ти е казала Нона и като си готова -качвай на петици ...

# 683
  • Стара Загора
Оооо с тройки Simple Smile .Аз за рамо започнах с 1,5 кг и дори ми идваше тежко Simple Smile .С доста тренировки стигнах 3 кг и за някои упражнения - като например раменна преса , арнолд преса и подобни стигнах до 4 .Така ,че с тренировки се заяква .

# 684
Здравейте!

Вчера отчитам ден 16, Epic Heat - рамене и трицепс:

Работих с 2*4 и 2*3кг и доста зор видях на места. Тренировката се състои от поредица от упражнения, всяко от които се изпълнява в 3 серии, всяка от 45 секунди с почивка 15 секунди.  Между всеки суперсет се явяват кофички и упражнение за трицепс.
Добавката също беше за трицепс, правих я с 2*3 кг:

.

Днес, ден 17, Epic Heat - крака:

Леле каква яка тренировка...третира всеки мускул, включително и прасец. Аз работих с 2*6кг и 20кг за хип тръст и сумо клек (това не беше желаната тежест, но не успях да намаля теглото на сглобяемия дъмбел, защото мъжът ми го беше затегнал зверски).
Добавката беше за горната част на корем:

Хареса ми.

Аз започнах да работя ръце с 2*1.5кг, бързо преминах към 2*3кг, а в момента в зависимост от тренировката използвам 2*4 и по-рядко 2*3. Вероятно мога да се справя и с 2*5, но не искам Wink. Силата ми нарасна - правя кофички (например в по-горната тренировка не ми се наложи да прекъсвам по време на работния интервал), лицеви опори (след Епик 2 и на един крак), а когато стартирах с тренировките не можех и една от пръсти. Общо взето, както казва Карълайн винаги можеш да направиш тренировката по-трудна като забавиш темпото и наблегнеш на връзката мускул-мозък...аз към това се стремя в момента и резултат има.

Поздрави!

# 685
Nona M. ми и аз приличам на скумрия в лице като заслабна Simple Smile С 2*2 и 2*3
  килограмови тренирам ,но кратички тренировки .
Отчитам ащанга йога за понеделник и класическа йога за днес .Силовите ще ги оставя за петък събота и неделя ,може би .Целта ми е сила и стягане Simple Smile

# 686
Добро утро. Отчитам вчерашна тренировка със Сидни за крака ден 3 от новата програма. Имам приятна мускулна треска на дупето и леко натегнати мускули на краката. Чак вчера успях да усетя мускулна треска на ръцете от тренировката онзи ден. На пипане цялата Св усещам по-твърда и стегната. По-силна вече някои упражнения с по-голямо тегло ги правя.
На кила не съм мръднала даже някак си задържах един качен. И нещо си усещам коремът много подут и напред.
За днес съм предвидила кардио - бягане или спинер, ще видим какво ще успея да направя

# 687
Привет и от мен! Илиана, изобщо не си единствена. И моите ръце са много слаби, но определено имам известен напредък и вдигнах леко тежестите. Но максимумът, с който тренирам е 2х4 за някои упражнения, като раменна преса и няколко за бицепс. За други тренирам с по 2 или по 3кг. Изцяло чисти лицеви опори не мога да правя( в смисъл да стигам максимално до земята). Мога да правя не повече от 4-5, но половинчати. Grinning За сметка на това ръцете ми се оформят най-бързо от всичко, защото там имам по-малко мазнини. Усещам, че бавно, но славно, ми се увеличава силата в ръцете, така че знам че нещата ще се получат с повече упорство. Не се предавай!

Аз да отчета, че приключих Iron. Обобщението ми е, че програмата е страхотна. Съдържа предимно по-базови упражнения, което ми помогна да подобря техниката си. Имам голям напредък с упражненията за глутеуси. Дупето ми вече участва много по-активно в тренировките за долна част. Определено много по-лесно го активирам. Увеличих тежестите и за горна и за долна част, и съм много доволна от напредъка си.

В последната тренировка от Iron има страхотна част за корем. Определено препоръчвам.

Един от минусите на програмата е, че има малко тренировки за корем, така че е добре да се добавят такива, ако искате да тренирате повече за корем.

# 688
Привет, момичета, радвам се да чета надъхани и надъхващи отчети Kissing Heart
Силата е в нас, само трябва да я събудим. И после и тежестите, и издръжливостта постепенно растат и ни изненадват приятно ден след ден Blush
Системните тренировки, подкрепени с постоянство и търпение, правят чудеса.

Тази сутрин с ММ направихме ден 10 от IRON - гръб и бицепс. Допълних с 15-минутна тренировка за корем на Карълайн с дъмбели. Тя с 8-ци, аз с 5-ци, но с прилична техника и неспирно.
Довечера съм на плуване. Утре само плуване, а в петък продължаваме с ден 11 (крака).

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 12:11 от Vetrena

# 689
  • Стара Загора
Аз когато има възможност винаги добавям по нещо за корем.Особено в неделя когато имам повече време последните два пъти добавях от по-дългите клипове по 30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт