Тренировки в домашни условия - 117

• 46 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!

Днес правих ден 18, Epic Heat - гърди и корем:

Тренировката съдържа упражнения с тежести в три-сетове, изометрия, бавни движения, пулсации...Аз усетих натоварване и в трицепса, както всъщност е написано и в описанието към тренировката. Работих с 2*6 и 2*4кг.
Добавката беше за корем:

Използвах 4кг.

Някъде из видеата с въпроси отговори, Карълайн споменава, че не включва много упражнения за корем, тъй като коремните мускули участват в много движения, при които практически се натоварват и тренират - например гребане, лицеви опори, всички упражнения за ръце и рамене...

Хубав ден!

# 691
В последно време нямам сили да бягам, всяка сутрин се движа като в мъгла до обяд.

За днес отчитам ден 4 от Arise цяло тяло, имаше и натоварване на корема, равно разпределени натоварване на трите големи групи, но нямаше за трицепс.
След това допълних с 30 минути интензивно кардио - спинер.

Честно казано имам нужда да се потпупам сама по рамото, защото всеки ден става все по-трудно да се мотивирам да тренирам. Искам просто да спя. Да легна и да спя три години и да се събудя слаба, стегната и с мускули Joy

# 692
Ъъъ това със спането май е нещо от смяната на сезоните ,защото от няколко дни съм утрепана -вчера не тренирах и като се прибрах вечерта директно си легнах в леглото без да се съпротивлявам дремах ,ставах да ям пак лягах ....абе с една дума си отспах ...
Иначе за тренировките оня ден -горна част и днес цяло тяло...

# 693
  • София
Здравейте, върнах се от буквално от дебелариум, да се чете след 13 дни отпуска, в която имаше две сватби и един юбилей в рамките на три дни, та сега се чувствам като слон от 2 кила отгоре. Изядох толкова въглехидрати колкото последната половин година не съм яла. А последният уикенд беше три дни яли, пили и се веселили. Мой първи братовчед се ожени първо в София, след два дни направиха парти и на морето, по пътя минахме през Родопите на юбилея на много добра моя приятелка.
Тренировки зироу, емоции 100.

От два дни съм работна с подуто дупе, та още не съм се върнала в редиците тренировъчни. Във вторник на плажа ме ожили една оса по гъзеца, оврещях всичко, мъжо ми се попика от смях.. Не знам дали ви е жилило такова, ама е отвратително.., добре ,че на другия ден една приятелка ме спаси с едно гръцко мазило, което мирише на студено къдрене (с амоняк, пантенол и алое вера е).

И нещо по темата, все пак - Рори прави някакво предизвикателство с вакуумиране на корема по 3 минути всеки ден, топла вода и лимон.
Пожелавам да не се давате на есенните негативни емоции, а само на хубавите такива. И да ви е чудесен уикендът, хубав празник на всички празнуващи.

# 694
Здравейте. За последните два дни отчитам тези две тренировки:
Скрит текст:

Тренировката за глутеуси и задно бедро от Fuel много ми хареса. Много интензивна и същевременно не усетих кога мина времето. Накрая течеше пот от мен. Определено Fuel ме грабна и мисля да започна програмата. След Iron, която е по-базова и по-спокойна, мисля че Fuel е ппдходяща. Прегледах няколко тренировки и ми се струва, че в програмата има и доста кардио елементи.

И да се оплача, имам сериозен напредък в долната част на тялото, мускулите ми определено са се оформили повече, но заради солодния слой мазнини отгоре, все още зоната стои безформена. Не знам какво да ги правя вече тези мазнини. Grinning Ако отслабна още, нагоре ще стана като закачалка. В горната част ми стърчат кокалите, а в долната има стабилен слой мазнини. В момента съм 51кг (161см). Виждам сериозни резултати от тежестите, но докато не стопя мазнините по ханша и бедрата, просто няма да изглеждат оформени. Може би просто трябва да се примиря, че структурата ми е такава.

# 695
Здравейте!

Вчера традиционно беше ден за тренировка за цяло тяло:

Трисетове които съдържат упражнения с намаляваща трудност, което обаче не се усеща точно така предвид дългия работен интервал 30/30/30 и 30 почивка. Финишърът ме довърши наистина. Работните ми тежести за долна част бяха 2*6, а за горна 2*4кг.
Добавката - мейкъри:

Работих с 2*6кг.

Днес, пак традиционно - ХИИТ:

Леле, 40 минути след края на тренировката все още бях алено червена. Но опитах и се оказа, че вечe мога да правя kneeling to squat.
Добавката беше за корем:

Тази седмица 3 от 5 добавки бяха за корем Simple Smile

Хубав ден и приятен уиикенд!

# 696
И да се оплача, имам сериозен напредък в долната част на тялото, мускулите ми определено са се оформили повече, но заради солодния слой мазнини отгоре, все още зоната стои безформена. Не знам какво да ги правя вече тези мазнини. Grinning Ако отслабна още, нагоре ще стана като закачалка. В горната част ми стърчат кокалите, а в долната има стабилен слой мазнини. В момента съм 51кг (161см). Виждам сериозни резултати от тежестите, но докато не стопя мазнините по ханша и бедрата, просто няма да изглеждат оформени. Може би просто трябва да се примиря, че структурата ми е такава.

Не си само ти с подобна структора. Като гледам и на кг сме сходни, само че аз съм 158 Simple Smile
Незнам има ли решение за това. Аз за горна част залагам на максимус тежести и малко повторения, за да мога да реконструирам тялото си.
На мен най -голяма болка ми е обаче липсата на гърди.

# 697
При мен е от смяната на статуса Joy келешът за почти две години е спал цяла нощ няколко пъти.

Отчитам 50 минути спининг, а като заспи онова не спящото ще довърша с тренировка за корем и ръце от Сидни.

Аз май се отказах за винаги от отслабването. Ще си ходя дебела и туй то. Някилко супер стриктни калории, спрях алкохол, полуфабрикатите, захар, вчера даже финиширах с 1200 калории и тилапия без мазнина за вечеря, днеска с плюс на кантара. Бузите свалих, краката се пооформиха килата хвърчат на горе Unamused

# 698
Скрит текст:

Не си само ти с подобна структора. Като гледам и на кг сме сходни, само че аз съм 158 Simple Smile
Незнам има ли решение за това. Аз за горна част залагам на максимус тежести и малко повторения, за да мога да реконструирам тялото си.
На мен най -голяма болка ми е обаче липсата на гърди.

Да, по принцип при такава структура гърдите балансират фигурата. Аз съм се насочила към  импланти.

Момичета, и аз напоследък съм поспалива. При възможност, си поспивам следобед. А не е да не съм се наспала през нощта. Явно точно смяната на сезоните ми се отразява и на мен.

# 699
Допълвам с ден 4 от Arise ръце и корем, много ми допадна, че днес натоварването беше от изправено положение. Доста се уморих, първите сетове са по 90 секунди и определено се усещат.

# 700
Привет, любими спортни момичета Heart

Изкарах един месец на Power of 4. Програмата е хубава, но не е точно това, от което имам нужда в момента. Тази седмица започнах 4 Weeks for Every Body на Отъм. Изпълнявам със сравнително малки тежести (това, което Отъм използва). Тренировките са по 4 на седмица по около 30 минути. Съчетавам с йога - една от новите програми, които се появиха на ББ. След около месец ще мисля какво да започна - вероятно нещо за крака, за да съм готова за ски сезона.

СпорТен уикенд!

# 701
  • 1st floor
Привет, любими спортни момичета Heart

Изкарах един месец на Power of 4. Програмата е хубава, но не е точно това, от което имам нужда в момента. Тази седмица започнах 4 Weeks for Every Body на Отъм. Изпълнявам със сравнително малки тежести (това, което Отъм използва). Тренировките са по 4 на седмица по около 30 минути. Съчетавам с йога - една от новите програми, които се появиха на ББ. След около месец ще мисля какво да започна - вероятно нещо за крака, за да съм готова за ски сезона.

СпорТен уикенд!
Интересно! Има ли я качена някъде тази програма?

# 702
Спринкълс, лека ли е програмата на Отъм? Стори ми се интрото като доста лежерна

# 703
Днес неделно направих поредната тренировка за крака ,въпреки ,че имах лека болка в сухожилието горе на тазобедрената на левият крак (подозирам за демиджа клек в страни с 8 кг от предната тренировка)
Снощи куцах даже ,пих от най -силното си противовъзпалително ,дето ми е за сецвания ,днес разтегнах с подозрение преди тренировката ,направих я на полусъединител и почти  без тежести или по-леки ,бях готова при червен сигнал да спра ,но всичко беше наред...Напънах се за днес ,че мразя крака в понеделник ,обичам да започвам цирка с по-лежерна тренировка -гърди и трицепс ,например ...

# 704
Вчера беше ден за кардио и корем, направих 30 мин. Вело и тази за корем.
Днес трябваше да правя крака, но ме наболява едната сливица, не ми се рискува затова пропускам. Дано се размина.

Общи условия

Активация на акаунт