Подготовка за малкия човек - тема 19

• 36 387
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
С първото дете ползвах за микровълнова, с второто ми дадоха електрически. Абсолютно еднакви ми беше като удобство. Този за микровълнова беше на Лорели, нямам забележки.

# 106
Моят е електрически Philips Avent- доволна съм.

# 107
И аз ползвах електрически на Авент

# 108
С първото дете ползвах на Авент за микровълнова. С второто микровълнова вече нямам, на Авент парен. Разлика няма, просто още един уред на плота. Всички са една пластмасова кутия, марката няма особено значение. Съобразете големината на кутията с микровълновата и тествайте да ви влизат шишетата вътре. Това е.

# 109
Аз бих препоръчала на Cangaroo. Освен като стерилизатор може да се ползва и като уред за готвене на пара, т.е. ако захранвате с пюрета също ще върши работа.

# 110
  • София
Аз съм изумена от въпроса и чуденията - как може малко бебе да се задуши... ама наистина съм изумена! Особено след всичко изписано в нета включително и за синдрома на внезапната бебешка смърт.

Стерилизация след всяко хранене - принципът, който аз спазвах е докато започне да пипа и да слага всичко в устата независимо лято ли е, зима ли е.

# 111
Ако трябваше да купувам и имам микровълнова щях да взема за микровълнова, ако нямам място и обикновенна тенджера върши работа. Иначе на мен ми дадоха и двата вида събират си прах... имам на Томи Типи електрически и за микровълнова от комплекта за кърмене с помпата за кърма и още един на микровълнова на Канпол, една и същ работа вършат.

# 112
Относно препаратите, също +1 за Бочко. Аз съм доволна и от останалите им неща.

Ето една интересна възможност за мамите, които обичат да са на показ: https://igra.chipolino.com/opt-in

# 113
Много тъпа прИмоция на чиполино - не стига, че да се прати снимка, а на снимката и продукт на Чиполино да присъства.
После да  се събира харесвания и чак тогава фотосесия.
Съмнявам се, че тези от плакатите са отнесли само снимки и не са получили  и продукти на марката

# 114
Здравейте, имам един въпрос към по опитните, една жена днес ми каза, че бебешките дрехи, щом минават през сушилнята, няма нужда да се гладят, вярно ли е това?

# 115
Аз ползвах сушилня и не съм гладила. Повечето жени така правят, според прочетеното.

# 116
Здравейте, имам един въпрос към по опитните, една жена днес ми каза, че бебешките дрехи, щом минават през сушилнята, няма нужда да се гладят, вярно ли е това?
Целта на гладенето е дрехите ако са сушени навън, да се убият евентуални бактерии донесени от кацнали по дрехите насекоми например и да се омекотят. Сушилнята и омекотява и отделно сушени там, дрехире са защитени от замърсяване, а и все пак да се изсушат се нагряват, тоест очаква се, че дори след пране да има нещо, ще бъде унищожено. Затова смисъл от гладене няма, освен естетически, ако нещо е смачкано.

# 117
  • до най-прекрасния мъж
Изгладих еднократно всичко преди да се роди дъщеря ми. Повече не съм гладила, пера, минавам през сушилня, сгъвам и прибирам. Бих изгладила само намачкана дреха, но тя няма такива, нуждаещи се от гладене.

# 118
Един път се случи да забравя да и изгладя хавлията за баня и като я сложих върху нея на повивалника и нещо се разкиха 1-2 пъти. Може и съвпадение да е било, не знам.

# 119
  • до най-прекрасния мъж
Бебетата кихат, така си чистят нослетата. Няма общо с неизгладената хавлия, не е хванало детето вирус, не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт