Подготовка за малкия човек - тема 19

• 36 480
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, аз ви чета и благодаря за препоръките. Искам само да вметна, че точно гледах в сайта на baby.bg цените на някои намалени неща са колкото ненамалени от други магазини. Така че сравнявайте преди да поръчате. (Конкретно заглеждах помпите за кърма, заради седмица на кърменето)

# 451
Cybex Priam са скъпата версия, харесва ми (некичозните модели 😅), но нищо не може да ме накара да дам пари, колкото за кола втора ръка, за количка, която я се ползва година-две, я  не.
И понеже марката е доказана, реших да взема бюджетния вариант, който ми харесва и като дизайн, и като удобство.

Абсолютно +1

SunLove мерси за препоръката, защото и аз ги гледах, но не съм сравнила с други сайтове.

# 452
Аз също се чудех между Cybex и  Easywalker, затова отидохме да ги видим в магазин и тази на Easywalker ми хареса много повече. По маневрена, по стабилна и въпреки че излиза по- скъпа взехме Easywalker. Иначе столчето ни за кола е на Cybex и е съвместим с количката на Easywalker

Аз също съм харесала на Кикабу тази кошара, но не съм я виждала на живо, не знам дали не е такава шумкаща. Иначе първо бях гледала на Чиполино Мерида, но на Кикабу е по-изчистен дизайн и ми харесва повече.

А иначе някой има ли наблюдения и мнение за коликата на Cybex Balios S 2 в 1, защото ми е препоръчана от приятелка и ми харесва доста сивата. Сега вървят по 1 100 лева, но тя я е взела на намаление за 800, което мисля, че е много добре за такъв клас количка. Ще се радвам, ако можете да споделите мнение. ❤

SunshineSt Относно количките Cybex са едни от най-често срещаните и явно и цената им е доста изгодна, мислех че са по скъпи. Аз също имам 2 приятелки с такива и са много доволни. И честно казано моя спор е между тях и Easywalker други изобщо не гледам.

Орехче  за първи път виждам такава лампичка и отново съм изненадана какви неща.се предлагат на пазара 😵 за такава светлина за сега мисля да се спра на тези тип облачета също не светят много силно, но лично не съм ходила да ги разглеждам просто ми изглеждат подходящи и по често срещани.

# 453
  • Варна
Лини за момента и аз това съм решила количка Easywalker и столче на Cybex . Имаше ли необходимост от допълнителни адаптери , за да се слага столчето на количката?
Из сайтовете излизат добри промота на тази количка за сега видях в Дундьо, че я предлагат ( няма я във всички магазини), но мисля да отидем и до Бебемакс в Бургас, доколкото знам те са вносителите. Но честно казано не бързам за купуването на количка има време до Декември и ще следя предколедните промота ако не ме изкуши нещо сега.

# 454
Аз не я знаех тази марка и сега погледнах. Доста добре изглежда. 😊 Не знам дали бих се разубедила за Cybex-a просто защото съм я бутала нея доста и ми се струва стабилна и удобна, но бих погледнала и Easywalker в магазините, въпреки че ако е с 1000 лева повече от Cybex, може би не бих я взела. Но има време. И ние сме декември. Засега само се информирам.

# 455
Лини за момента и аз това съм решила количка Easywalker и столче на Cybex . Имаше ли необходимост от допълнителни адаптери , за да се слага столчето на количката?
Из сайтовете излизат добри промота на тази количка за сега видях в Дундьо, че я предлагат ( няма я във всички магазини), но мисля да отидем и до Бебемакс в Бургас, доколкото знам те са вносителите. Но честно казано не бързам за купуването на количка има време до Декември и ще следя предколедните промота ако не ме изкуши нещо сега.

Да наложи се да вземем допълнително адаптори, допълнително взехме и чантата и протектора за матрачето на количната, но сега са пуснали промоции които си включват повечето неща.

# 456
Аз ползвам easywalker harvey 3 premium вече 5 месеца и съм страшно доволна. Купихме я от Вис Виталис на черен петък миналата година с 20% намаление. Около час бутахме нея и priam и тя определено ме спечели. Е, аз съм по-ниска и не ми пречи, че и тя е ниска, но опредлено за висок човек може да не е най-удобната.

# 457
  • Варна
Аз не я знаех тази марка и сега погледнах. Доста добре изглежда. 😊 Не знам дали бих се разубедила за Cybex-a просто защото съм я бутала нея доста и ми се струва стабилна и удобна, но бих погледнала и Easywalker в магазините, въпреки че ако е с 1000 лева повече от Cybex, може би не бих я взела. Но има време. И ние сме декември. Засега само се информирам.

И двете съм бутала и няма някаква съществена разлика просто като външен вид, но и аз не бих дала много повече, но тези промота така ме изкушават и хем не искам да бързам , хем... дали ще ги има пак🙄😁 https://dundio.com/specials.html?dundio=manufacturers[133]
Аз съм срещала и Cybex на същата цена просто моделите са различни.

# 458
  • Beyond the stars
Ние сме с Cangaroo once upon a time 2.Плата не е от тия шушляковите.Мн ми харесва .
Знам , че е обсъждсно преди , но дали някоя от вас има опит с тази лампа?
Трябва ми , за да виждам лицето на бебето нощем (че още повръща и ме е страх) и да виждам какво правя като сменям памперс.Дали някоя от вас е ползвала и знае колко свети.Виждам , че е доста малка.

Реадиктирам се. В Същото време нв искам силна нощна лампа  ,че таткото не може да спи на светло Simple Smile

Препоръчвам лампа за четене на Икеа, поне ние за това я ползваме. Бюджетна, много мека светлина

https://www.ikea.bg/rooms/baby-children/children-3-7/children-li … na-lampa/00433720

# 459
Викиту понеже има магазин на Дундьо точно до нас и бях влизала. Взех си един ромпър от там. Беше намален от 22 на 17 лева. После ми излезе същият на редовна цена в интернет на 14. Приятелки ми казаха, че е скъп магазин и реално намаленията са малко изкуствени. Имай го предвид и сравни и в други магазини.

# 460
  • Варна
Викиту понеже има магазин на Дундьо точно до нас и бях влизала. Взех си един ромпър от там. Беше намален от 22 на 17 лева. После ми излезе същият на редовна цена в интернет на 14. Приятелки ми казаха, че е скъп магазин и реално намаленията са малко изкуствени. Имай го предвид и сравни и в други магазини.

Благодаря SunshineSt и аз имам леко съмнения с тези отстъпки, затова утре ще отидем да разгледаме нещата на място. Конкретно за количката за сега това ми изглежда най- изгодната цена. Даже вчера  казах на ММ и да чакаме черни петъци или коледни не се знае дали няма да са по - скъпи, защото и такива случаи е имало. Днес пак ще разгледам нещата и утре ако всичко ни хареса купуваме

# 461
Само се включвам да кажа, че лампата е страхотна - освен бялото, има и други цветове. Аз я ползвам на червено, когато кърмя, и е достатъчно силна. За смяна на памперси, ползвам бялата, защото е по-силна, а даже има две степени на бялото - по-топло и по-студено.

Аз също съм харесала на Кикабу тази кошара, но не съм я виждала на живо, не знам дали не е такава шумкаща. Иначе първо бях гледала на Чиполино Мерида, но на Кикабу е по-изчистен дизайн и ми харесва повече.

А иначе някой има ли наблюдения и мнение за коликата на Cybex Balios S 2 в 1, защото ми е препоръчана от приятелка и ми харесва доста сивата. Сега вървят по 1 100 лева, но тя я е взела на намаление за 800, което мисля, че е много добре за такъв клас количка. Ще се радвам, ако можете да споделите мнение. ❤

SunshineSt Относно количките Cybex са едни от най-често срещаните и явно и цената им е доста изгодна, мислех че са по скъпи. Аз също имам 2 приятелки с такива и са много доволни. И честно казано моя спор е между тях и Easywalker други изобщо не гледам.

Орехче  за първи път виждам такава лампичка и отново съм изненадана какви неща.се предлагат на пазара 😵 за такава светлина за сега мисля да се спра на тези тип облачета също не светят много силно, но лично не съм ходила да ги разглеждам просто ми изглеждат подходящи и по често срещани.
Аз имсм облак от джъмбо, свети лилаво мн е готино, но се заксча на стена над детето и го махнах, че ме е страх да не и падне отгоре, че е дървено и си тежи.
Има и едни като гумени мечета , може би на тях ще се спра.

# 462
Благодаря !

# 463
Ох не мога да не споделя, каква картинка ми изникна пред очите Joy Eve, като каза, че кърми на червена светлина...
Вкъщи сме палаткари и част от оборудването ни са персонални челници, някои от които са и с червена светлина (не събират насекоми, just FYI). Представих си как спя с челника като някой миньор Joy за да съм готова за кърмене или други дейности на момента JoyJoyJoy
Осветлението в стаята ни беше един от най-големите въпроси при проекта. Заложили сме различни опции, включително RGB лед лента, имаме няколко портативни лампи с опции за цветове... Пък да видим.
Нещо подобно ползваме за нощна в момента, не мога да намеря конкретен линк, мисля, че ще влезе в употреба https://www.amazon.de/Bedside-Dimmable-Atmosphere-Changing-Sensi … wIndexMainSlot=78

# 464
  • Германия
Аз ви предлагам да си харесаха някоя количка на живо и после сериозно да се замислите дали да не я поръчате от амазон или някой друг чужд сайт, където е много вероятно да е доста по-евтина, дори с доставката до БГ

Общи условия

Активация на акаунт