Подготовка за малкия човек - тема 19

• 36 325
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, а някоя от вас използвала ли е следното: https://magicone.bg/cocoonababy-bebeshko-anatomichno-gnezdo-bulle-de-coton

Например - изглежда удобно, докато си в хола, а и матрачето може да се сложи в легълцето (без значение дали е некст или кошарка). Бих се радвала да чуя мнения на жени, които са го използвали.

# 61
Момичета, а някоя от вас използвала ли е следното: https://magicone.bg/cocoonababy-bebeshko-anatomichno-gnezdo-bulle-de-coton

Например - изглежда удобно, докато си в хола, а и матрачето може да се сложи в легълцето (без значение дали е некст или кошарка). Бих се радвала да чуя мнения на жени, които са го използвали.

Ние използваме такова по препоръка на приятелка. Бебето е на 14 дни и все още много сякаш не го харесва. Моята приятелка пък е много доволна. Тя го е купила по препоръка на нейна приятелка и така..
Може би зависи от детето. Simple Smile
Имайте предвид и, че е 0-3 месеца.

При нас може би докато го хареса вече ще му е малко.

# 62
Ние също го имаме. Определено бебето се чувства добре в него, но при нас заради рефлукса не свърши работа. Много се прегъва и дори и 2 часа след хранене да го сложа връщаше. Само първите дни го ползвах активно, като след това слагах беебто там докато се наглася за кърмене и толкова. На мен бих казала, че не ми свърши работа и нормлано гнезно щеше да е по-полезно.

Моя приятелка пък е много доволна и го ползваше до 3 месеца и малко нон стоп.

Така че е много индивидуално длаи ще ви свърши работа. Може да потърсите втора упортеба или да рискувате с покупка и продажба в последствие или да вземете назаем от приятел.

# 63
  • София
Daisy1, на мен ми харесва леглото. Единствено цената ми се вижда висока и за само 3 месеца приложение не знам дали си заслужава инвестицията. Особено, в случай, че бебето не иска да стои в него.

# 64
Момичета, кой препарат за  измиване  на бебешки съдове бихте препоръчали? Колебая се между Friendly, Frosch и  Бочко.

# 65
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, кой препарат за  измиване  на бебешки съдове бихте препоръчали? Колебая се между Friendly, Frosch и  Бочко.
Ползвам Фрош вече почти 7 месеца, доволна съм, не се пени много, няма почти никакъв аромат, но мие много добре.

# 66
Ние използваме шишето на Медела Калма 150мл. което е и на опътването пише, че не се преварява, а само първият път преди употреба и че се измива само с гореща вода. Мислех дали да не купя бебешки препарат да измивам шишето, ама щом пише само с гореща вода и без преварявания освен първия път, макар че съм го преварявала два пъти още

# 67
littlemufin, шишетата се мият с гореща вода и веро. Стерилизират се по веднъж на ден.
Наистина ли мислите, че само вода е достатъчно? И наистина ли пише това в листовката?

# 68
И аз препоръчвам препарата за съдове на Фрош, както и праха за пране .
Не бих дала на бебето си да пие от шише, което не е измито с препарат. Аз стерилизирах по веднъж на ден, но имам достатъчно шишета, за да не се повтарят и не се е случвало бебето да пие от нестерилизирано шише. Вече минахме само на кърма и нямам този проблем.

# 69
От месец използваме това шише като само два пъти е било стерилизирано, защото пишеше, че само преди първата употреба се стерилизира. И само с гореща вода сме го измивали. Утре ще отида да купя бебешки препарат за съдове.

# 70
  • София
Шишетата за мляко стерилизирам след всяко използване. И според мен не е ок само с вода при толкова малко бебе посред лято. При това и пластмасово.

# 71
Шишетата ги миех с бебешки препарат и ги търках с четка + стерилизиране след всяко ползване.
Само с вода не е никакво миене за мен.

# 72
A колко често стерилизирате помпите, след всяко изцеждане или само веднъж дневно?

# 73
  • София
Аз отново след всяко ползване.

# 74
На шишето медела калма пише да се стерилизира веднъж на ден.
Аз лично стерилизирам след ползване всичко. Много е важно всичко, което е било в контакт с кърма или АМ да се почиства добре и стерилизира. Особено за малко бебе, още повече лятото.

Общи условия

Активация на акаунт