🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 2)

• 36 086
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Азалия🌸 не намери човека, който да плашиш с две торби пясък и и впити презрамки. Мен хобито ми е да спортувам от момента в който работата стана на компютър от преди няколко години. Обожавам да се мъча с тренировки.
Едно е да тренираш, после да почиваш, друго е денонощно, целогодишно и доживотно да носиш тази тежест, без да можеш да я свалиш за почивка.
Ето пижамките, при фотографката, аз я следвам и затова ми излязоха.

https://www.facebook.com/mariyanastoyanovaphotographer

# 646
Тайна по никакъв начин не подценявам ситуацията. Ясно ми е че жените сте герои, че го изтърпявате това, особенно дамите с по-голям бюст им е много по-трудно, но и аз съм такъв характер, че обичам предизвикателствата.Ако ми кажеш, че не мога да направя нещо може да си сигурна, че ще е презизпълнено от моя страна.

# 647
Абсолютно незаслужени 40 точки за Лора. Не готви вкъщи /-1/, не готви тя /-2/, готви изцяло "водно" меню /-1/ - от мен има 6 точки и то само заради обстановката. Манчев този път си замълча, че готви само морски дарове и риба /май миналата седмица се караше на някого заради това/. Лично аз бих си тръгнала гладна, защото не ям нищо от това, което тя приготви /може би само салатата, но без скаридите/. Настроението се създаде от другите, които бяха впечатлени от къщата и обстановката. Всъщност не са лоша компания.

# 648
Не е същото със сигурност, но преди време попаднах на един клип. Момичето празнува рождения ден на приятеля си, много бях впечатлена от вилата и природата. Но е в Централен Балкан. Минава река близо и природата е уникална. В клипа имаше и сумата за наемане.
https://youtu.be/zaQIkYhk4KY
В края на видеото казва:
Преди 7 месеца:
1200 лв на ден, 12 човека + може би деца, момичето хвали обслужването.

# 649
  • София
Моля ви, дайте скрийншот на тази пазва за която се пише от няколко страници насам. В момента нямам нито телевизия, нито WiFi и мога само да чета темата.

И от къщата  малко кадри. Хубава е, ама окачените препарираните глави,на тези прекрасни животни - еленчетата и изобщо на която и да е животинка, е противно, а хората които са го направили, автоматично ми стават неприятни.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 20:21 от Mari_Mar

# 650
Харесва ми тази вечер. Много е сладко момиченцето, момченцето също, усмихнати хора. Покани гостите и зрителите у дома. Готви сам, откровен е за уменията си, иска да си направи всичко сам.

# 651
Домакинът тази вечер е супер. Но ми стана жал за гостите...по двама под чадърчето и пеша под дъжда. Осъзнах, че липсва бялата лимузина....не съм разбрала от кога не возят гостите.

# 652
Така разказва за тези "чудеса" - "родопска тикла", "домашен сапун", че се чувствам като динозавър. Егати чудото невиждано! Не са виждàли тикла и не са яли зеленчуци на плоча. Да вàриш домашен сапун е напраооо.. висша магия! 😂😂😂 И оу, ау, колко интересно! Все едно тия неща са от дълбока древност и са равностойни на пирамидите.

# 653
Хареса ми домакина. Сготви сам, вкусни неща, разказва интересни истории и не на последно място показа дом и семейство.

# 654
  • София
Засега много добре.
Има шанс да ми стане номер 1 за седмицата. Гювеча е страхотен (хич не съм пристрастен, хаха).

# 655
  • София
Аз тук-там гледах само, не разбрах десерта какъв беше и пак изпуснах оценяването.

# 656
  • София
Заслужени десетки за Краси. Перфектен домакин.
Категорично тази седмица е най-добрата за този сезон. С класи над всички останали.

# 657
Свекърва ми вареше сапун до скоро. Като студенти имахме една пералня Диана, прали сме с домашен сапун. Много пяна, много нещо.  Пелените сме прали с настърган сапун. После мама започна да прави малко в къщи, слагаше аромати. Опитваше рецепти, а братовчедка ми съвсем го докарваше. Това си беше гордост, да направиш домашен сапун, който е хубав. Не е чудо невиждано, стига онези баби да са го докарвали на качество. В градски условия е по-трудно - свинска мас, големи съдове - играчка отвсякъде. И докато се топи свинската мас - ох, какви джумерчици стават.

# 658
Лора Георгиева е била омъжена за Борислав Маджуков. Има в гугъл прочетете кой и какъв е бил. Има и после с кой е била. Та това явно не е къща за гости, а купено, направено с ...............доста пари и останало за нея.А и тя и тези като нея по ТВ-та не са синоптички, а просто четящи прогнозата за времето. Синоптик стават тези дето са учили за  това, а не както тя каза, че е завършила журналистика. А как се става водещ дори в тогавашните кабеларки мисля е ясно - богат съпруг, приятел и т.н.

# 659
Приятна вечер, компанията се разбира и забавлява заедно.
Краси Боев ми е една идея по-малко неприятен от преди. Постара се да сготви и организира вечеря според силите си, личеше си желанието му да се справи. Има симпатично семейство и се гордее с тях. Много говори, много.

Общи условия

Активация на акаунт