Отговори
# 1 350
Не можах да влезна в желанията и аз. Нещо обновяват сигурно.

# 1 351
Зарежда, зарежда и не се влиза, изхвърля.
Влязох, няма нищо ново.

# 1 352
  • София
Дано да не са хакерски атаки, ами да си правят нещо наистина. (В неработен ден:clap:!) Hands Pray

# 1 353
  • София
Пак не влиза. Явно работят и днес.

# 1 354
Сринахме им сървъра Smile Ох, дано да нанасят класирането, а да не е нещо друго, че се обнадеждих сега. Май родителите повече се вълнуваме от децата:)

# 1 355
Сутринта се влизаше, сега щом не може явно нанасят последните балове и нищо чудно да са пуснали системата да се появят класиранията, така че може да очакваме и резултати... Simple Smile

# 1 356
  • София
Аз първоначално мислех, че изчисляването на баловете е част от самото класиране. Дори не очаквах да се появят предварително.
Оценките на целия клас се появиха едновременно.
Така че сега все се надявам да работят по публикуване на резултатите. Дори и само по табчето “класиране”

# 1 357
Голяма мъка се оказа този 7 клас. Голямо тръпнене, голямо нещо. И само се питам "що се тормозиш сега?". Няма да дойде края на света, ама на - зор си е.
Преди половин час влязох безпроблемно в сайта. Вече не ми дава - изписва грешка 524 или нещо подобно.

Наздраве, момичета и момчета! Явно ще си пием тези дни Simple Smile

# 1 358
Приключвам със седмия клас сега. Добре, че нямам повече изкласяващи ученици. До внуци пожелавам на всички да е друга, по-смислена система. /пък и ние ще сме само баби, не основни действащи лица Laughing/

# 1 359
Докато чакаме, пак питам: откъдемога да видя от кои училища в даден град са изкарани 100 точки по БЕЛ и/или математика?

# 1 360
  • София
Оле и аз мислих, че свършвам със седми клас. Ама това за внуците ме замисли.
Хайде да идват по-бързо тези внуци, че и тях да избутваме някак. Че там като не сме родители, колко ли ще се притесняваме, като нищо няма да можем да направим.

# 1 361
И аз свършвам седми клас , за пореден път Simple Smile . Но, това с внуците си е притеснително. Майка ми казва, че за нас не се е вълнувала толкова, колкото за внуците.....

# 1 362
Приключвам със седмия клас сега. Добре, че нямам повече изкласяващи ученици. До внуци пожелавам на всички да е друга, по-смислена система. /пък и ние ще сме само баби, не основни действащи лица Laughing/
               Мечтай си! Yum Мечтите са безплатни! Единственото ,което мога да пожелая,е да въведат по-смислена система и да не правят грешки.Аз ,като баба,активно участвах точно в четири кандидатствания.Толкова колкото са внуците ми.С първата се заех ,защото мама и тате са на работа и не могат.Тази година с нея изкарах и кандидат-студентска кампания и пак аз я записах.На другите двама мама беше в дългосрочна командировка и то точно тези месеци,а тате ми отстъпи правата без протести.Нали така е по-лесно.Та свърших цялата работа,избирахме желания,подавах за второ,записвах .За четвъртия вече имах опит и нямаше как да откажа. Yum Така,че и като баба няма как да останеш встрани.

# 1 363
Живот и здраве, да станем баби, да сме читави и с акъла си, пък ако ни искат, няма да отказваме.

# 1 364
  • в очите на дъщеря ми
Живот и здраве, да станем баби, да сме читави и с акъла си, пък ако ни искат, няма да отказваме.
Мммм, "надежда, всяка тука оставете" 🤣🤣 аз и сега не съм с акъла си...

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 13:12 от Мамзел Нитуш

Общи условия

Активация на акаунт