Отговори
# 825
  • Русе
Карта за предварителен медицински преглед ми издаде личния. Това ли ни трябва?

# 826
  • София
Явно тази година някой е решил да “подобрява” платформата и очаквано я е овапцал. Перфектна си беше до миналата година.

# 827
А защо се цъклите и ровите училища?  По номера на паралелките всичко излиза автоматично и само сверявам вярно ли е (че има разлика в някои паралелки от миналата година в справочника). Според мен системата е максимално улеснена и опростена. Единствено бързината на зареждане явно не е голяма, защото мина време преди да ми даде входящ номер и се ошашках.
Само не разбирам защо не се направи подобна електронна система и за записване/подаване за 2 класиране. Просто е безумно да се изисква деца и родители да се тътрят на място в приемащото училище...

# 828
  • София
Аз си гледах номерата на паралелките в справочника и излизаха, като ги въведа.
Нямаше нищо трудно или притеснително.
Успех на всички деца! Дано влязат в училищата, където искат.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 14:27 от denizara

# 829
  • софия
Питам за приятелка. Писали са като най-невъзможно първо желание НТБГ. Всички останали не са професионални гимназии. Не са ходили за медицинско. Днес мислят да подават.Ще ги пусне ли системата или да ги пращам при личния лекар???

# 830
Добре, защо не четете пет поста назад или наредбата?
Ще ги пусне. Носи се на място при записването в този случай.

# 831
И при нас от 2 път зацепи. Изнервихме се с нареждането втори път и смърлях последните училища. Че не може и да разместиш, а наново да въвеждаш..и за училищата с ровене се цъклиш, не може да си въведеш у-ще за по- бързо... Запази"то" също е много подвеждащо, добре че вчера прочетох тук, че както сейвам файлове...че и сложен между другите работни бутони.. Мъдро...С две думи, не съм доволна от сайта. Чак пък инструкции да четем отделно  при положение ,че работя с компютър..че някой не е домислил...и не можеш да върнеш,да прегледаш преди да пуснеш  финално . Но..това са си мои мисли. За краша не ми се коментира..

Има възможност за разместване със едни съвсем миниатюрни стрелкички най вляво на паралелката. Но самото разместване е малко бъгаво, понякога прехвърля през две нагоре или надолу.

# 832
  • София
И при нас от 2 път зацепи. Изнервихме се с нареждането втори път и смърлях последните училища. Че не може и да разместиш, а наново да въвеждаш..и за училищата с ровене се цъклиш, не може да си въведеш у-ще за по- бързо... Запази"то" също е много подвеждащо, добре че вчера прочетох тук, че както сейвам файлове...че и сложен между другите работни бутони.. Мъдро...С две думи, не съм доволна от сайта. Чак пък инструкции да четем отделно  при положение ,че работя с компютър..че някой не е домислил...и не можеш да върнеш,да прегледаш преди да пуснеш  финално . Но..това са си мои мисли. За краша не ми се коментира..

Има възможност за разместване със едни съвсем миниатюрни стрелкички най вляво на паралелката. Но самото разместване е малко бъгаво, понякога прехвърля през две нагоре или надолу.

Важното е да не бързате, помислете и после записвайте. Има достатъчно време за мислене.

# 833

Но самото разместване е малко бъгаво, понякога прехвърля през две нагоре или надолу.

И това са нещата, които виждаме като потребители. Нека най-убеденият в изрядността на платформата ме увери, моля, че онова, което не виждаме, не е проблемно и няма бъгове в алгоритмите и правилата й.

# 834
  • София
Подадохме и ние, за щастие, нямаше никакъв проблем. Така не съм внимавала никога май, чак проверявах 73-то НАИСТИНА ли беше Втора немска...., луда работа Grin
Успех на всички дечица! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Да! 73-то е втора немска.

# 835

Но самото разместване е малко бъгаво, понякога прехвърля през две нагоре или надолу.

И това са нещата, които виждаме като потребители. Нека най-убеденият в изрядността на платформата ме увери, моля, че онова, което не виждаме, не е проблемно и няма бъгове в алгоритмите и правилата й.
Стрелкичките мърдат паралелката напред или назад, като я придвижва преди съответното училище или след него. Нищо бъгаво не виждам. Просто трябва да се гледа спокойно и внимателно. Аз дори не съм чела никакви наредби и упътвания, системата е направена максимално опростено. И по отношение на медицинското - като се стигне до такава паралека, за която се изисква, излиза автоматично съобщение, че ако не се качи в момента, трябва да се занесе при записването.

# 836
  • Русе

Много моля за отговор.

# 837

Много моля за отговор.
Да

# 838
  • при моите любими
И ние подадохме. Измисли точната подредба в момента на реденето. Едно мешане на 1ва и втора английска се получи. Резерва писахме отдолу с около 40 точки по-нисък бал от нейния. Финално 13 паралелки. Дано са ни на късмет. Успех на всички дечица. ☘️

# 839
  • Deutschland/HE
Здравейте,
знам, че сигурно един милион пъти е обсъждано, но искам да помогна на приятелка. Къде е описано точно как става класирането. Днес една консултантка им е обяснила, че по-важен от бала е поредността на желанието и да не пишат първо езиковите (защото за тях са на ръба), а да пишат на първо място сигурните паралелки и след това желаните. Сега от половин час се опитвам да обясня на приятелката ми, че това е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт