Лазерна епилация под 18 години

• 321
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, знаете ли дали е разрешено за момичета под 18 години да си правят лазерна епилация?

# 1
Зависи в кой салон, но може би ще е нужно позволение от родител.

# 2
Драмата не е толкова с родителите, колкото с хормоните, които все още са в “тийн” периода. Може да си докарате обратен ефект.

# 3
Аз не виждам причина да се бърза. Можеш да изчакаш да минеш 18. Дори и да имаш много проблемна зона, то кола маската е добър вариант за момента. Все пак преди не е имало лазери и хората се оправяли с подръчни средства. Освен това лазера не е решение на проблема. Много хора си правят лазер и дават луди пари, но след няколко месеца пак започват да набождат косъмчета.

# 4
Вероятно ще искат разрешение от родител формално, защото си непълнолетна. Физически и физиологични пречки, освен ако не си болна/алергична или подобно, няма.

# 5
Мястото, което посещавам, не извършва тази услуга на лица под 18 г.
 В салоните предупреждават, че ако човек има по-обилно окосмяване заради хормонални проблеми, ефектът може да не е такъв какъвто би бил при другите клиенти. Тези хора обикновено имат нужда от повече на брой процедури.

# 6
  • Melmak
Вероятно е да искат да знаят дали си на 18. Идеята е и с хормоните. Може да няма ефект и после да обвиниш студиото, че не си върши работата качествено.

# 7
Благодаря за отговорите! Heart Доста пъти съм се опитвала да си правя кола маска, всеки път неуспешен. Окосмяването ми е нормално - нито прекалено много, нито прекалено малко, но все пак не харесвам да имам косми по мен, а бръсненето всеки ден е уморително. Затова си мисля че лазера ще бъде най добрия в случая

# 8
  • Melmak
Отидете на козметик за кола маска. Сам човек може да не се справи.

# 9
Аз на 15 г. си купих епилатор (с първите стипендии) и изкарах с него (разбира се, не с един апарат) до 45 г. Чак сега се сетих да си правя лазерна епилация. Според мен епилаторът е по-практичен от кола маската, защото веднага премахваш всяко косъмче като се появи, а не да чакаш да космясаш. Когато се минаваш редовно са нужни само по 5-10 минути два пъти в седмицата, за да поддържаш крака, зоната около бикините и подмишниците. По едно време махах и на ръцете, но реших, че си ги харесвам повече космати Simple Smile Само пълен интим няма как да стане с епилатор.

Общи условия

Активация на акаунт