Отговори
# 1 365
Скрит текст:
А сигурно ли е, че е сбъркан? За всеки случай, вижте отново балообразуването  за конкретната паралелка и особено кои предмети от 7 клас са бслообразуващи(на много места са география, Биология, ИТ и др)
Да, сигурна съм. Първо не бях обърнала внимание и си мислех, че се формира по някакъв различен начин, но не е така. Става въпрос за паралелката с география в НПМГ. Там се удвоява изпитът по география и при мен излиза по-висок резултат от действителния. Не е толкова висок, че да ни приемат на първо класиране там, но все пак е грешка, която може да окаже влияние на приема в тази паралелка на второ или трето класиране. На нас не ни е сред първите желания и не се стремим да ни приемат там на всяка цена. В тази връзка съветвам всички, които са били на изпит в НПМГ, да си прегледат бала, генериран в системата. Щом при нас има грешка, вероятно и при други ще има. Реших утре да се обадя в РУО за това и вече те ще ме пренасочат към друго тяхно звено, ако не се занимават те с корекции в системата.
Миналата година също имаше грешка при изчисляването на бала за НПМГ, но беше ощетяващо децата. Тогава се обаждахме там и писахме в РУО.

# 1 366
  • Пловдив
При мен сайта зареди, но няма бутон Класиране Simple Smile
Още малко търпение.

# 1 367
  • София
При мен сайта зареди, но няма бутон Класиране Simple Smile
Още малко търпение.
При мен не се зарежда 🤨Дава error. P. S. Сайта е в офлайн режим, както се вижда от съобщението отгоре.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 13:51 от aria_82

# 1 368
  • София
Скрит текст:
А сигурно ли е, че е сбъркан? За всеки случай, вижте отново балообразуването  за конкретната паралелка и особено кои предмети от 7 клас са бслообразуващи(на много места са география, Биология, ИТ и др)
Да, сигурна съм. Първо не бях обърнала внимание и си мислех, че се формира по някакъв различен начин, но не е така. Става въпрос за паралелката с география в НПМГ. Там се удвоява изпитът по география и при мен излиза по-висок резултат от действителния. Не е толкова висок, че да ни приемат на първо класиране там, но все пак е грешка, която може да окаже влияние на приема в тази паралелка на второ или трето класиране. На нас не ни е сред първите желания и не се стремим да ни приемат там на всяка цена. В тази връзка съветвам всички, които са били на изпит в НПМГ, да си прегледат бала, генериран в системата. Щом при нас има грешка, вероятно и при други ще има. Реших утре да се обадя в РУО за това и вече те ще ме пренасочат към друго тяхно звено, ако не се занимават те с корекции в системата.
Миналата година също имаше грешка при изчисляването на бала за НПМГ, но беше ощетяващо децата. Тогава се обаждахме там и писахме в РУО.
Момичета, изпитът по география тази година не се удвоява. Вижте точно как се балообразува според ДПП.

# 1 369
  • Майничка
Живот и здраве, ако добутам до кандидатстване на внуци, смятам да замина на дълъг круиз или, при липса на възможности, да си скрия ченето поне за месец. И това на ММ също!😄
Свекърите ми, слава Богу, колкото и неуверени в родителската ми (ни) преценка да са се чувствали, никога не са ни се бъркали в кандидат-каквототам кампании на внучките.
С ММ положението е по-зле: той надава ухо вкъщи, после, чул-недочул, прави свободен преразказ с елемент на разсъждения пред познати на същия хал и като ги ошашка достатъчно, ги насочва към мен, та да съм разясняла. Такъв развален телефон е, че не е истина просто.🤣

# 1 370
  • София
Gargamela,
в твоя разказ разпознах мъжа си! Smile

# 1 371
И аз - моя. Да не е един и същ?

# 1 372
И аз - моя. Да не е един и същ?
Обърнахте чакането в сапунен сериал Stuck Out Tongue

# 1 373
Да, точките се приравняват към най-високия резултат, но по география той е 100, така че няма завишаване. Точно за това преди малко проверявах резултатите в сайта на НПМГ. Видях, че има доста високи резултати по география и няма почти никакъв шанс да ни приемат дори и със сгрешените точки, но е притеснително, че изобщо има грешка в системата, защото това предполага и други такива.
При нас няма грешка. Няколко пъти смятах бала, резултата от ОК на олимпиадата също са го приравнили на 100 и когато излезе в сайта отново проверих бала за всяко училище по отделно.

# 1 374
  • непостоянно
И при мен зареди за малко, нямаше промяна, но след това отново спря да зарежда...

# 1 375
  • София
Живот и здраве, ако добутам до кандидатстване на внуци, смятам да замина на дълъг круиз или, при липса на възможности, да си скрия ченето поне за месец. И това на ММ също!😄
Свекърите ми, слава Богу, колкото и неуверени в родителската ми (ни) преценка да са се чувствали, никога не са ни се бъркали в кандидат-каквототам кампании на внучките.
С ММ положението е по-зле: той надава ухо вкъщи, после, чул-недочул, прави свободен преразказ с елемент на разсъждения пред познати на същия хал и като ги ошашка достатъчно, ги насочва към мен, та да съм разясняла. Такъв развален телефон е, че не е истина просто.🤣

При мен е най-добре - моят мъж директно казва - аз не знам, обръщай се към майка си. 🤣🤣🤣

# 1 376
  • София
Ама стига сте цъкали бре! Ще сринете сайта Joy Оставете рошавите айтита да си свършат работата, а вие си сипете по 1-2-3 питиета.

# 1 377
  • София
Ама стига сте цъкали бре! Ще сринете сайта Joy Оставете рошавите айтита да си свършат работата, а вие си сипете по 1-2-3 питиета.

Даааа, ще отече работата от толкова цъкане от хиляди майки. 😀 Само да не се напием, а после да няма класиране 🤣🤣🤣

# 1 378
Трябва на всяка майка на седмокласник да се дават и няколко бутилки питие,за да сме по- спокойни,докато излезне прочутото класиране! 🤣

# 1 379
  • София
Във ФБ вече пишат, че качвали резултатите.🙄

Общи условия

Активация на акаунт