Отговори
# 1 380
  • София
Ееее как няма да цъкам, нали това ми е работата! Ако не цъкаме, те как ще се чувстват полезни? Защо да публикуват резултатите по-рано, ако никой не цъка преди вторник наобяд.
За татковците - и нашият е в отбора на “компетентните”.

# 1 381
  • Sofia
Във ФБ вече пишат, че качвали резултатите.🙄
И аз дочух същото.

# 1 382
Трябва на всяка майка на седмокласник да се дават и няколко бутилки питие,за да сме по- спокойни,докато излезне прочутото класиране! 🤣
В тази жега никакви питиета. Само море и плаж.

# 1 383
Ама стига сте цъкали бре! Ще сринете сайта Joy Оставете рошавите айтита да си свършат работата, а вие си сипете по 1-2-3 питиета.
Питиета нямам, ама може кафета да пием в квартала

# 1 384
denizara овен, че и двете ни деца са набори и татковците сме ги на целили еднакви. У нас е правете каквото си знаете кажете ми сумата и не ме занимавайте.

# 1 385
  • София
denizara овен, че и двете ни деца са набори и татковците сме ги на целили еднакви. У нас е правете каквото си знаете кажете ми сумата и не ме занимавайте.

Jdodo, може да е, защото сме много оправни и не могат да излязат на глава с нас. 🤣🤣🤣

# 1 386
  • Sofia
Успях да вляза, няма промяна.

# 1 387
  • София
Еее, ако е само “правете каквото знаете” е ОК. При мен е “само измъчваш децата с тези гимназии”, “да си намерят по-лесно училище, че да имат свободно време” и куп подобни

# 1 388
  • Майничка
ММ е по-дипломатичен: "Какво решихМЕ?" 😄

# 1 389
Чакам да доизтече флуорурацила с помпата, че да промия и извадя иглата и отивам да гладя. Редя пасианси като луда и вече ми писва свирепо. Отпуска съм си взела да цъкам и да проверявам. Ако не излязат днес, утре съм цял ден на работа.

# 1 390
Еее, ако е само “правете каквото знаете” е ОК. При мен е “само измъчваш децата с тези гимназии”, “да си намерят по-лесно училище, че да имат свободно време” и куп подобни

Същото е и при нас.

# 1 391
  • София
Успях да вляза, няма промяна.
Системата е офлайн, тоест влизате във вече запазено съдържание, но не в реално време. Ето го съобщението отгоре.

# 1 392
  • варна
Във ФБ вече пишат, че качвали резултатите.🙄
И аз дочух същото.

Коя е тази група?

# 1 393
Нашият татко след като излезнаха резултатите започна да задава смислени въпроси и влезна в час. Пред учебната година го бях чула веднъж да говори с приятел на тема НВО и много се смях - и двамата нямаха никаква идея за какво става дума.

# 1 394
Системата е така,точно, защото правят класирането,а това отнема и време.Въпросът е после дали ще трябва да се минат часове,за да видим класирането или ще може веднага след като приключат.Понякога е нужно 24 часа,за да се покажат промените.

Общи условия

Активация на акаунт